Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταρώ Σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 από την Άννα Μπελίτση

Οι Ημερήσιες προβλέψεις Ταρώ για Τρίτη 13 Μαρτίου από την Άννα Μπελίτση! Μάθε τα πάντα για το ζώδιο σου σήμερα! 

Ταρώ Σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 από την Άννα Μπελίτση

Με τάσεις απομόνωσης, σκέψης, περισυλλογής αλλά και αναθεώρησης των καταστάσεων του χτες ξεκινά αυτή η Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 για όλα τα ζώδια. Η κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει την γενική τάση της ημέρας είναι η 9η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα του Ερημίτη.  Στόχος της ημέρας είναι η πνευματική μας αφύπνιση και η αξιοποίηση των γνώσεων και των εμπειριών του χτες, για την λήψη σημαντικών αποφάσεων ζωής. Δεν θα λείψουν τα συναισθήματα μοναχικότητας, ή ακόμα και η πικρία για καταστάσεις του χτες. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο η μέρα μας καλεί να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες μας, να συγκροτήσουμε τον εαυτό μας, να συγχωρέσουμε καταστάσεις του χτες, αξιοποιώντας  τα μαθήματα που έχουμε πάρει ως τώρα και να προχωρήσουμε παρακάτω με περισσότερη γνώση και σοφία.

Τα Τυχερά Ζώδια της Ημέρας: Κριοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύς

Τα Ζώδια που θα δυσκολευτούν:  Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Υδροχόοι

 

Η Προσωπική σου Πρόβλεψη Ταρώ από την Άννα Μπελίτση!

Για μία τετ - α - τετ επικοινωνία προσωπικών προβλέψεων και ξεκάθαρων απαντήσεων για το μέλλον σου 

Κάλεσε στο 9011 90 02 55  ή στείλε ΜΑ4 στο 54754

 


Κριός:  Αξιοποίησε τον παράγοντα της τύχης που σήμερα φαίνεται να είναι με το μέρος σου και πάρε πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου!


Ταύρος
:  Σήμερα αντιλαμβάνεσαι την δύναμη που έχεις καταφέρει να αποκτήσεις από τις δυσκολίες που πέρασες σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε άτομα με τα οποία βρισκόσουν σε απομάκρυνση.


Δίδυμος
:  Μην παραβλέπεις αυτή την ημέρα τα μαθήματα που σου έδωσε το παρελθόν σου και θυμήσου πως ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσό! Θα υπάρξουν κάποια μπερδέματα και καθυστερήσεις που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό.


Καρκίνος
:  Κλείνουν σήμερα κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος και ίσως νιώθεις απογοήτευση από την στάση και την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Αποδέξου ότι δεν μπορείς να αλλάξεις.


Λέων
: Αποσύρεσαι για λίγο από την έντονη κοινωνική ζωή και επικεντρώνεσαι περισσότερο στην εργασία, στις συνεργασίες σου αλλά και στους πολύ δικούς σου ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι αξίζει να τους εμπιστεύεσαι.


Παρθένος
: Σήμερα καλείσαι να κατανικήσεις τα πάθη και τις αδυναμίες σου και να καταπολεμήσεις φόβους, ανασφάλειες αλλά και αρνητικά ένστικτα που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Ευνοείσαι οικονομικά.


Ζυγός
: Κάποιο κοντινοί σου άνθρωποι θα σε απογοητεύσουν από την στάση και την συμπεριφορά τους, η οποία θα χαρακτηρίζεται από εναλλαγές αλλά και αστάθεια. Κάποιες αποκαλύψεις θα σε φέρουν εξ απροόπτου.


Σκορπιός
: Η μέρα σου δίνει ανταμοιβή, κατάκτηση, επιτυχία αλλά και αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών σου! Μπορείς να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος αλλά να βρεθείς και κερδισμένος σε θέματα αισθηματικά.


Τοξότης
:  Μην αφήσεις σήμερα τις ευαισθησίες σου να σου δημιουργήσουν ενοχικά συναισθήματα. Αναγνώρισε τα λάθη σου, ζήτησε συγνώμη εκεί που πρέπει  και πες ναι σε ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.


Αιγόκερως
: Η σημερινή Τρίτη είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, μετακινήσεις, προτάσεις και προσκλήσεις που σε βοηθούν να αναπτύξεις τη ζωή σου με έναν θετικό τρόπο! Αξιοποίησε κατάλληλα τις εμπειρίες του παρελθόντος...


Υδροχόος
:  Σήμερα έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο από όλους και από όλα και να αξιολογήσεις με ρεαλισμό κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτισαν σε παρελθόντα χρόνο.  Άκουσε τις συμβουλές ενός ανθρώπου που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει στην παρούσα φάση.


Ιχθύς
:  Η μέρα σου προσφέρει το αίσθημα της ανακούφισης γιατί καταφέρνεις και ολοκληρώνεις έναν κύκλο του παρελθόντος και κάνεις ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα... Τις βραδινές ώρες οι δικοί σου άνθρωποι θα σου δείξουν την αγάπη τους!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,8 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.