Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταρώ Μαρτίου 2021: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι μηνιαίες προβλέψεις  Ζωδίων με τα Ταρώ για τον Μάρτιο 2021 για όλα τα ζώδια από την Άννα Μπελίτση

Ταρώ Μαρτίου 2021: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον Μάρτιο 2021 για κάθε ζώδιο, για αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά από την Άννα Μπελίτση!


Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55ΚΡΙΟΣ
– ΕΡΗΜΙΤΗΣ

«ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑΣ»

 

ΓΕΝΙΚΑ: Σε αυτό το μήνα της χρονιάς αισθάνεστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι από τις εξελίξεις της ζωής σας. Κάνετε τον απολογισμό του παρελθόντος, αποστασιοποιείστε καιφιλοσοφείτε τις καταστάσεις.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νιώθετε απογοήτευση για μία σχέση που έληξε άδοξα ή που δεν εξελίσσεται στους ρυθμούς που περιμένατε! Επιδιώκετε για λίγο την μοναξιά και την απομόνωση!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εργασία σας εξελίσσεται καλά γιατί και εσείς φαίνεται ότι αφοσιώνεστε αυτό το μήνα σε αυτήν! Τα οικονομικά είναι δύσκολα όμως θα τα καταφέρετε!

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ – ΤΡΟΧΟΣ ΤΥΧΗΣ

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»

 

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποια γεγονότα που θα γίνουν στο εξωτερικό σας περιβάλλον, θα σας δώσουν μία μεγάλη ανέλπιστη ευκαιρία που θα αποτελέσει την έκπληξη του μήνα! Επιπλέον, θα έχετε συναντήσεις με άτομα που σας είχαν λείψει!

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν στα αισθηματικά σας και πραγματικά ο Μάιος μπορεί να σταθεί ο καλύτερος μήνας του 2021 για την αισθηματική σας ζωή! Απρόσμενες αλλαγές σας ικανοποιούν.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στα επαγγελματικά λαμβάνουν τέλος! Αυτό το μήνα θα λάβετε κάποια είδηση που περιμένατε εδώ και καιρό….

 ΔΙΔΥΜΟΙ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΑΣ»

 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα προσπαθήσετε να αναπληρώσετε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας σφαλμάτων σας. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν και εσείς θα νιώσετε περισσότερη ισορροπία και ψυχική γαλήνη.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με υποχωρήσεις και συμβιβασμούς θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση σε κάποια αισθηματικά προβλήματα και θα καταφέρετε !

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν, ενώ κάποια εμπόδια τουχτες θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σας μπαίνετε σε μία πιο θετική πορεία.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποια σχέδιά σας μπλοκάρονται και ο μήνας έχει αστάθεια, αβεβαιότητα αλλά και στασιμότητα, γεγονός που σας προκαλεί έντονη σύγχυση. Αποφύγετε τις γρήγορες αποφάσεις και δείξτε περισσότερη εγκράτεια και καχυποψία σε ότι ακούτε από το περιβάλλον σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις στον αισθηματικό σας τομέα και θυμηθείτε πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσό! Ένα μπερδεμένο κλίμα θα επικρατήσει στην αισθηματική σας ζωή, μην δίνετε αλλά και μην πιστεύετε μεγάλες υποσχέσεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας δεν είναι ιδανικός για να πάρετε τα ρίσκα σας ή και να τολμήσετε σε νέα σχέδια. Προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι η συντήρηση των όσων ήδη έχετε, κάνοντας τις απαιτούμενες θυσίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ισορροπία σας.

 

 

ΛΕΩΝ - Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας σας φέρνει αντιμέτωπους με σκληρές συνειδητοποιήσεις  όπου σας οδηγούν και σε τελικές αποφάσεις. Θα νιώσετε πικρία από ανθρώπους ή και καταστάσεις  και θα νοσταλγήσετε κάποιες στιγμές του παρελθόντος.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το κλίμα της αισθηματικής σας ζωής ξεκαθαρίζει, το γεγονόες αυτό όμως σας απογοητεύει και σας δημιουργεί θλίψη. Πολλοί από εσάς συνειδητοποιείτε ότι μία σχέση έχει πλέον ολοκληρώσει τον κύκλο της.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Γίνονται ξεκαθαρίσματα αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σας αλλά και σε συνεργασίες που διατηρούσατε εδώ και αρκετό καιρό! Τα εμπόδια δεν λείπουν, όμως η σκληρή δουλειά θα σας ανταμοίψει. Κλείνετε οικονομικές εκκρεμότητες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

«ΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ»

 

ΓΕΝΙΚΑ: Προσπαθείτε να βάλετε σε μία αρμονική σειρά την ζωή σας αλλά και την καθημερινότητά σας, δίνεται όμως το επίκεντρο σας αυτό το μήνα στις σχέσεις σας, αποκαθιστώντας τα κενά των περασμένων μηνών.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας σας ευνοεί να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και να επιλύσετε διαφωνίες. Είναι θετική η προοπτική μίας επανασύνδεσης.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες συνεργασίες θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε πρόοδο στην δουλειά σας. Στα οικονομικά σας είστε πιεσμένοι αλλά βρίσκετε λύσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ – Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ & ΦΛΟΓΕΡΑ ΠΑΘΗ»

 

ΓΕΝΙΚΑ: Θέλετε πολύ περισσότερα από αυτά που ήδη έχετε και αυτό το μήνα γίνεστε αρκετά διεκδικητικοί, απόλυτοι και κυριαρχικοί! Προσπαθείτε να μην καταστρέφετε μόνοι σας τις ευκαιρίες που σας δίνονται.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ζήλεια, το πάθος και η ίντριγκα είναι στοιχεία έντονα στην αισθηματική σας ζωή για αυτό το μήνα. Χαμηλώστε τους τόνους για να μπορείτε να απολαύσετε την σχέση ή τη γνωριμία που υπάρχει στη ζωής ας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δέχεστε ισχυρούς ανταγωνισμούς όμως αυτό το μήνα θα έχετε ανάπτυξη τόσο επαγγελματική όσο και οικονομική!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ο ΠΥΡΓΟΣ

“ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΙ”

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των μοιραίων αλλαγών και ανακατατάξεων στην προσωπική σας ζωή. Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την αλήθεια, η οποία θα σας λυτρώσει από πολλές δυσκολίες που είχατε περάσει.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά ανατρεπτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το κλίμα του μήνα για τα αισθηματικά σας. Ένα ξαφνικό γεγονός θα δοκιμάσει την σταθερότητα και την ποιότητα μίας σχέσης. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις σοβαρές συναισθηματικές επενδύσεις!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπαθήστε σε αυτό το μήνα της χρονιάς να διαφυλλάξετε τα κεκτημένα σας και να μείνετε ανεπηρεάστοι από το επαγγελματικό παρασκήνιο που θα υπάρχει γύρω σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΤΟ ΑΣΤΡΟ

“Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ”

 

ΓΕΝΙΚΑ: Η Άνοιξη ξεκινά για εσάς σε πολύ θετικούς ρυθμούς και με τον παράγοντα της τύχης να είναι με το μέρος σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν οι οποίες και θα σας βοηθήσουν σημαντικά να πετύχετε σημαντικούς στόχους σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία μεγάλη επιτυχία στα αισθηματικά σας θα σας κάνει να λάμψετε από χαρά και πληρότητα. Οι ελεύθεροι έχετε μία νέα γνωριμία, οι δεσμευμένοι βελτιώνετε ουσιαστικά τη σχέση σας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα ξεμπλοκάρουν κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις και βρίσκεσαι ευνοημένος. Στα οικονομικά υπάρχει μία ανάσα ανακούφισης από κάποιο έκτακτο έσοδο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Η ΣΕΛΗΝΗ

«ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ»

 

ΓΕΝΙΚΑ: Μήνας ιδανικός για να έρθετε κοντά στην οικογένεια να αναζωπυρώσετε τις σχέσεις σας αλλά και να βρείτε λύσεις για θέματα που αφορούν το παρελθόν. Οι συναισθηματικές εναλλαγές συχνά θα σας αποσυντονίζουν.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
: Είστε γεμάτοι συναίσθημα αυτό το μήνα και απολαμβάνετε όμορφες ρομαντικές στιγμές. Έχετε ευκαιρίες αναζωπύρωσης μίας παλιάς σας σχέσης! Οι δεσμευμένοι τονώνεται την συντροφικότητα στη σχέση σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρόλο που θα υπάρχουν αστάθειες αυτό το μήνα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, η δημιουργικότητα θα αποτελέσει το κλειδί για να μπορέσετε πιο άνετα να ελιχθείτε στις προκλήσεις της περιόδου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ο ΗΛΙΟΣ

ΜΗΝΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας ευχάριστος, δημιουργικός και επικοινωνιακός μήνας ξεκινά για εσάς. Στην πορεία του θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις, θα αισθάνεστε δυνατοί και αναζωογονημένοι ενώ χαρακτηριστικές θα είναι και οι συχνές μετακινήσεις που θα κάνετε.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα νέο φλερτ μπαίνει τώρα στον ορίζοντα της αισθηματικής σας ζωή και σας γεμίζει με ενθουσιασμό αν είστε ελεύθεροι. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χαρούμενα νέα θα λάβετε αυτό το μήνα για την εξέλιξη επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων. Ο μήνας ευνοεί νέες συμφωνίες και νέες συνεργασίες

 

 

 

ΙΧΘΥΣ – Η ΚΡΙΣΗ

«ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ»


ΓΕΝΙΚΑ: Περίοδος σημαντικών αποφάσεων αλλά και προκλήσεων. Θα χρειαστεί να παραδειγματιστείτε από το παρελθόν σας για να ορίσετε στην συνέχεια το μέλλον σας. Ο ρεαλισμός θα σας βοηθήσει να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για την πορεία σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Απογοητευμένοι αισθάνεστε στα αισθηματικά σας, γιατί παρόλες τις προσπάθειές σας νιώθετε ότι καταλήγετε πάντα στο ίδιο σημείο! Θα ακολουθήσετε το δρόμο της λογικής για την πορεία μίας σχέσης σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με αφοσίωση , γνώση και εμπειρία θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάθε επαγγελματικό και οικονομικό εμπόδιο. Ένας καλός προϋπολογισμός θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,57 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.