Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταρώ Μαρτίου 2017:Όλες οι εξελίξεις του μήνα μας με την δύναμη των καρτών Ταρώ

Όλες οι τάσεις του Μαρτίου 2017 σε ένα γενικό πλαίσιο από την μελλοντολόγο μας Εύη Χατζηνικολή! Δες το στίγμα του μήνα

Ταρώ Μαρτίου 2017:Όλες οι εξελίξεις του μήνα μας με την δύναμη των καρτών Ταρώ

Έφτασε λοιπόν και ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, και μαζί του φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα, τα οποία και μας οδηγούν να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο ζωής. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα εύκολη, ωστόσο θα είναι μεταμορφωτική για όλους.


Η Κάρτα Ταρώ του Μαρτίου, η οποία και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και του έτους που διανύουμε είναι ο Θάνατος. Φυσικά και μιλάμε για την αλληγορική σημασία της λέξης. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που ουσιαστικά υποδηλώνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε συγκεκριμένες συμπεριφορές και να παραλεχθούμε τα λάθη μας, τόσο στην σκέψη, όσο και στην πράξη.
 

Η 13η Κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα μας προετοιμάζει να δεχτούμε το τέλος μίας κατάστασης, που ουσιαστικά δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα ώστε να ανοίξει μπροστά μας ο δρόμος προς νέες, καλύτερες κατευθύνσεις.


Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα πολλοί από εμάς θα βρεθούμε σε μία απόγνωση, σε απάθεια, ή ακόμα θα νιώσουμε το φόβο, ακριβώς επειδή θα δούμε να αλλάζει η ζωή μας σε πολλούς τομείς που θεωρούσαμε δεδομένους.  Αυτό φυσικά και αφορά οποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής μας, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, τα ερωτικά, ακόμα και τα κοινωνικά.

Τον Μάρτιο καλούμαστε όχι να θερίσουμε με το δρεπάνι καρπούς, αλλά να ξεριζώσουμε τα «ζιζάνια». Είναι ο μήνας που ναι μεν μας διακατέχει η ανησυχία να κλείσουμε κύκλους, καλούμαστε όμως να το κάνουμε ώστε να ανοίξουμε και νέους κύκλους ζωής!


Προσωπική Πρόβλεψη Ταρώ μόνο για σένα

Είμαι πάντα κοντά σου για να σου δίνω τις προσωπικές σου προβλέψεις για κάθε θέμα που σε απασχολεί! Οι κάρτες Ταρώ δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τον έρωτα, το χρήμα, τα επαγγελματικά! 

Κάλεσε στο 9011 90 0119

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,36 βαθμολογία
25 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.