Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταρώ Ιουνίου 2017 Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δωρεάν Προβλέψεις Ταρώ για τον Ιούνιο 2017, δες την πρόβλεψη του ζωδίου σου από την Άννα Μπελίτση

Ταρώ Ιουνίου 2017 Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Η κάρτα Ταρώ η οποία και αντιπροσωπεύει τον  φετινό μήνα Ιούνιο, και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και του έτους,  είναι το Άρμα,  δηλαδή η 7η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα.

Η κάρτα του Άρματος, αντιστοιχεί στο ζώδιο του Καρκίνου με κυβερνήτη  του την Σελήνη.  και κυρίαρχο  στοιχείο το νερό.  Το άσπρο και το μαύρο άλογο που σέρνουν το Άρμα συμβολίζουν την δυαδικότητα τα αρνητικά και θετικά στοιχεία που είναι ενωμένα μεταξύ τους ώστε να υπάρχει αρμονία στο σύμπαν. Το εσωτερικό μήνυμα του μήνα λοιπόν, είναι  πως όσο δύσκολες και επώδυνες  να είναι καταστάσεις  που αντιμετωπίζει κάποιος, πάντα θα υπάρχει λύση και διέξοδος και μετά από την καταιγίδα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο για να επέλθει η ισορροπία!  

Κατά την διάρκεια του Ιουνίου, η προσπάθεια και υπομονή των προηγούμενων μηνών  θα ανταμείψει με επιτυχία όσους πραγματικά το αξίζουν, άλλωστε τίποτα δεν κερδίζεται σ αυτή τη ζωή χωρίς κόπο. Θα πραγματοποιηθούν  στόχοι που περιμέναμε  από καιρό  να  εκπληρωθούν, και δεν θα λείψουν οι  ανάσες αισιοδοξίας και δικαίωσης. Νέα ξεκινήματα θα υπάρχουν είτε σε επαγγελματικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο ανάλογα ο καθένας που θα έχει τον στόχο του. Αναπάντεχα ταξίδια θα προκύψουν όπως επίσης ειδήσεις  και απρόσμενες συναντήσεις θα σας δώσουν ερεθίσματα για να βάλουμε σε τάξη σκέψεις και ιδέες που έχουμε στο μυαλό μας.  Η εύνοια του μήνα ωστόσο δεν σημαίνει ότι πρέπει και να επαναπαυτούμε...


Δες την μηνιαία  πρόβλεψη  Ταρώ για το ζώδιο σου

Κριός Ταρώ Ιουνίου 2017

Ταύρος Ταρώ Ιουνίου 2017

Δίδυμος Ταρώ Ιουνίου 2017

Καρκίνος Ταρώ Ιουνίου 2017

Λέων Ταρώ Ιουνίου 2017

Παρθένος Ταρώ Ιουνίου 2017

Ζυγός Ταρώ Ιουνίου 2017

Σκορπιός Ταρώ Ιουνίου 2017

Τοξότης Ταρώ Ιουνίου 2017

Αιγόκερως Ταρώ Ιουνίου 2017

 Υδροχόος Ταρώ Ιουνίου 2017

Ιχθύς Ταρώ Ιουνίου 2017

Αξιολόγηση
3,72 βαθμολογία
53 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.