Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταρώ Ιουλίου 2021: Προβλέψεις Ζωδίων

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ για τον Ιούλιο 2021 από την αγαπημένη μας Άννα Μπελίτση 

Ταρώ Ιουλίου 2021: Προβλέψεις Ζωδίων
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Διαφυγή από την πραγματικότητα αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του Ιουλίου, όπως ορίζεται από τα ΤΑΡΩ και την κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα. Προσθέτοντας το μήνα Ιούλιο = 7  με το έτος 2021=5, προκύπτει ο αριθμός 12 που είναι η κάρτα του Κρεμασμένου. Με κυβερνήτη της τον Ποσειδώνα μας εκφράζει ότι τα βασικά χαρακτηριστικά του μήνα είναι η ονειροπόληση, η φαντασία, η αστάθεια αλλά και οι εξαπατήσεις.  Ο Ιούλιος λοιπόν  είναι ένας μήνας χαλάρωσης και αργών ρυθμών, όπου η βασική ανάγκη θα είναι να δραπετεύσουμε από την σκληρή καθημερινότητα. Δεν παύει όμως να υπάρχουν και παγίδες οι οποίες θα είναι αισθητές μέσα από ψέματα, εξαπατήσεις, συγχύσεις και διλήμματα που θα εκδηλωθούν στις καθημερινότητα και στις σχέσεις μας.


Για προσωπική πρόβλεψη από την Άννα Μπελίτση Κάλεσε τώρα στο 90111 90 0255

 

 

ΚΡΙΟΣ – Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΠΑΡΕΛΘΝΤΟΣ

 

Αυτό το μήνα βιώνετε την απογοήτευση ότι κάποιες καταστάσεις φτάνουν στο τέλος τους και αυτό σας θλίβει αρκετά και σας κάνει να κλείνεστε λίγο στον εαυτό σας, νοσταλγώντας στιγμές που πέρασαν. Η πορεία του μήνα σας αναγκάζει να γίνεται πιο σκληροί και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια που υπάρχει γύρω σας. Στα επαγγελματικά και οικονομικά σας κλείνετε εκκρεμότητες.  Στα αισθηματικά σας  αναγκάζεστε να αφήσετε πίσω σας μία σημαντική εποχή στον τομέα των σχέσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ – Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

ΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

 

Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού βρίσκεστε επικεντρωμένοι στις σχέσεις σας και προπαθείτε να βρείτε την χρυσή τομή προκειμένου να επέλθει η ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και σε αυτούς που αγαπάτε. Υπάρχουν ωστόσο από πλευράς σας κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες που γεννούν αμφιβολίες και αυτό σας κάνει πιο μαζεμένους και επιφυλακτικούς. Στα επαγγελματικά ευνοούνται νέες συνεργασίες, ενώ στα οικονομικά καταφέρνετε να έχετε τον έλεγχο στην διαχείριση . Στα αισθηματικά ευνοείται μία επανασύνδεση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΘΗ

 

Ένας μήνας γεμάτος πάθος  είναι για εσάς ο Ιούλιος όπου  είστε ασυγκράτητοι να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Η παγίδα είναι ότι μπορεί να ζητάτε πολύ περισσότερα από αυτά που σας προσφέρονται με αποτέλεσμα να μένετε ανικανοποιήτοι. Αποφύγετε την προσκόλληση στην ύλη και τιθασσεύστε την τάση  για κυριαρχία και έλεγχο για να αποφύγετε τις συγκρούσεις . Στον έρωτα αρκετοί θα ζήσετε μία  ερωτική περιπέτεια με σύντομη ημερομηνία λήξης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ο ΠΥΡΓΟΣ

ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

 

Ξαφνικά γεγονότα έρχονται για να σας ανατρέψουν αυτά που θεωρούσατε σίγουρα ή δεδομένα, όμως η ζωή είναι μία συνεχόμενη αλλαγή και αυτό το γνωρίζετε καλά! Ξαφνικές αποκαλύψεις, φέρνουν στο φως  μία αλήθεια που αγνοούσατε. Σημαντικό είναι να προστατέψετε αυτό που σας ανήκει ή και αυτό που αγαπάτε, για να μην δεχθείτε απώλειες που οφείλονται σε κακόβουλες προθέσεις. Στα επαγγελματικά συμβαίνουν αλλαγές που σας αιφνιδιάζουν, στα οικονομικά είστε προβληματισμένοι, ενώ στα αισθηματικά αναμένονται μοιραίες εξελίξεις.

 

ΛΕΩΝ – ΤΟ ΑΣΤΡΟ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΥΧΗ

 

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα στασιμότητας έφτασε επιτέλους και η δική σας στιγμή να περάσετε καλά, να είστε πιο ανέμελοι αλλά και να δεχθείτε τα δώρα της τύχης που είναι φανερό ότι θα είναι γενναιόδωρη μαζί σας. Χωρίς να συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές, αισθάνεστε ηρεμία, ικανοποίηση και αισιοδοξία. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας ανοίγονται νέες προοπτικές που σας ικανοποιούν. Στην αισθηματική σας ζωή λαμβάνεται ικανοποίηση και επιβεβαίωση ενώ  μία ερωτική  ιστορία εξελίσσεται αισιόδοξα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Η ΣΕΛΗΝΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ

 

Μήνας συναισθηματικών αναμοχλεύσεων και συγκινήσεων είναι ο Ιούλιος για εσάς. Λιγότερο ρεαλιστές από ότι συνήθως, αφήνεστε πολύ περισσότερο στα ζητούμενα της καρδιάς σας και αφιερώνεστε σε ότι αγαπάτε! Ασχολείστε με το σπίτι, την οικογένεια, ή και επισκέπτεστε μετά από καιρό μέρος γνώριμο που ξυπνά μέσα σας αναμνήσεις. Στα επαγγελματικά είστε δημιουργικοί, τα οικονομικά είναι άστατα, στα αισθηματικά κυριαρχεί ο ρομαντισμός αποφύγετε όμως την μουρμούρα για ζητήματα του χτες.

 

 

ΖΥΓΟΣ – Ο ΗΛΙΟΣ

ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ

 

Ευχάριστες στιγμές θα ζήσετε αυτό τον Ιούλιο όπου όλος ο μήνας σας βρίσκει εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και αισιόδοξους. Βρίσκετε και πάλι την ενέργειά σας, έχετε δίψα για ζωή, οι μέρες σας γεμίζουν με ειδήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις ενώ αρκετοί θα θελήσετε να κάνετε και την πρώτη καλοκαιρινή σας εξόρμηση. Στα επαγγελματικά και οικονομικά ευνοούνται νέες συμφωνίες Στα αισθηματικά ευνοούνται νέες γνωριμίες, ενώ όσοι είστε ήδη σε σχέση περνάτε ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Η ΚΡΙΣΗ

ΝΕΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

 

Αρκετά πιεσμένοι βρίσκεστε αυτό το διάστημα γιατί οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι πολλές ενώ οι πιέσεις για τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας δεν σας αφήνουν να απολαύσετε ένα ανέμελο καλοκαίρι! Καλείστε να συγκροτηθείτε και να αποφασίσετε ρεαλιστικά τα επόμενά βήματά σας. Στα επαγγελματικά και οικονομικά σας καταφέρνετε να οργανωθείτε και να κάνετε ένα καλό πρόγραμμα. Στα αισθηματικά βιώνετε απομάκρυνση και αποξένωση και δεν σας βγαίνει η επιθυμία για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ- Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ  ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

 

Μήνας αγάπης, ολοκλήρωσης και συναισθηματικής πληρότητας είναι ο Ιούλιος για εσάς. Στην πορεία του μήνα κατανοείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά ποιοι είναι οι άνθρωποι που πραγματικά σας αγαπούν και έχετε μαζί τους μία κοινή πορεία. Προσφέρετε όμως και εσείς από πλευράς ανιδιοτελώς την αγάπη σας.Νικάτε τους εγωισμούς και βελτιώνετε αισθητά τις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας κατακτάτε έναν στόχο και κλείνετε εκκρεμότητες. Τα οικονομικά δεν έιναι η προτεραιότητά σας όμως βρίσκετε τις ισορροπίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Ο ΤΡΕΛΟΣ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΕΙΣ

 

Αυτό το μήνα είστε μέσα στον ενθουσιασμό, και την διάθεση για νέα ξεκινήματα. Ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες και θέλετε να γυρίσετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας, βιάζεστε  να δείτε εξελίξεις  και αυτή η ανυπομονησία μπορεί να σας οδηγήσει και σε  λάθη! Στα αισθηματικά σας επιθυμείτε την ελευθερία σας, αλλά και το φλερτ που θα σας επιβεβαιώσει. Στα επαγγελματικά και  οικονομικά είναι σκόπιμο να μην πάρετε  ρίσκα, ωστόσο ο μήνας φέρνει μία νέα αλλαγή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

 

Πιο σίγουροι και κατασταλλαγμένοι ξέρετε πλέον  τι θέλετε, τι αξίζετε και δεν κάνετε  εκπτώσεις στον εαυτό σας. Αυτό το μήνα στέκεστε  γερά στα πόδια σας, συγκροτείτε τα συναισθήματα, τις επιθυμίες  αλλά και τα επόμενα βήματά σας. Στα αισθηματικά  αρκετοί κάνετε το βήμα για μία συμβίωση ή  επισημοποίηση. Οι ελεύθεροι έχετε μία γνωριμία με καλή προοπτική. Στα επαγγελματικά και οικονομικά σας δέχεστε στήριξη ενώ καλό είναι να ακούσετε τις συμβουλές που θα σας δοθούν.

 

ΙΧΘΥΣ – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

 

Ένας μήνας γεμάτος προσδοκίες και ευκαιρίες για ανεμελιά ξεκινά για εσάς. Αυτό τον Ιούλιο περνάτε όμορφες στιγμές και αφήνεστε στα ένστικτά σας τα οποία και σας οδηγούν προς την ικανοποίηση προσδοκιών σας. Η αισθηματική σας ζωή, αποτελεί την βασική προτεραιότητά σας,οι ελεύθεροι είναι βέβαιο ότι έχετε θετικές εξελίξεις με μία νέα ερωτική ιστορία, ενώ οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνετε τη σχέση σας. Προσοχή στις αμφιβολίες που θα σας διχάσουν.Στα οικονομικά είστε άστατοι, στα επαγγελματικά στάσιμοι.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,21 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.