Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταρώ Δεκεμβρίου 2019 : Προβλέψεις Ζωδίων

Τι προβλέπουν τα Ταρώ για τον Δεκέμβριο 2019;;; Αναλυτικά οι προβλέψεις σας για τον τελευταίο μήνα του έτους από την Άννα Μπελίτση

Ταρώ Δεκεμβρίου 2019 : Προβλέψεις Ζωδίων
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Η χρονιά ολοκληρώνει τον κύκλο της, με την κάρτα των Εραστών που δηλώνει ότι ο Δεκέμβριος επρόκειτο να είναι ένας μήνας χαρούμενος, δημιουργικός, κοινωνικός αλλά και ερωτικός ... Ο ενθουσιασμός θα είναι διάχυτος σημαντικό όμως είναι να αναγνωρίζουμε ότι τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα, είτε στον επαγγελματικό , είτε στον ερωτικό τομέα,  δεν θα έχουν γερές και σταθερές βάσεις για το μέλλον. Πιο τυχεροί αυτό το μήνα θα σταθούν οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι.

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– ΤΟ ΑΡΜΑ

«ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΟΔΟΥ»


ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας είναι γεμάτος σχέδια αλλά και βήματα που σας βοηθούν να αναρριχηθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ένα ταξίδι είναι μέσα στα πλάνα του μήνα.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε τις κατακτήσεις σας και εκπληρώνονται κάποιες επιθυμίες σας. Μπορείτε να νιώσετε περισσότερη σιγουριά στο πλευρό ενός συντρόφου.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δέχεστε την στήριξη που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας σχέδια. Μία αγορά θα σας προσφέρει ικανοποίησηΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – Η ΔΥΝΑΜΗ

«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΤΕΣ»ΓΕΝΙΚΑ: Μπορείτε να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας, να προσεγγίσετε ανθρώπους με τους οποίους είχατε διαφωνίες , ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς για την πορεία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η προοπτική μίας επανασύνδεσης είναι πολύ πιθανή αυτό το μήνα, ενώ το βέβαιο είναι ότι επιλύεται δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος και νιώθετε πιο δυνατοί!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με πνεύμα συνεργασίας μπορείτε πραγματικά να έχετε οφέλη αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μία σειρά.
ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

«ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ»ΓΕΝΙΚΑ: Κάπως βαρύ είναι το κλίμα του τελευταίου μήνα του έτους, με εσάς να νιώθετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας έχουν πιέσει, παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Συναισθηματική απομάκρυνση και απομόνωση, υποδηλώνει η κάρτα Ταρώ του μήνα για τον τομέα των σχέσεών σας. Απογοητεύεστε από την στάση και την συμπεριφορά του συντρόφου σας ή ατόμου που ποθείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί ο μήνας να έχει πιέσεις και προβληματισμούς, μπορείτε όμως στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας να συγκροτήσετε καλύτερα τα επόμενα βήματά σας και να βάλετε ένα πλάνο δράσης.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– ΤΡΟΧΟΣ ΤΥΧΗΣ

«ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ»ΓΕΝΙΚΑ: Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας γίνονται γρήγοροι και εσείς καλείστε αυτό το μήνα να «αρπάξετε» τις ευκαιρίες που σας δίνονται και να κάνετε γρήγορα βήματα για να δείτε εξέλιξη στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία ξαφνική γνωριμία θα συναρπάσει τους ελεύθερους του ζωδίου σας ! Οι δεσμευμένοι, θα έχετε εκπλήξεις από τον σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αξιοποιήστε γρήγορα και έξυπνα τις αλλαγές που θα γίνουν αυτό το μήνα στην εργασία σας και θα βρεθείτε κερδισμένοι και στα οικονομικά σας.ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ»ΓΕΝΙΚΑ: Όπως έσπειρες θα θερίσεις λέει μία παροιμία όπου πραγματικά ταιριάζει στις  τάσεις του μήνα. Θα ανταμειφτείτε για αυτό που έχετε κουραστεί, θα χρειαστεί όμως να αναγνωρίσετε και τα σφάλματά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας στην πορεία του σας δίνει απαντήσεις αλλά και εξελίξεις για την πορεία μίας σχέσης σας. Τα αληθινά συναισθήματα θα γίνουν ακόμα πιο δυνατά, ενώ τα επιπόλαια θα χαθούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βρίσκεται τις ισορροπίες σας στα επαγγελματικά σας και αναγνωρίζεται αυτό το μήνα τι πρέπει και τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να  βελτιώσετε την κατάσταση σε αυτούς τους τομείς.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας αυτό το μήνα όμως παγίδες γύρω σας υπάρχουν, γιατί η σκέψη σας τώρα δεν είναι και τόσο καθαρή. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις αλλά και τις σημαντικές αποφάσεις. Συγχύσεις, αστάθειες και εξαπατήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν είναι όλα τόσο όμορφα όσο φαίνονται και ίσως άθελα σας βιαστείτε να κρίνετε καταστάσεις και ανθρώπους και εντέλει απογοητευτείτε. Μην χάνετε τον ρεαλισμό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσοχή σε μικρές οικονομικές απώλειες που μπορεί να προκύψουν λόγω απροσεξίας. Στα επαγγελματικά σας καθυστερούν κάποιες εξελίξεις που περιμένετε.ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

ΛΗΓΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα τερματίζετε ιστορίες του παρελθόντος και νιώθετε πικρία γιατί δεν μπορείτε εύκολα να αποδεχθείτε ότι κάποιες καταστάσεις της ζωής σας έχουν φτάσει σε ένα τέλος

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στα αισθηματικά συνειδητοποιείτε ότι μία σχέση δεν αποδίδει με το ρυθμό που θα θέλατε και γίνεστε λίγο πιο σκληροί στις επιλογές σας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στα επαγγελματικά σας γίνονται ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες σας ενώ οικονομικά είσαστε ιδιαίτερα πιεσμένοι! Δείξτε υπομονή!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Δίνεται μεγάλη έμφαση αυτό το μήνα σε σχέσεις και συνεργασίες σας! Προσεγγίζετε τους ανθρώπους με τους οποίους το τελευταίο διάστημα είχατε βρεθεί σε σύγκρουση

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται σημαντικά και αυτό το μήνα πολλοί από εσάς θα έχετε μία επανασύνδεση με ένα άτομο απ;το παρελθόν σας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε την ευκαιρία να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας. Νέες συνεργασίες μπαίνουν τώρα στο προσκήνιο


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

ΜΑΧΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αρκετά ασυγκράτητοι θα είστε αυτό το μήνα ιδιαίτερα σε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας. Θα θελήσετε να έχετε την απόλυτη κυριαρχία και τον έλεγχο, γεγονός που θα φέρει εντάσεις στην καθημερινότητά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διαταράσσεται το κλίμα της αρμονίας στα αισθηματικά σας γιατί η συμπεριφορά σας θα είναι αρκετά απόλυτη και κτητική! Ο ερωτισμός σας είναι έντονος, αποφύγετε σκανδαλώδεις σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ανταγωνιστικότητα στα επαγγελματικά σας θα είναι ισχυρή και θα υπάρξουν εντάσεις με συνεργάτες. Στα οικονομικά σας βρίσκεστε κερδισμένοι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– Ο ΠΥΡΓΟΣ

«ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ»

ΓΕΝΙΚΑ: Οι αποκαλύψεις που θα σας γίνουν αυτό το μήνα μπορεί να σας συνταράξουν, όμως θα φέρουν στην επιφάνεια το φως της αλήθειας για υποθέσεις που σας αφορούν. Αποδεχθείτε αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αιφνιδιάζεστε από την αλλαγή πορείας μίας σχέσης, ή από κάποια νέα που αφορούν μία ερωτική σας υπόθεση. Η πονηριά και η δολιότητα θα σας απογοητεύσουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και δείξτε προσοχή ποιους ανθρώπους πραγματικά εμπιστεύεστε για να έχετε κοινά σχέδια και κοινή πορεία. Προσοχή σε απώλεια χρημάτων ή και αντικειμένου αξίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– ΤΟ ΑΣΤΡΟ

«ΜΗΝΑΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ»


ΓΕΝΙΚΑ: Ο τελευταίος μήνας τους έτους σας βρίσκει χαρωπούς, χαμογελαστούς και ικανοποιημένους από την ροή των εξελίξεων γύρω σας. Μπορεί να μην προκύπτουν τα μεγάλα γεγονότα στη ζωή σας, όμως κυριαρχεί η αρμονία και η ισορροπία και αυτό είναι αρκετό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δέχεστε δώρα και αγάπη από το άτομο που έχετε στην καρδιά σας και αισθάνεστε πιο τυχεροί αλλά και σίγουροι για την πορεία των αισθηματικών σας. Αυτό που επιθυμείτε πολύ, προκύπτει δίχως κόπο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μέσα από συμπτώσεις θα καταφέρετε να βρεθείτε κερδισμένοι στα οικονομικά σας. Στα επαγγελματικά δέχεστε εύνοια από το περιβάλλον σας.

 

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ– Η ΣΕΛΗΝΗ

«ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ»


ΓΕΝΙΚΑ: Το αίσθημα της νοσταλγίας και της αναπόλησης εντείνει τις ευαισθησίες σας στον τελευταίο μήνα του έτους. Περνάτε μέρες οικογενειακές, βελτιώνονται οι συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια, ενώ ακούτε περισσότερο την καρδιά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας στα αισθηματικά και ίσως εκφράσετε κάποια παράπονα και γκρίνια. Νιώθετε πιο οικεία με το ταίρι σας και αναζωπυρώνονται τα αισθήματα. Οι ελεύθεροι αναπολείτε και έρχεστε σε επαφή με το παρελθόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σας πιάνουν οι φόβοι και οι ανασφάλειές σας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, τα οποία έχουν αστάθειες. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας αγχώνουν για την πορεία των οικονομικών.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,54 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.