Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταρώ Αυγούστου 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Άννα Μπελίτση μας δίνει τις μηνιαίες προβλέψεις  Αυγούστου 2020 για όλα τα ζώδια! 

Ταρώ Αυγούστου 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Αύγουστος ο μήνας της ανεμελιάς, των διακοπών, των χαλαρών ρυθμών και του έρωτα ...Σε ένα τόσο δύσκολο έτος που διανύουμε όλοι μας έχουμε την ανάγκη να αφεθούμε στις ομορφιές και στις απολαύσεις αυτού του καλοκαιρινού μήνα, προκειμένου να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. 

Πόσο εφικτό είναι ο φετινός Αύγουστος να μας χαρίσει όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που επιζητούμε;  Η κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και του έτους που διανύουμε είναι η 12η Κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα του Κρεμασμένου.  Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ποσειδώνα, η κάρτα αυτή μας προϊδεάζει, ότι ο μήνας είναι αρκετά παραπλανητικός, με σημαντικές αστάθειες και συγχύσεις. Οι υπερεκτιμήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, ενώ η επιπόλαιη στάση μας θα έχει το κόστος της. Όπως κάθε μήνα όμως, υπάρχουν και οι τυχεροί, αυτό τον Αύγουστο ποιο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τους Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους.  Πιο πιεστικός θα είναι ο μήνας για τους Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Σκορπιούς.  Πιο τυχερές εξελίξεις στα ερωτικά τους θα έχουν οι Ιχθύες!

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 Για την προσωπική σου πρόβλεψη από την Άννα Μπελίτση Κάλεσε στο 9011 90 02 55

 


Κριός

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου: ΘΑΝΑΤΟΣ

“ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΚΛΩΝ”Γενικά
: Κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν καινούργιοι η διαδικασία όμως δεν σας είναι τόσο ευχάριστη. Αυτό το μήνα έρχεστε σε επαφή με ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος που καλείστε να διαχειριστείτε..Αισθηματικά: Σε ερωτικό αδιέξοδο βρίσκεστε αυτό το μήνα, αφού το παρελθόν και ότι είχε μεσολαβήσει σε αυτό, εξακολουθεί να στέκεται σαν αγκάθι στην καρδιά σας. Είναι η στιγμή να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που σας φθείρουν. Επαγγελματικά  - Οικονομικά: Υπάρχει στασιμότητα στα επαγγελματικά σας, ωστόσο ο μήνας είναι ιδανικός για να κλείσετε εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σας δέχεστε πιέσεις και είναι απαραίτητο να κάνετε περικοπές.

 

Ταύρος

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου: ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

“ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ”Γενικά
: Σε αυτό το μήνα της χρονιάς έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τη ζεστασιά της αγκαλιάς των ανθρώπων που αγαπάτε. Δεν παύει ωστόσο να έχετε κάποια κρατήματα και ενδοιασμούς γιατί έχετε περάσει πολλά.Αισθηματικά: Ο μήνας είναι ιδανικός για μία αισθηματική επανασύνδεση, σας δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσετε το άτομο που ποθείτε ή είστε σε σχέση και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφωνίες με πνεύμα αμοιβαίου συμβιβασμού.ΕπαγγελματικάΟικονομικά: Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, εξελίσσονται σε πολύ καλούς ρυθμούς αυτό το μήνα και η εργασία σας αποδίδει. Στα οικονομικά είστε αρκετά σφιγμένοι!

 

Δίδυμοι

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου: ΔΙΑΒΟΛΟΣ

“ΑΚΟΡΕΣΤΑ ΠΑΘΗ”

 

Γενικά: Οι διαθέσεις σας είναι αρκετά αχόρταγες αυτό το μήνα, επικεντρώνεστε στην ύλη ενώ παρασύρεστε από την υπερβολή σας και ζητάτε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε.  Έχετε μεγάλη ροπή προς τις απολαύσεις και αυτό εντέλει μπορεί να σας κοστίσει. Αισθηματικά: Μήνας ερωτικού πάθους,όπου αφήνεστε στην ανεμελιά του καλοκαιριού και ζείτε δυνατές στιγμές, όμως οι συνθήκες γύρω σας, δεν σας δίνουν εγγυήσεις για μακροβιότητα μίας ερωτικής σχέσης Επαγγελματικά – Οικονομικά: Μεγάλοι ανταγωνισμοί υπάρχουν στα επαγγελματικά σας και εσείς είστε απόλυτοι και επίμονοι για να διακριθείτε. Στα οικονομικά έχετε καλές απολαβές, όμως εσείς δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι.

 

Καρκίνος

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου:  ΠΥΡΓΟΣ

“ΑΙΦΝΙΔΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”


Γενικά
: Ένας αιφνίδιος μήνας ανοίγεται μπροστά σας, πολλά από τα γεγονότα είναι απρόοπτα, δεν τα σχεδιάζετε και σας βγάζουν από την ροή και το πρόγραμμά σας. Χαρακτηριστικές θα είναι οι αποκαλύψεις που θα σας ανατρέψουν πολλά από αυτά που πιστεύατε. Αισθηματικά: Ο Αύγουστος έρχεται για να σας ξυπνήσει κάπως απότομα από τα όνειρα που είχατε και θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Μία ερωτική ιστορία έχει ξαφνικές αλλά δυσάρεστες εξελίξεις. Επαγγελματικά Οικονομικά: Δείξτε προσοχή στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε στην εργασία σας και απομακρυνθείτε από πηγαδάκια κουτσομπολιών. Ο μήνας έχει κινδύνους και παρασκήνια. Στα οικονομικά σας διαφυλλάξτε αυτό που σας ανήκει!

 

Λέων

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου:  ΑΣΤΡΟ

ΜΗΝΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

 

Γενικά: Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει φέτος αρκετά πιο τυχερούς, ικανοποιημένους αλλά και με αναπτερωμένο το αίσθημα της ελπίδας και της πίστης. Περνάτε όμορφες στιγμές αυτό τον Αύγουστο και παρόλο που δεν συμβαίνουν οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, εσείς είστε ευχαριστημένοι με ότι έχετε καταφέρει ως σήμερα, ενώ έχετε χαμόγελο και αισιοδοξία, ότι η ζωή σας πλέον μπαίνει σε πιο θετικούς ρυθμούς. Οι ευχάριστες συγκυρίες δεν θα λείψουν και θα σας προσφέρουν ανανέωση. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει, είστε ικανοποιημένοι από εσάς τους ίδιους και εκπέμπετε λάμψη και γοητεία! Αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις και τις δοκιμασίες της ζωής με περισσότερη άνεση αλλά και ψυχραιμία και μπορείτε να απαλλαγείτε από άγχη και ανησυχίες. Αισθηματικά: Οτιδήποτε προβλημάτιζε την αισθηματική σας ζωή ανήκει πλέον στο παρελθόν και πλέον κατανοείτε τι είναι σημαντικό και τι όχι .. Αφήνετε πίσω σας κάθε τι ανούσιο και αφήνεστε στον έρωτα, ανοίγοντας απλόχερα την καρδιά σας. Αρκετοί παίρνετε την απόφαση αυτό το μήνα για μία επισημοποίηση, ή ακόμα και για τον ερχομό ενός απογόνου!  Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ανανεώνεστε σημαντικά και είστε αρκετά πιο ανοιχτοί και πρόσχαροι στο να καλωσορίσετε μία νέα σχέση στη ζωή σας. ΕπαγγελματικάΟικονομικά: Οι προσπάθειες που έχετε κάνει ως σήμερα πιάνουν τόπο και αυτό το μήνα μπορείτε να ξαλαφρώσετε από τα βάρη και τις έννοιες που είχατε στα επαγγελματικά σας. Η δημιουργικότητά σας, μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε νέες ιδέες που θα συντελέσουν στην πρόοδό σας.  Σας δίνονται ωστόσο και ευκαιρίες για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά σας, δίνονται τώρα δυνατότητες ανάπτυξης.

 

 

 

Παρθένος

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου:   ΣΕΛΗΝΗ

“ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ”

 

Γενικά: Τα συναισθήματά σας είναι έντονα αυτό το μήνα, γίνεστε αρκετά πιο ευαίσθητοι και έχετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο με ανθρώπους που είστε αρκετά δεμένοι. Δεν παύει όμως στη ζωή σας να υπάρχουν αστάθειες που σας προκαλούν ανασφάλειες. Αισθηματικά: Μήνας ιδανικός για ρομαντζάδες, για τρυφερές στιγμές με το άτομο που ποθείτε, αλλά και για συναισθηματικές εξομολογήσεις. Δεν παύει να υπάρχει και μία νοσταλγική διάθεση που σας φέρνει κοντά σε έναν παλιό έρωτα. ΕπαγγελματικάΟικονομικά: Η εργασία δεν είναι η προτεραιότητά σας αυτό το μήνα όμως νιώθετε ανασφάλεια, ή υπάρχει αστάθεια που σας ανησυχεί.Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα εξαιτίας αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων.

 

Ζυγός

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου: ΗΛΙΟΣ

“ΜΗΝΑΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ”


Γενικά
: Απολαμβάνετε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, που γεμίζουν τις μπαταρίες σας και σας βοηθούν να επαναφέρετε την αισιοδοξία στη ζωή σας. Η ενέργεια και η ζωτικότητά σας αποκαθίστανται, ενώ οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες τονώνονται και σας βοηθούν να περάσετε καλά! Αισθηματικά: Μήνας ερωτικής επιβεβαίωσης και αναθέρμανσης στα αισθηματικά σας είναι ο Αύγουστος. Περνάτε καλά με το σύντροφό σας και οι μετακινήσεις σας βοηθούν να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Οι ελεύθεροι έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ. Επαγγελματικά – Οικονομικά: Ο μήνας είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες, επαφές και συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και πάλι την ελπίδα για την πορεία των οικονομικών σας. Στα οικονομικά σας βρίσκεστε ευεργετημένοι!

 

Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου:  ΚΡΙΣΗ

“ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ”

 

Γενικά: Αυτό τον Αύγουστο δεν είστε τόσο ανάλαφροι όσο θα θέλατε, αλλά έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε, προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σας. Οι συνθήκες γύρω σας, σας πιέζουν όμως θα μπορέσετε πιο ώριμα να κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε για το μέλλον σας. Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σας υπάρχουν δοκιμασίες και αποστάσεις, που σας απογοητεύουν και εντείνουν το αίσθημα της μοναξιάς. Κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε για την πορεία των αισθηματικών σας. ΕπαγγελματικάΟικονομικά: Είστε αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά σας, θέτετε στόχους και δίνετε τον καλύτερο εαυτό για να ορθοποδήσετε και αυτό το καταφέρνετε. Στα οικονομικά κάνετε μία καλή διαχείριση γιατί οι πιέσεις δεν λείπουν!Τοξότης

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου:  ΚΟΣΜΟΣ

“ΑΝΑΛΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ”

 

Γενικά: Κατά την διάρκεια του Αυγούστου αισθάνεστε ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος και ότι εσείς πλέον είστε αρκετά πιο ήρεμοι και ανάλαφροι να απολαύσετε τις ομορφιές του καλοκαιριού! Δεν λείπει όμως και η αγάπη από το κοντινό σας περιβάλλον, που φορτίζει τις μπαταρίες σας. Αισθηματικά: Ένας ήρεμος μήνας ανοίγετε στα αισθηματικά σας, όπου πλέον κατανοείται καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι έχει σημασία, τι είναι σημαντικό και έρχεστε σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σας. Λαμβάνετε όμως και την συναισθηματική επιβεβαίωση που έχετε ανάγκη. Επαγγελματικά – Οικονομικά: Ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνετε ένα διάλειμμα από τις φορτωμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να ξεκουραστείτε. Στα οικονομικά σας έχετε τις ευκαιρίες σας αλλά και τα δώρα που θα σας κάνουν να νιώσετε πλήρεις!

 

Αιγόκερως

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου:  ΤΡΕΛΟΣ

“ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ”

 

Γενικά: Αφήνετε τα “πρέπει” στην άκρη και επικεντρώνεστε στα “θέλω” κάνοντας αρκετά νέα ξεκινήματα και τολμώντας να πάρετε τα ρίσκα σας. Αρκετά πιο αυθόρμητοι και σπιρτόζοι, διεκδικείτε αυτό που θέλετε, αλλά λειτουργείτε και αρκετά πιο εγωιστικά ή και επιπόλαια. Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας υπάρχει δράση και διψάτε για νέες ερωτικές ιστορίες όμως επιθυμείτε περισσότερο την αυτονομία σας. Προσοχή στα ερωτικά καβγαδάκια οι δεσμευμένοι, οι ελεύθεροι έχετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν! ΕπαγγελματικάΟικονομικά: Αυτό το μήνα σας δίνεται η ευκαιρία για να κάνετε μία νέα έναρξη στα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει ωστόσο να λειτουργήσετε αρκετά πιο συντηρητικά ιδιαίτερα στα οικονομικά σας.

 

Υδροχόος

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου:   ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

“ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ”

 

Γενικά: Αυτό τον Αύγουστο σας δίνεται η δυνατότητα να οργανωθείτε, να βάλετε σε μία τάξη τη ζωή σας, να παραδειγματιστείτε από τα μαθήματα που πήρατε ως τώρα και να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας. Διψάτε για γνώση αλλά και για νέες εμπειρίες. Αισθηματικά: Μία σχέση σας παίρνει τώρα μία πιο σοβαρή και σταθερή μορφή, κατανοείτε ότι ο σύντροφος που έχετε επιλέξει, θέλετε να μείνει στο πλευρό σας για πάντα ενώ η επισημοποίηση είναι πολύ πιθανή. Οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία μίας σπουδαίας γνωριμίας. Επαγγελματικά – Οικονομικά: Δέχεστε στήριξη στα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ η εμπειρία σας μεγαλώνει και κερδίζετε την εμπιστοσύνη στον επαγγελματικό σας χώρο. Στα οικονομικά σας είστε πιο ισορροπημένοι.

 

Ιχθύς

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου:    ΕΡΑΣΤΕΣ

“ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”


Γενικά
: Αυτό τον Αύγουστο απολαμβάνετε τη στιγμή, περνάτε όμορφα, αφήνεστε στις απολαύσεις του καλοκαιριού και έχετε δίψα για ζωή! Διασκεδάζετε αρκετά ενώ και ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Αισθηματικά: Μήνας ερωτικής ένωσης, πάθους, ικανοποίησης και απόλαυσης! Ο έρωτας σας χαρίζει δυνατές συγκίνησεις, αλλά αφήνεστε και στην υπερβολή και ίσως αυτό να σας κάνει να λειτουργήσετε πιο επιπόλαια. Επαγγελματικά – Οικονομικά: Αρκετά δημιουργικοί θα είστε στα επαγγελματικά σας και οι ιδέες σας θα σας βοηθήσουν στην περεταίρω ανάπτυξη σας.Στα οικονομικά σας θα λειτουργείτε αρκετά “άτσαλα” ξοδεύοντας χρήματα για την διασκέδασή σας.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.