Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταρώ Απριλίου 2021: Μηνιαίες Προβλέψεις από την Άννα Μπελίτση

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ζωδίων με τα Ταρώ για τον Απρίλιο 2021 για όλα τα ζώδια από την Άννα Μπελίτση

Ταρώ Απριλίου 2021: Μηνιαίες Προβλέψεις από την Άννα Μπελίτση
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον Απρίλιο  2021 για κάθε ζώδιο, για αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά από την Άννα Μπελίτση!


Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55ΚΡΙΟΣ – Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»

ΓΕΝΙΚΑ: Μήνας ευχάριστων εκπλήξεων και αιφνιδιασμών, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε γρήγορα τον παράγοντα της τύχης με τον καλύτερο Δυνατό τρόπο! Μην χάσετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας  - ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι - ! Διασκεδάζετε περνάτε ωραίες στιγμές και τα αισθηματικά σας πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ότι υπολογίζατε.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία ξαφνική πρόταση για μία αλλαγή, θα είναι η έκπληξη του μήνα για τον επαγγελματικό σας τομέα. Επικεντρωθείτε στο συμφέρον και στις προοπτικές σας. Οικονομικά αναμένεται ξαφνικός ανεφοδιασμός.


ΤΑΥΡΟΣ – Η ΔΥΝΑΜΗ

«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ"

ΓΕΝΙΚΑ: Ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας σε αυτό το μήνα του έτους και ξεπερνάτε εμπόδια που σας ταλάνιζαν εδώ και πολύ καιρό! Συναντήσεις με άτομα που είχατε να ακούσετε ή να δείτε καιρό, σας γεμίζουν με ικανοποίηση.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βρίσκετε λύσεις για ζητήματα αισθηματικά και ξεπερνάτε κάποιες διαφωνίες που είχαν δημιουργηθεί με το άτομο που σας ενδιαφέρετε. Μπαίνετε περισσότερο στην θέση του άλλου και αυτό εκτιμάτε!ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ανακτώνται  οι  ισορροπίες στα επαγγελματικά σας και αισθάνεστε πιο σίγουροι για την πορεία σας. Οι συνεργασίες σας αποδίδουν. Στα οικονομικά είστε σε πιο πλεονεκτική περίοδο.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

«ΜΗΝΑΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ»

ΓΕΝΙΚΑ:  Θα ζήσετε έναν μήνα με αστάθειες, διλήμματα, μπερδέματα και συγχύσεις. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε την επιφυλακτικότητά σας σε ότι ακούτε και σε ότι λέτε και να αφήσετε σημαντικές αποφάσεις για λίγο αργότερα.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείτε. Η επιπολαιότητα και τα διλήμματα δεν θα λείψουν από την αισθηματική σας ζωή, αποφύγετε τις σοβαρές δεσμεύσεις.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή ένα συνεταιρισμό. Κάποια πράγματα που σας έχουν τάξει δεν θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Στα οικονομικά σας διαφυλάξτε καλύτερα ότι σας ανήκει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

«ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΥΚΛΩΝ»

ΓΕΝΙΚΑ: Στην πορεία αυτού του μήνα κλείνετε κύκλους και έστω αν αυτό είναι κάτι που σας απογοητεύει θα αναγνωρίσετε ότι τα πάντα στη ζωή γίνονται με σοφία και υπάρχει ένας αδιάκοπος ρυθμός εξέλιξης που πρέπει να ακολουθήσετε. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Οι εξελίξεις που υπάρχουν στην αισθηματική σας ζωή δεν είναι και τόσο ευχάριστες σε αυτό το μήνα του έτους! Πολλοί παίρνετε την απόφαση να αποστασιοποιηθείτε από μία ερωτική ιστορία που σας έχει ταλαιπωρήσει.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιες συνεργασίες σας κλείνουν για να δώσουν χώρο σε νέες που είναι να ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σας καταφέρνετε και τακτοποιείτε κάποιες εκκρεμότητες.


ΛΕΩΝ – ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα καταφέρνετε και βρίσκεται την αρμονία στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Αποκαθίσταται οι σχέσεις σας και κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς στην καθημερινότητά σας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αξιολογείτε με περισσότερη ηρεμία τις αισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και αρκετοί από εσάς δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση, που πραγματικά αξίζει μία δεύτερη προσπάθεια. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η διπλωματία και η ευγένειά σας είναι τα δύο βασικά σας όπλα για να μπορέσετε αυτό το μήνα να πετύχετε στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά σας καταφέρνετε και βρίσκετε λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΔΙΑΒΟΛΟΣ

ΜΗΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΘΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αρκετά έντονος και παθιασμένος είναι ο μήνας για εσάς, στην πορεία του προσπαθείτε να επιβληθείτε των καταστάσεων και να κατακτήσετε στόχους. Η προσκόλληση σας με την ύλη θα πρέπει να μετριαστεί, γιατί αφενός θα σας προκαλεί άγχος, αφετέρου θα φέρει έριδες. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η έντονη ερωτική σας διάθεση θα σας παρασύρει σε στιγμές γεμάτες πάθος. Αποφύγετε την ζήλεια στη σχέση οι δεσμευμένοι αλλά και τις αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες οι ελεύθεροι. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ανταγωνιστικότητα που κυριαρχεί στα επαγγελματικά σας, σας γεμίζει με πείσμα και κάνετε τα πάντα για να κυριαρχήσετε, το καταφέρνετε αν και θα υπάρξουν εντάσεις. Άνοδος αναμένετε στα οικονομικά σας.


ΖΥΓΟΣ – Ο ΠΥΡΓΟΣ

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ: Για να χτίσεις πρέπει πρώτα να γκρεμίσεις, αυτό είναι το μήνυμα που δίνεται για εσάς αυτό το μήνα. Οι αποκαλύψεις του μήνα θα σας φέρουν κοντά στην αλήθεια. Ο μήνας έχει οριστικές λήξεις, αλλά και νέα ξεκινήματα. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μυστικά , ψέματα, κρυφές καταστάσεις αποκαλύπτονται αυτό το μήνα και βγάζουν στο φως της επιφάνειας την πραγματική αλήθεια. Αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους που δεν σας αξίζουν. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας είναι πιεστικός για τα επαγγελματικά σας, γιατί έρχεται η κορύφωση δύσκολων γεγονότων που σας πιέζουν άμεσα να δώσετε καθοριστικές λύσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας για να αποφύγετε μία μικρή απώλεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΤΟ ΑΣΤΡΟ

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΑΣ ΜΗΝΑΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Σε αυτόν τον ανοιξιάτικο μήνα  αισθάνεστε αρκετά τυχεροί και ευνοημένοι, γιατί κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις εξελίσσονται αρκετά θετικά , χωρίς να το προσπαθήσετε πολύ! Η κοινωνική σας ζωή είναι στα καλύτερά της.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ξαφνική αλλαγή της τύχης έρχεται στα αισθηματικά σας και εκεί που είχατε χάσει την ελπίδα σας για την πορεία μίας σχέσης / γνωριμίας βρίσκεται και πάλι το χαμόγελό σας. Απολαύστε τις όμορφες στιγμές που σας ανοίγονται. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Άνοδος θα παρουσιαστεί τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας. Εσείς θα πρέπει να αξιοποιήσετε άμεσα και με έξυπνο τρόπο τον παράγοντα της τύχης για να βρεθείτε ωφελημένοι και σε βάθος χρόνου!


ΤΟΞΟΤΗΣ
– Η ΣΕΛΗΝΗ

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και οι ανησυχίες για τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις δεν λείπουν. Εσείς τώρα επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μην παίρνετε τις καταστάσεις τόσο προσωπικά!  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας είναι ρομαντικός, τρυφερός και με έντονα συναισθήματα, ωστόσο δεν λείπουν οι αστάθειες που σας προκαλούν ανησυχία για το μέλλον. Αρκεστείτε στο τώρα χωρίς να αγχώνεστε για το αύριο.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αξιοποιήστε την δημιουργικότητά σας που θα είναι το στήριγμά σας για τα επαγγελματικά! Οι οικονομικές αστάθειες δεν θα λείπουν, γιατί θα χρειαστεί να συνδράμετε περισσότερο στην οικογένεια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΗΛΙΟΣ

ΑΝΑΚΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας είναι κοινωνικός, εύθυμος και τα γεγονότα που εξελίσσονται σας κάνουν να νιώθετε αισιόδοξοι. Μία μετακίνηση, μία γνωριμία ή μία συμφωνία θα είναι η θετική εξέλιξη αυτού του μήνα! Εκφραστείτε και αφεθείτε στις ομορφιές της ζωής!ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η καλή επικοινωνία με το σύντρόφο σας θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε το κλίμα στην αισθηματική σας ζωή. Νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, δίνουν ένα νέο νόημα στη ζωή σας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πείτε ναι στις νέες επαφές που θα υπάρξουν αυτό το μήνα θα μπορέσουν να σε στηρίξουν στα βήματα που θέλετε να κάνετε στην πορεία σας. Στα οικονομικά σας είστε αρκετά κερδισμένοι!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Η ΚΡΙΣΗ

«ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και θα περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας προκειμένου να θέσετε όρια και να προστατέψετε αυτό που σας ανήκει.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας είναι πιεστικός για τα ζητήματα των αισθηματικών σας, θα χρειαστεί να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις υπολογίζοντας το καλό σας αλλά και τις προοπτικές σας.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι δοκιμασίες στα επαγγελματικά σας θα σας βγάλουν πιο δυνατούς. Εργάζεστε για κάτι το οποίο θα έχει μία σταθερή ανοδική πορεία άσχετα αν δεν βλέπετε γρήγορα αποτέλεσμα. Στα οικονομικά είστε πιεσμένοιΙΧΘΥΣ
– Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας είναι ιδανικός για να κλείσετε εκκρεμότητες, για να ολοκληρώσετε σημαντικά έργα, αλλά να νιώσετε και πληρότητα και επιτυχία από την τελική έκβαση προσωπικών σας υποθέσεων. Η αγάπη που υπάρχει στη ζωή σας σας βοηθά να νιώσετε γαλήνιοι.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας φέρνει την συναισθηματική και ηθική επιβεβαίωση ή και δικαίωση από την εξέλιξη  μίας αισθηματικής ιστορίας. Κατανοείτε καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι είναι σημαντικό και ουσιώδες για να κρατήσετε κοντά σας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νιώθετε ανακούφιση από την έκβαση κάποιων επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Φεύγουν από πάνω σας κάποια χρέη, ή κάποιες υποθέσεις που σας βάραιναν.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,36 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.