Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα ζώδια τον Σεπτέμβριο 2014: Προβλέψεις από τον Χρήστο Άρχο

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη του ζωδίου σου από τον Χρήστο Άρχο ...
Τα ζώδια τον Σεπτέμβριο 2014: Προβλέψεις από τον Χρήστο Άρχο
Του M.Sc Ψυχολόγου - Αστρολόγου Χρήστου Άρχου


ΚΡΙΟΣ 

Ο Σεπτέμβριος είναι μία  περίοδος σημαντικών επεκτάσεων και βελτιώσεων στη ζωή σας. Αποτελεί μία ιδιαίτερα τυχερή περίοδο όπου θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά .Αυτός ο μήνας τα έχει όλα, οικονομική βελτίωση, επαγγελματική καταξίωση και ερωτικές περιπέτειες με τη δημιουργικότητα σας να είναι στα πάνω της.  Ο μήνας αυτός σας βοηθά στο να μπορέσετε να πάρετε επιτέλους σημαντικές αποφάσεις για εργασιακά ζητήματα ενώ δεν αποκλείετε να έρθουν σημαντικά κέρδη από τυχερά παιχνίδια αλλά και από τρίτα πρόσωπα που θα πιστέψουν σε εσάς και θα θελήσουν να σας βοηθήσουν. Αν θέλετε την πώληση κάποιου ακινήτου αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να το κάνετε. Από το 2ο μισό του μήνα τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα και θα μπορέσετε να βελτιώσετε σημαντικά την ερωτική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ

 Σαφέστατα ο Σεπτέμβριος είναι καλύτερος μήνας από τον Αύγουστο. Μπορείτε να χαλαρώσετε και οι δυσκολίες του προηγούμενου μηνα θα πάψουν να σας απασχολούν. Σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες  και οι μέρες που ξεδιπλώνονται μπροστά σας, σας βοηθούν να απελευθερωθείτε από διάφορες δυσκολίες. Είναι μία περίοδος σημαντικών αποκαλύψεων για τις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και για να μπορέσετε να ηρεμήσετε το τεταμένο κλίμα στις οικογενειακές σας υποθέσεις.  Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα βελτιώνονονται όλο και περισσότερο στον τομέα των εργασιακών σας θεμάτων!  Όλος ο μήνας γενικά σας ευνοεί στη δημουργία νέων σχέσεων αλλά και στη παγίωση και ίαση σχέσεων που άντεξαν ύστερα από τον κατακλυσμό του προηγούμενου μήνα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

 Μία ιδιαίτερα δυναμική περίοδος ξεκινά για εσάς.  Καλείστε  να πάρετε αποφάσεις αλλά και να μπορέσετε να δουλέψετε για εσάς και να έχετε το κατάλληλο κέρδος.  Θα πρέπει όμως να μην είσαστε και τόσο προκλητικοί καθότι  οι εντάσεις μπορεί να παρουσιαστούν από το πουθενά. Στον ερωτικό τομέα το πάθος θα έχει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας ύστερα από αρκετό καιρό προβληματισμών αλλά ειδικά οι Δίδυμοι  του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε μήπως κάνετε αρκετά σφάλματα.  Ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για να προωθήσετε τη δουλειά σας και να κάνετε σημαντικά νέα βήματα. Προσοχή όμως χρειάζεται γιατί μπορεί να συναντήσετε τη σθεναρή αντίσταση ανθρώπων που δεν θα ήθελαν να τα πάτε και τόσο καλά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

 Ο Σεπτέμβριος  είναι πολύ θετικός για όσους θέλετε  να κάνετε  ένα καινούριο ξεκίνημα.  Είναι μία σημαντική περίοδος για να ξεκινήσετε να χτίζετε πάνω σε προηγούμενες προσπάθειες που μπορεί να απέτυχαν αλλά αυτή τη φορά θα έχετε όλες τις δυνατότητες να πετύχετε. Μία σχέση από το παρελθόν μπορεί να ξεκινήσει ξανά αλλά προσοχή χρειάζεται στους κανόνες και στα όρια που θα μπουν.  Κάποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν μέσα στο σπίτι και κάποιοι εκνευρισμοί οι οποίοι όμως θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε περισσότερη όρεξη να δουλέψετε και θα  είσαστε περισσότερο παραγωγικοί αλλά ταυτόχρονα θα έχετε και σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο.

ΛΕΩΝ 

 Για εσάς αυτή είναι μία σημαντική περίοδος όπου θα μπορέσετε να νιώσετε  ότι όλα είναι πιθανά. Είναι ο μήνας του 2014 όπου θα μπορέσετε να κερδίσετε πολλά, από απλά τυχερά παιχνίδια μέχρι και έναν πολύ σημαντικό έρωτα.  Εκεί μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι στο κομμάτι των οικονομικών σας όπου εκεί μπορέι να υπάρξουν  προβλήματα στις συναλλαγές σας και καλό θα ήταν υπογραφές σχετικές με χρήματα και συνεργασίες να γίνουν μετά τις 17 του μήνα για να αποφευχθούν προβλήματα.   Η Πανσέληνος από την άλλη στις αρχές του μήνα φέρνει σημαντικές απώλειες και χρειάζεται προσοχή σε ποιον θα εμπιστευτείτε την οικονομική σας κατάσταση.  Αν έχετε σκοπό το εξωτερικό κάτι πολύ σημαντικό μπορεί να έρθει σαν είδηση και να μπορέσετε να κάνετε τη μετακίνηση που ποθείτε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Είσαστε από τους πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην χάσετε τις σημαντικές ευκαιρίες αυτής της περιόδου. Αν και το 1ο δεκαπενθήμερο έχει παγίδες γενικά ο μήνας χαρακτηρίζεται από σημαντικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να βρείτε τον εαυτό σας καινα ξεφύγετε από αδιέδοδα. Αυτός ο μήνας θέλει από εσάς να συγχωρέσετε το παρελθόν και να μπορέσετε να βρείτε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Μία σχέση μπορεί να φανεί ότι έχει έρθει στο τέλος της και πως πια καλείστε να βρείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα μπορέσουν να σας κάνουν ευτυχισμένους. Εξάλλου η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας υπόσχεται πολλά νέα ερωτικά ξεκινήματα.   Είναι επίσης και μία περίοδος όπου θα μπορέσετε να ξεφύγετε από δυσκολίες στα εργασιακά σας,  πιθανών να μπορέσετε να κάνετε μία σημαντική εργασιακή επιτυχία που θα σας βοηθήσει πολύ. 

ΖΥΓΟΣ 

 Σίγουρα είναι μία περίοδος νέων ξεκινημάτων, ιδιαίτερα το 2ο μισό του Σεπτεμβρίου,  είναι και το καλύτερο για εσάς. Συναισθματικά μπαίνετε σε μία φάση ξεκαθαρισμάτων και νέων τρόπων έκφρασης. Άλλοι θα κάνετε νέες σχέσεις και άλλοι απλά θα ανανεώσετε τις ήδη  υπάρχουσες σχέσεις σας. Είτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα νοιώσετε επιτέλους ότι η ζωή σας επιστρέφει πολλά από αυτά που σας είχε πάρει. Είναι επιτέλους ο καιρός σαν κερδίσετε την αέρινη σας φινέτσα και να μπορέσετε να κερδίσετε την αγάπη που αξίζετε. Κάποιες εντάσεις μπορεί να υπάρξουν  αλλά και αυτές θα είναι προσωρινές στη γενικότερη ηρεμία που θα υπάρξει αυτή τη περίοδο. Σκεφτείτε ότι η μοίρα σπάνια σας θυμήθηκε αυτό τον καιρό και φροντίστε να εκμετελλευτείτε αυτό το διάστημα για να νοιώσετε και να περάσετε καλά! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Μετά από ένα τόσο δυσάρεστο διάστημα όπως αυτό του Αυγούστου οποιοσδήποτε μήνας θα φάνταζε καλύτερος για εσάς  και έτσι ακριβώς  είναι. Μετά από μία τρομερά δύσκολη περίοδο ήρθε η στιγμή να μπορέσετε να γίνεται καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σχέσεις που διαλύθηκαν και δε μπόρεσαν να διορθωθούν αυτό το διάστημα έχουν μία τελευταία ευκαιρία να πάρουν ξανά τα πάνω τους. Αν όμως στα συναισθηματικά σας έχετε απλά κάποιες ευκαιρίες, στα επαγγελματικά σας έχετε πραγματικά τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης. Κινηθείτε δυναμικά και διεκδικήστε τη θέση σας καθότι θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μην αγχωθείτε με κάποια εμπόδια που μπορούν να παρουσιαστούν ξαφνικά καθότι γρήγορα θα ξεπεραστούν. Σημαντικός επίσης μήνας αυτός για όσους από εσάς θέλετε να μετακομίσετε και να αλλάξετε χώρο δραστηριποίησης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

 Έντονος ο μήνας αυτός με πάθη και ιδιαίτερες ανάγκες. Σίγουρα είναι μία περίοδος όπου κερδίζετε στον οικονομικό τομέα και φαίνεται ότι εργασιακά επιτέλους μπορείτε να κάνετε μία καινούρια αρχή. Αρκετοί από εσάς μάλιστα που μπορεί να είσθε άνεργοι θα καταφέρετε να βρείτε σύντομα μία δουλειά είτε αυτό το μήνα είτε τον επόμενο.  Ερωτικά είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους μήνες σας, θα είσαστε σε μία τρομερή διάθεση και όρεξη να κατακτήσετε τους άλλους και θα έχετε πολύ σημαντικές επιτυχίες. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε νέες σχέσεις που θα σας συγκλονίσουν ενώ οι παλιές σχέσεις φαίνται ότι μπαίνουν σε μία φάση επαναπροσδιόρισης όπου θα μπορέσετε να μιλήσετε ανοιχτά για τα προβλήματα σας. Θετικό επίσης και το ότι προβλήματα στην οικογένεια αν και συνεχίζουν να υπάρχουν είναι πολύ λιγότερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κερδίζετε σε όλα τα επίπεδα αυτό το μήνα και θα έχετε πολύ σημαντικές νέες εξελίξεις.  Ερωτικά είσαστε στα καλύτερα σας ενώ είναι και μία περίοδος όπου θα νοιώσετε ότι επιτέλους βρισκόσαστε στο επίκεντρο του φτερωτού θεού.  Πέρα από το ερωτικό μέρος του μήνα τα πράγματα είναι πολύ θετικά και ως προς τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Έτσι σιγά και σταδιακά καταφέρνετε να αναγνωριστείτε και να πετύχετε σε όλα όσα θέλατε με ιδιαίτερες δυνατότητες εξέλιξης.  Προσοχή μόνο χρειάζεται να μην εμπλέξετε συγγενικά πρόσωπα στις δουλείες σας γιατί περισσότερο θα σας μπερδέψουν παρά θα σας βοηθήσουν.   Προσοχή επίσης χρειάζεται αν έχετε ανοιχτά μέτωπα σε συλλόγους και ομάδες ανθρώπων μιας και θα υπάρξουν σημαντικές παρεξηγήσεις και εντάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

 Μία νέα σημαντική ερωτική γνωριμία έρχεται στη ζωή σας για να σας αλλάξει μια για πάντα τη ζωή σας. Αν έχετε μία σχέση ήδη μπορείτε να περιμένετε ακόμη και την επισημοποίηση της ενώ και οι παντρεμένοι θα δείτε μία σημαντική εύνοια στις σχέσεις σας που δεν τη περιμένατε καν. Έτσι λοιπόν ο έρωτας φτιάχτηκε για εσάς αυτή τη περίοδο και θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές. Επαγγελματικά επίσης τα πράγματα είναι πολύ ευνοικά και θα έχετε καλές εξελίξεις. Φαίνεται ότι άνθρωποι θα σας προσεγγίσουν και θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και βέβαια ακόμη και μία προαγωγή. Αν δεν έχετε δουλειά είναι πολύ καλή περίοδος για να βρείτε κάτι καινούριο χωρίς να είναι κάτι μέτριο που απλά θα κάνετε επειδή είσαστε σε ανάγκη! 

ΙΧΘΕΙΣ 

Αρχικά ο μήνας ξεκινά μπερδεμένος και σας έχει υπο το καθεστώς του άγχους. Πολλά από τα πράγματα που θα θέλατε δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και ήρθε η εποχή να γειωθείτε. Όμως μέσα από αυτή τη γείωση θα μπορέσετε στο 2ο μισό του μήνα νακάνετε πολύ σημαντικά πράγματα. Με τη παρουσία της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σας οίκο βέβαια ερωτικά είσαστε στα πάνω σας και με την μετέπειτα μετάβαση του Άρη στο Τοξότη , ο έρωτας και το  πάθος θα σας χτυπήσουν τη πόρτα.  Επαγγελματικά από την άλλη μπορεί να έχετε κάποια εμπόδια και συγκρούσεις οπότε και καλό θα ήταν να μην είσθε προκλητικοί αυτή τη περίοδο ακόμη και αν έχετε δίκιο. Προσοχή χρειάζεται στις επαγγελματικές σας επιλογές γιατί μπορεί να υπάρξουν παραπάνω από τη μία προτάσεις  και θα πρέπει να διαλέξετε τη μία και μοναδική καλή. 


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.