Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα ζώδια της εβδομάδας 8-14 Ιανουαρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για το διάστημα 8-14 Ιανουαρίου! Μάθε με λεπτομέρεια πώς θα κυλήσει η εβδομάδα! 

Τα ζώδια της εβδομάδας 8-14 Ιανουαρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από πλανητικές συνόδους. Στις 7 έχουμε σύνοδο Άρη-Δία στον Σκορπιό με έμφαση στα οικονομικά, πρακτικά και τις συρράξεις. Στις 9 έχουμε σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης, Ήλιου – Πλούτωνα και Ερμή – Πλούτωνα. Όλα θα λειτουργήσουν νομοτελειακά και κάθε αντίδραση ή αντίθεση στο σύστημα θα εξουδετερωθεί!


Kριός

Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο, οδηγεί τις αντίπαλες δυνάμεις  σε αδυναμία και μπορείτε να προασπιστείτε καλύτερα τα επαγγελματικά και οικονομικά σας συμφέροντα. Αισθηματικά φανείτε δημιουργικοί στην εκδήλωση των προθέσεων και συναισθημάτων σας. Βρείτε χρόνο για κάποιον δικό σας άνθρωπο που έχει ανάγκη τη συμπαράσταση και συμβουλή σας. Μείνετε σταθεροί σε απόψεις και τηρήστε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει!

ΤΙΡ

Ξεχωρίζετε για την ευστροφία σας. Χρησιμοποιήστε την και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα!
★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.Ταύρος

Στα πρακτικά θέματα η θέση της Σελήνης σε τελευταίο τέταρτο επιβάλει υπομονή καθώς φέρνει κάποιες καθυστερήσεις. Στα προσωπικά και κοινωνικά σας μπορείτε να λειτουργήσετε ελεύθερα, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αλλά και να διασκεδάσετε. Φροντίστε να απέχετε από διαμάχες, ιδιαίτερα αν αυτές επηρεάζουν το οικονομικό σας συμφέρον. Σε αυτόν τον τομέα κάποιος θα προσπαθήσει να σας παραπλανήσει.

ΤΙΡ

Αξιοποιήστε καλύτερα τον χρόνο. Η υπομονή σας δίνει περιθώρια έρευνας και ελιγμών!

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.Δίδυμοι

Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο δημιουργεί απρόοπτες καταστάσεις στο περιβάλλον σας γι αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε λόγια και ενέργειες. Μην επεμβαίνετε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και χαλιναγωγήστε λίγο τον παρορμητισμό σας. Πολλά  θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που επιλέγετε να  υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας αλλά και να προωθήσετε τα συμφέροντα σας.

ΤΙΡ

Υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Φροντίστε να είστε συνεπείς!

 

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.Καρκίνος

Έχετε κάνει πολλή δουλειά αλλά δεν είναι η κατάλληληεποχή για να την παρουσιάσετε ή να διεκδικήσετε το μερίδιο της επιτυχίας σας. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο και σε συνδυασμό με άλλους πλανήτες σε δύσκολες όψεις,  φέρνει  εκνευρισμό, αντιπαράθεση και οικονομική στενότητα.  . Μη φοβάστε, τίποτα δεν είναι καταστροφικό! Κοινωνικά η εβδομάδα  παρουσιάζει κινητικότητα και καλό θα είναι να αποδεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσκλήσεις.

ΤΙΡ

φροντίστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε χρήσιμους  τομείς

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.Λέων

Οι κρυφές σας σκέψεις και επιθυμίες ας παραμείνουν κρυφές για όλη την εβδομάδα καθώς η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο επηρεάζει εσάς και τους γύρω σας! Παρά τις δηλώσεις για το αντίθετο, το περιβάλλον σας  δείχνει να μην κατανοεί τις θέσεις σας και να λειτουργεί επικριτικά για τη στάση σας απέναντί του. Μην περάσετε όμως στο αντίθετο άκρο. Φανείτε διπλωμάτες, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας, έστω κι αν κάτι τέτοιο απαιτεί να εξηγήσετε δύο και τρεις φορές το ίδιο πράγμα.

ΤΙΡ

Μην εκτίθεστε με τις επαγγελματικές σας επιλογές και σχέσεις!

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.Παρθένος

Ιδιαίτερα πολυάσχολη εβδομάδα, συνεπώς  πρέπει να φροντίσετε για πολλούς και πολλά. Ιεραρχήστε λοιπόν προτεραιότητες, δώστε σαφείς οδηγίες, επιβλέψτε εξελίξεις και τα πράγματα θα λειτουργήσουν με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί και σας καθησυχάζει. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο  σας υποχρεώνει να βαδίσετε σύμφωνα με τα δεδομένα της στιγμής και να αποφύγετε υποσχέσεις που, εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολο να τηρηθούν.

ΤΙΡ

Γίνετε περισσότερο τολμηροί στις επιλογές σας και προβάλλετε περισσότερο τον εαυτό σας!

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.Ζυγός

Πρακτικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στο ζώδιό σας, δημιουργεί δύσκολες όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον  Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις σας επιφυλάσσουν πολύ τρέξιμο για  όλη την εβδομάδα. Βασιστείτε στην νοημοσύνη και διπλωματία σας, προβάλλετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και δείξτε αντοχή στις απαιτήσεις της οικογένειας ή της σχέσης σας.

ΤΙΡ

 Δημόσιο, τράπεζες και γραφειοκρατία αλλάζουν το πρόγραμμά σας γι αυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για ό, τι σας ζητήσουν! 

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.Σκορπιός

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά προβλέπεται η εβδομάδα  για σας και όχι απαραίτητα με το ταίρι σας. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο   δημιουργεί  ρευστές καταστάσεις  γύρω σας και πολλοί άνθρωποι δείχνουν να σας έχουν ανάγκη. Ένας καλός λόγος  δεν σας  κοστίζει τίποτα, ενώ εκτιμάται ιδιαίτερα από εκείνους που έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους. Ένα μικρό θέμα υγείας συγγενούς ή άλλου ανθρώπου μπορεί να σας απασχολήσει έντονα.

ΤΙΡ

Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, μόνο και μόνο για να κερδίσετε χρόνο!

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.Τοξότης

Με κάποιο τρόπο γίνεστε και πάλι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό, δημιουργεί με τις όψεις που συμμετέχει, πολλά απρόοπτα και πολλά θέματα με εκκρεμότητες. Τα λόγια και οι ενέργειές σας πρέπει να στηρίζουν την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Το φαινόμενο επηρεάζει την κρίση αλλά και τη μνήμη σας. Όσοι οδηγείτε ή ασχολείστε με μηχανήματα φροντίστε να είστε προσεκτικοί.

ΤΙΡ

Μην ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα!

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

Αιγόκερως

Παραξενεύεστε που κάποιοι άνθρωποι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους και δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό  επιβάλλει να είστε προνοητικοί και περισσότερο προσεκτικοί σε συνεργασίες, οικονομικές δοσοληψίες και δεσμεύσεις που δεν εξασφαλίζονται γραπτώς. Μια είδηση από αγαπημένο πρόσωπο θα σας χαροποιήσει και θα ενεργοποιήσει την αισιοδοξία σας.

ΤΙΡ

Προσέξτε τις όποιες ανατροπές στα σχέδιά σας!

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.Υδροχόος

Υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά ενός σχεδίου σας, βελτιώστε τις σχέσεις σας στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε, ζητήστε βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεστε και προχωρήστε σε ό,τι σχεδιάζετε. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό, ενώ θα μπορούσε να είναι φιλική με τις επιδιώξεις σας, δεν είναι!  Πολλαπλασιάζει τις ασχολίες σας για όλη την εβδομάδα , γι αυτό μη χάνετε πολύτιμο χρόνο ασχολούμενοι με θέματα άνευ σημασίας και ουσίας.

ΤΙΡ

Κοινωνικά, επιλέξτε εσείς τις συναναστροφές σας για τις κατάλληλες ώρες!

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

Ιχθύες

Τα στάσιμα νερά δεν ήταν ποτέ κατάλληλα για σας. Ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα, αρχής γενομένης  με την Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό, μπορείτε να πλησιάσετε ανθρώπους, να ανιχνεύσετε προθέσεις, να ορίσετε την περιφέρεια των δραστηριοτήτων σας και να κάνετε μια κίνηση καλής θέλησης προς το σύντροφό σας. Θα εκπλαγείτε από το θετικό αντίκτυπο των ενεργειών σας!

ΤΙΡ

Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από τους στόχους σας!

★ Το 2018 θα είναι η χρονιά σου; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,12 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.