Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Μαρτίου 2017

Δες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου για 20 έως 26 Μαρτίου 2017 από την Αθηνά Βαγενά! Καλωσορίζουμε την Άνοιξη....

Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Μαρτίου 2017

Μία νέα εποχή ξεκινά, η Άνοιξη επίσημα κάνει το ντεμπούτο της στις 20 του μήνα, όπου και ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού, ξεκινώντας τη νέα του πορεία στο ζωδιακό κύκλο.  Οι διαθέσεις αλλάζουν, η ανάγκη μας να κάνουμε μία ανανέωση στη ζωή μας είναι μεγάλη – ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε- δεν παύει όμως η πορεία του Μάρτη να έχει και τις εντάσεις και τις προκλήσεις στο διάβα της.

Κατά την διάρκεια 20 έως 26 Μαρτίου ο Ερμής από τον Κριό, θα  πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στις πρώτες μέρες της Άνοιξης.  Οι όψεις που θα σχηματίσει με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, υποδηλώνουν ότι η Ανοιξιάτικη περίοδος θα έχει αποκαλύψεις παρασκηνίων, ειδήσεις που θα πέσουν σαν «βόμβα», ξαφνικές συγκρούσεις και καβγαδάκια, δεν θα λείψουν όμως και για λίγους και πολύ συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού οι ευκαιρίες για να κάνουν μία πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, όπου θα τους προσφέρει την ευκαιρία να επεκτείνουν με έναν νέο τρόπο τη  ζωή τους!

Η σύνοδος του Ήλιου με την φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από το 1ο δεκαήμερο του Κριού, σαφώς θα προσφέρει μία αναζωογόνηση, αυτοπεποίθηση και φλερτ κοντά στις 25 του μήνα, ενώ δεν θα λείψουν και οι αναθερμάσεις παλιών ερωτικών σχέσεων. Είναι γεγονός ότι στην πορεία της εβδομάδας πρέπει να προσέξουμε πολύ τα λόγια μας γιατί άθελά μας μπορεί να την «πληρώσει» και κάποιος άνθρωπος που δεν πρέπει, ενώ θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε τα εγωιστικά πάθη που μόνο κακό θα αποφέρουν. 

Δες τις εβδομαδιαίες  Βίντεο Προβλέψεις

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26 Μαρτίου 2017 για όλα τα ζώδια:


Κριός

Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά και σε βρίσκει με ενθουσιασμό, εκφραστικότητα και γενικότερα «άτακτη» διάθεση! Ναι, ήδη γνωρίζεις ότι είσαι ο πρωταγωνιστής της χρονιάς, όμως οι μέρες που ακολουθούν θα εντείνουν αρκετά και τις εγωιστικές σου τάσεις, αλλά πολύ παραπάνω και την βιασύνη που σε χαρακτηρίζει! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να ορθώσεις το ανάστημά σου, να νιώσεις περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου! Αν είσαι Κριός του 2ου δεκαήμερου, δείξε προσοχή στην διαχείριση των συζητήσεων και των προτάσεων που θέτεις στο «τραπέζι» για τα επαγγελματικά σου αυτό τον καιρό... Αν είσαι Κριός του 3ου δεκαημέρου, υπάρχουν κόντρες, εντάσεις,  με πρόσωπα του σταθερού σου περιβάλλοντος. Δώσε προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί θα υπάρχουν εντάσεις και ναι είναι πιθανό να παρεξηγηθείς. Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Ταύρος

Η Άνοιξη είναι εδώ και μπορεί στο ξεκίνημά της να σε βρίσκει πάντα με μία μυστήρια, περίεργη ή και κάποιος πιο κλειστή διάθεση, στην πορεία της όμως αυτή η εποχή θα σε ανταμείψει.  Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα να αντιμετωπίσεις και να λύσεις εκκρεμότητες που αφορούν τον τομέα των επαγγελματικών σου. Παράλληλα είναι μία καλή ευκαιρία για να επανορθώσεις για σφάλματα του χτες ή και να αναθερμάνεις μία αισθηματική σου σχέση, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  Κατά την διάρκεια των ημερών που διανύουμε δεν θα λείψουν οι δυσάρεστες ειδήσεις και οι προκλήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο  και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ είσαι που πρέπει να προφυλαχτείς αυτό τον καιρό από πισώπλατες ενέργειες και θα πρέπει με κάθε τρόπο να υπερασπίσεις το αντικείμενο της εργασίας σου, λειτουργώντας με συνέπεια και καλό προγραμματισμό! Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και αυτή την εβδομάδα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου... δυναμισμός, ερωτισμός αλλά και μία ακατανίκητη επιθυμία να αρπάζεσαι και να πεισμώνεις, γίνεται η αιτία να οδηγούνται πολλές φορές τα πράγματα γύρω σου σε αδιέξοδο! Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Δίδυμος

Το ξεκίνημα της Άνοιξης φέρνει την έντασή του, αφού ο Ερμής ο κυβερνήτης του ζωδίου σου βρίσκεται σε σκληρή κόντρα τις ημέρες αυτές με τον Πλούτωνα, τον Δία αλλά και τον Ουρανό! Έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια των ημερών που ακολουθούν, να αναμένεις ότι θα υπάρχουν αρκετά ξαφνιάσματα... Εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαήμερου, δεν αποκλείεται να πιεστείς από κάποιο  οικονομικό έγγραφο, ή να υπάρχει μία παρεξήγηση στο συλλογικό / φιλικό σου περιβάλλον που θα σου δημιουργήσει θυμό! Εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, έχεις την ευκαιρία γνωριμιών και αλλαγών στον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων, ωστόσο είσαι λίγο πιο τολμηρός από ότι θα έπρεπε και η βιασύνη σου μπορεί να γίνει η αιτία να ανατραπούν κάποια από τα προσωπικά σου σχέδια! Μία φιλική προσέγγιση από ένα άτομο που έχεις να δεις και να ακούσεις καιρό, αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, όπου κοντά στην Εθνική Επέτειο, γεμίζεις με ρομαντισμό, τρυφερότητα και μία επιθυμία γίνετια πραγματικότητα. Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Καρκίνος

Μία νέα εποχή ξεκινά και το ντεμπούτο της γίνεται με πολλές αλλαγές, πολλές ανατροπές αλλά και με συνεχόμενες εξελίξεις που σε αποδιοργανώνουν! Πιο κερδισμένος-η αυτή την εβδομάδα θα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, που σαφέστατα η είσοδος του Ήλιου στον Κριό και η σύνοδός που θα πραγματοποιήσει με την ανάδρομη Αφροδίτη, δηλώνει ότι τώρα μπορείς να βγεις κερδισμένος και να αποδείξεις την αξία σου σε θέματα επαγγελματικά! Δυσάρεστες ειδήσεις,  λόγια και αποφάσεις που προκαλούν πόνο και απογοήτευση, αφορούν  αυτή την εβδομάδα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου , ιδιαίτερα προς το τέλος του (κοντά στην 19η μοίρα). Περιόρισε την παρορμητικότητά σου στα επαγγελματικά.  Όσο για σένα που έχεις γεννηθείς το 3ο δεκαήμερο, υπάρχουν αλλαγές, υπάρχουν προκλήσεις,  θα έχεις ειδήσεις που μπορεί και να σε αποδιοργανώσουν ή να σε βγάλουν από τον αρχικό σου στόχο, διαχειρίσου έξυπνα τις εξελίξεις, αποφεύγοντας τις σπασμωδικές αποφάσεις. Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Λέων

Νέο ξεκίνημα και νέα εποχή και φυσικά Λιοντάρι υποδέχεσαι την Άνοιξη με ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση αισιοδοξία αλλά και με νέα πλάνα για το μέλλον σου ! Δεν λείπουν βέβαια  οι κοντρίτσες και η ανταγωνιστικότητα στον τομέα των επαγγελματικών σου , ας μην ξεχνάμε ότι οι Άρης διελαύνει στο τέλος του 1ου ως και τις αρχές του 2ου δεκαήμερου αυτές τις μέρες και είναι πολύ πιθανό να βιώνεις μία εποχή αλλαγών που σε κάνει να μάχεσαι για τους στόχους και την καριέρα σου! Ωστόσο, εσύ που έχει γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, θα έχεις την εξέλιξη και την είδηση για κάποιο έγγραφο που ήταν σε στασιμότητα ή θα έχεις ένα ερωτικό νέο / γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει! Εσύ που είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου ενώ το κλίμα γύρω σου είναι ευνοϊκό προσπάθησε να διαχειριστείς χαλαρά την ένταση και την αναμπουμπούλα που υπάρχει στο εργασιακό σου περιβάλλον ... Λόγια, κουτσομπολιά, πιέσεις και αρκετές ευθύνες σε κάνουν να παρεκκλίνεις κάποιες στιγμές από τον αρχικό σου στόχο! Λέοντα του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο θα το περάσεις γεμάτο εκπλήξεις, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι, ή να έχεις μία υπέροχη πρόταση ή ένα νέο άνοιγμα, που πραγματικά θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι! Πρόσεχε λίγο παραπάνω τα λόγια σου, μην ανοίγεσαι σε ανθρώπους που δεν πρέπει και κοντά στις 26 μην πατάς πολύ το γκάζι στην Εθνική ... δεν πρέπει! Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.


Παρθένος

Η εποχή της Άνοιξης ξεκινά και τη νέα εβδομάδα λειτουργείς πιο διεκδικητικά,επιβλητικά και επίμονα προκειμένου να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου!Σαφώς δεν λείπει υπερένταση και το στρες, αφού  οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν και τις έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις , αλλά δημιουργούν και μία ψυχολογική αναμόχλευση που σε γεμίζει με πάθος! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο της Παρθένου,έχεις τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ή έρχετε κάποια είδηση, κάποιο χαρτί στα χέρια σου που σε βοηθά να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις σου. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου καλό είναι να συγκρατήσεις την τάση σου για επιβολή προς τον σύντροφό σου ενώ αν δεν έχεις σχέση μην βιαστείς να επενδύσεις πολλά σε μία νέα ερωτική γνωριμία! Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα κρύβει κινδύνους στα οικονομικά και στα αισθηματικά αν κινηθείς με γνώμονα το ρίσκο και την τόλμη.Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Ζυγός

Ο τομέας των προσωπικών σου σχέσεων εξακολουθεί να αποτελεί το Α και το Ω του ενδιαφέροντός σου και αυτή την εβδομάδα! Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου η εβδομάδα έχει πάθος, έχει απόλαυση έχει και ευκαιρίες για μία επανασύνδεση  που περιμένεις... Βέβαια αν σε κάτι πρέπει να συγκρατηθείς, είναι στις υπερβολές στα πείσματα και στις ζήλειες που ναι,  δεν θα έχουν λόγο και αιτία! Εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα υπάρχει μία κόντρα,  με συνεργάτες ή με το άτομο που είσαι σε σχέση...Ίσως προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου, είτε προκύπτουν γεγονότα που δημιουργούν απογοήτευση και φέρνουν τη ρήξη ή ακόμα και τον ανταγωνισμό! Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3 δεκαήμερο του ζωδίου σου οι εξελίξεις στις σχέσεις σου είναι απρόβλεπτες και ίσως και εσύ πλέον δεν βάζεις νερό στο κρασί σου αλλά επιδιώκεις αυτή την μεγάλη αλλαγή...   Στις 26 Μαρτίου απέφυγε τις διαφωνίες με το σύντροφο γιατί μία απλή συζήτηση μπορεί να φέρει έναν μεγάλο αντιδραστικό καβγά. Καλό είναι επιπλέον να αποφύγεις την τόλμη και το ρίσκο στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Σκορπιός

Η Άνοιξη ξεκινά με εσένα να έχεις την επιθυμία να βελτιώσεις την εργασία σου, να χαλαρώσεις το πρόγραμμά σου, να αφοσιωθείς λίγο περισσότερο σε εσένα ...  Αυτή η επιθυμία σου δεν θα είναι και τόσο εύκολο να γίνει πραγματικότητα, αφενός γιατί ο Άρης κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου και όσο και να οργανώνεις εσύ το πρόγραμμα και τη ζωή σου , οι άλλοι απέναντί σου,  σε αποδιοργανώνουν και σε αποσυντονίζουν με αλλαγές...  Αν είσαι στο 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού μπορείς να προσμένεις σε ένα ευχάριστο και ανανεωτικό Σαββατοκύριακο ενώ δεν σου κρύβω ότι μπορεί να υπάρχει ένα τρυφερό – ερωτικό τετ – ατ – τετ ή φλερτ με άτομο που η γνωριμία έχει προκύψει σε επαγγελματικό χώρο. Αν είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου, ενώ υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου,  να αναμένεις ότι την Παρασκευή θα υπάρξουν σκληρές κόντρες και ασυμφωνίες στο κομμάτι το εργασιακό σου.   Όσο για σένα που έχεις γεννηθείς το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δώσε προσοχή στις επαγγελματικές επιλογές,  μην κρίνεις αρνητικά ή θετικά μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση, προτού ν εξετάσεις όλα τα ενδεχόμενα.  Ξαφνικές ειδήσεις θα σου δημιουργήσουν το αίσθημα της έντασης. Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Τοξότης

Η Άνοιξη ξεκινά δημιουργικά και ερωτικά για σένα αγαπητέ Τοξότη, όπου ναι πλέον μπορείς να πάρεις μία ανάσα από τις συνεχόμενες δυσκολίες που πέρασες το τελευταίο διάστημα και να περάσεις καλά! Ο αισθηματικός τομέας φαίνεται ότι απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου, ενώ δεν λείπουν οι στιγμές διασκέδασης και αναμελιάς.  Προσεχτικά πρέπει να είναι ωστόσο τα βήματα και επιλογές που θα κάνεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, γιατί  μπορεί να κρίνεις αρκετά επιπόλαια κάποιες καταστάσεις και να οδηγηθείς στην υπερβολή! Μεγαλύτερη προσοχή δείξε στις υπογραφές οικονομικών συμφωνητικών, όπου αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για να προχωρήσουν με επιτυχία έτσι όπως θα θελες.  Όσο για σένα που έχεις γεννηθείς το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, είναι η στιγμή για να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις κόσμο, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα να βρεις και πάλι τον εαυτό σου μετά τα συνεχόμενα ευτράπελα του Κρόνου! Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Αιγόκερως

Ίσως είσαι και εσύ ένας από αυτούς τους Αιγόκερους που στο ξεκίνημα της άνοιξης αποφασίζεις να αλλάξεις σπίτι ή να κάνεις μία ανανέωση στο οικιακό σου χώρο ... Η πρώτη εβδομάδα της άνοιξης στρέφει το ενδιαφέρον σου στις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις που δεν είναι άλλες από το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την δουλειά.  Αν  έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δεν λείπει και κοινωνική δραστηριοποίησή σου καθώς και η βελτίωση των πολύ διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αποκατάσταση σε θέματα σχέσεων, είναι εφικτή στην πορεία της εβδομάδας. Όσο για σένα που είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου και έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-9 Ιανουαρίου, η εβδομάδα έχεις τις πιέσεις της, έχεις τι κόντρες, αλλά και την επιθυμία σου να θέλεις να επιβάλεις στους οικείου σου (ή και στους συνεργάτες σου τις απόψεις σου). Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί και ένα μυστικό!  Από την άλλη πλευρά, εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, βιώνεις πιο έντονα και ανατρεπτικά την αλλαγή της εποχής και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να αναμένεις ξαφνικές ειδήσεις, που θα σου προκαλέσουν ένταση και εκνευρισμό... Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος οικογενειακός καβγάς ή κάποια σχέδιά σου να ανατραπούν! Περιόρισε τις εγωιστικές τάσεις. Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Υδροχόος

Η Άνοιξη σε βρίσκει με νέες ιδέες, νέες προτάσεις, αρκετά μηνύματα αλλά και με την επιθυμία σου να δραπετεύσεις για λίγο από την μουντή καθημερινότητα και να ξεφύγεις από κάθε τι που σε δεσμεύει! Μία πρόταση / πρόκληση ή ακόμα και μία μετακίνηση, δέχεσαι αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου δεν θα λείψουν τα φλερτ ή ακόμα και μία επικοινωνία με άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις απλά διασκέδασέ το .... Είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαήμερου; Προφύλαξε κοντά στις 24/3 τα μυστικά σου, τις προθέσεις σου, τα λόγια σου αλλά και τις επαγγελματικές σου κινήσεις, γιατί οι παρεξηγήσεις και τα κουτσομπολιά θα έχουν την τιμητική τους. Αν είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου, το μόνο που σου συνιστώ είναι στις 26 του μήνα να δείξεις προσοχή στην οδήγηση, αλλά και στα λόγια σου για να αποφύγεις καβγά. Κατά τ’ άλλα η εποχή σε βοηθά να επεκτείνεις με κάθε τρόπο τα προσωπικά σου σχέδια, να γνωρίσεις κόσμο, να δικτυωθείς, να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να επεκτείνεις τη ζωή σου με τρόπο που εσύ θα επιλέξεις! Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Ιχθύς

Πώς θα καταφέρω να νιώσω και πάλι ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό μου; Πώς θα σταθεροποιήσω τη ζωή μου προκειμένου να αποκτήσω αυτά που θέλω; Αυτά ακριβώς είναι Ιχθύ μου τα δικά σου ζητούμενα στην έναρξη της Ανοιξιάτικης περιόδου... Οι προκλήσεις πολλές, τα εμπόδια ακόμα δεν έχουν φύγει από μπροστά σου, ωστόσο όμως ένα πράγμα μπορώ να σου εγγυηθώ ότι σιγά σιγά επανέρχεται η αυτοπεποίθηση σου και η πίστη στον εαυτό σου!  Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, θα είσαι ο πρώτος που θα βιώσεις αυτή την ανανέωση και οι μέρες κρύβουν για σένα τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές χαρές. Η κοινωνική δικτύωση και οι προτάσεις από φίλους δεν λείπει για αυτή την εβδομάδα! Αν είσαι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου,  οι εξελίξεις γύρω σου είναι πιο αργές, δεν παύει όμως να έχεις το όραμα, την έμπνευση αλλά και την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου κάτι που θα το κάνεις.  Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 9  του μήνα, διατήρησε μία επιφυλακτικότητα στις οικονομικές σου δοσοληψίες και καλό είναι να αποφύγεις  τα βιαστικά λόγια που μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστες εντάσεις στο φιλικό ή αισθηματικό σου περιβάλλον! Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, προνόησε για έκτακτα οικονομικά έξοδα, τα οποία ναι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις, όμως θα σου δημιουργήσουν ένταση και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου! Οι προσωπικές σου προβλέψεις για την Άνοιξη 2017: Μάθε τώρα όλες τις προβλέψεις σου για το τρίμηνο που ακολουθεί ! Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.