Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα ζώδια της εβδομάδας 12-18 Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη. Μάθε για την εβδομάδα 12-18 Μαρτίου 2018

Τα ζώδια της εβδομάδας 12-18 Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Το πολιτικό σκηνικό εξακολουθεί να βασίζεται σε εύθραυστες ισορροπίες και να προκαλεί ένταση στις αντίπαλες ομάδες!Κριός

Ιδιαίτερα ενισχυμένοι από τις πλανητικές όψεις, φροντίστε να λειτουργήσετε με σύνεση και λογική. Οι στόχοι σας πολλαπλασιάζονται αλλά οι φιλοδοξίες σας πρέπει να παραμείνουν ρεαλιστικές. Η εβδομάδα σας δίνει περιθώρια ελιγμών σε όλους τους τομείς. Καλύψτε τις αδυναμίες σας και δείξτε το καλό σας πρόσωπο σε εκείνους που αγαπάτε!Δείτε μακρύτερα από ένα απλό οικονομικό όφελος! Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.


Ταύρος

Μετρήστε όσα θέλετε και όσα μπορείτε να κάνετε. Η εβδομάδα φέρνει αντιθέσεις στο προσωπικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον και πρέπει να φροντίσετε κάποιες ευαίσθητες σχέσεις σας. Το να εκφράζετε τη σκέψη σας και να είστε απόλυτοι στις επιθυμίες σας, μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση εκείνους που σας υποστηρίζουν. Οικονομικά, προβλέπονται έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει.Αποφύγετε την αντιπαράθεση με άτομα πιο ισχυρά από εσάς!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.


Δίδυμοι

Περνάτε μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεται να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Μην επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος και φροντίστε την οικονομική σας ασφάλεια. Αισθηματικά υποστηρίξτε τις επιλογές σας, λαμβάνοντας υπόψη και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία που θέλετε για να πλησιάσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 


Καρκίνος

Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στην επιφάνεια και καθορίζει τις ενέργειές σας και σε υπόλοιπους τομείς. Καλό θα είναι να είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και να συνεχίσετε τις προσπάθειες για βελτίωση του εισοδήματός σας. Η οικογένεια και οι σχέσεις της με το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον θα σας απασχολήσουν. Φροντίστε να μην λειτουργείτε εγωιστικά και να μην υπολογίζετε μόνο τον εαυτό σας!Έχετε περιθώρια να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.


Λέων

Διαχειριστείτε τα ακραία σας  συναισθήματα και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά με όποιον διαφωνείτε για κάτι. Η εβδομάδα προσφέρει αρκετές ριψοκίνδυνες επιλογές στα πρακτικά σας θέματα, αλλά όχι τα περιθώρια που θα θέλατε για να διορθώσετε τα πάντα γύρω σας. Αισθηματικά, αποφύγετε τις υπερβολές και μην υπερεκτιμάτε ούτε ανθρώπους, ούτε ευκαιρίες!Εφαρμόστε διαφορετική τακτική στις διεκδικήσεις σας και μην παραιτήστε από τους στόχους σας!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.


Παρθένος

Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις στην εργασία με διπλωματία και αποφασιστικότητα. Οι άλλοι θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, αλλά μην δίνετε υπερβολική σημασία σε ότι, τώρα σας ταλαιπωρεί! Μια μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να είναι καλά οργανωμένη, εάν θέλετε να αποδώσουν οι προσπάθειές σας!Προσέξτε την υγεία και την οικονομική σας ασφάλεια!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα προβλέπεται κουραστική με πολλές ευθύνες και θέματα που χρειάζονται είτε την επιμέλεια, είτε την επέμβασή σας. Φροντίστε να μην ξεπερνάτε τα όριά σας και να μην υπερβάλετε τις δυνατότητές σας. Οι λεπτομέρειες θα αναδείξουν τον νικητή, γι αυτό κινηθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά. Η τύχη ενός περιουσιακού στοιχείου σας προβληματίζει.Σκεφτείτε περισσότερο και ανακοινώστε λιγότερα!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.


Σκορπιός

Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις και στις επιλογές σας. Η εργασία θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της σκέψης και της ενεργητικότητάς σας. Αυτά που δεν αλλάζουν τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον. Απλά τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Αισθηματικά αποφύγετε την ένταση και τις παρεξηγήσεις.Υπερασπιστείτε το περιβάλλον σας και μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντί του!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.


Τοξότης

Η διάθεσή σας για περιπέτεια μπορεί να σας κοστίσει αυτήν την εβδομάδα, καθώς, κάποιες προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, σας κάνουν να πιστεύετε ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, ή από την καταπιεστική δουλειά σας. Αντιθέτως όμως, τώρα είναι που πρέπει να προσπαθήσετε και να δουλέψετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τίποτα σε σας δεν περνά απαρατήρητο. Επενδύστε στη γνώση και στην επιμόρφωση!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.


Αιγόκερως

Αποφύγετε εκείνους τους συνεργάτες που διακατέχονται από ανασφάλεια. Επιλέξτε τους τομείς δράσης που σας ταιριάζουν και, όπου είναι δυνατόν, προωθήστε το συμφέρον σας. Η οικογένεια έχει τους δικούς της προβληματισμούς, γι αυτό φροντίστε να απομονώσετε τον ένα τομέα από τον άλλον. Αισθηματικά, οι καλές εκπλήξεις συνεχίζονται, αν και είναι λιγότερες από ότι στο κοντινό παρελθόν.Φροντίστε να μην τα βλέπετε όλα σαν εργασία, ή σαν αποστολή. Υπάρχει και το απρόοπτο, ξέρετε!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.


Υδροχόος

Οι πρόσφατες δοκιμασίες σάς έκαναν περισσότερο επιφυλακτικούς στις επιλογές σας, ή περισσότερο αυτάρκεις με όσα υπάρχουν στη ζωή σας. Η εβδομάδα έρχεται να σας προκαλέσει για άλλη μια φορά και να σας ωθήσει στα όριά σας, ιδιαίτερα στα αισθηματικά. Μην καταπιέζεστε και μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς. Μπορεί να μην τα αλλάξετε όλα, αλλά αυτά που μπορείτε, θα τα αλλάξετε!Γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινωνική σας ζωή. Κάποιοι θα σας αναζητήσουν!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.


Ιχθύες

Κρύβετε τα συναισθήματά σας και, άθελά σας, μπερδεύετε εκείνους που ενδιαφέρονται ειλικρινά για εσάς. Σύντομα θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας στα αισθηματικά σας και πρέπει να είστε πολύ συνεπείς σε αυτά που θα αποφασίσετε. Η εργασία σας αφήνει περιθώρια βελτίωσης και εξαρτάται από εσάς, προς τα που θα πιέσετε και γιατί. Σκεφτείτε το μακροχρόνιο συμφέρον σας και αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα, τώρα!Φροντίστε τις δημόσιες σχέσεις σας!Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύς;; Ο Κώστας Λεφάκης σου απαντά προσωπικά! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,95 βαθμολογία
22 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.