Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα ζώδια και ο έρωτας το 2017

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για το 2017!Μάθε από την Αθηνά Βαγενά πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου τη νέα χρονιά! 

Τα ζώδια και ο έρωτας το 2017

Σε μία εποχή που κυριαρχεί η αστάθεια, η κρίση και η δοκιμασία, ο έρωτας αποτελεί πάντα την διέξοδο για να μην χάνουμε το χαμόγελό μας, για να παραμένουμε δημιουργικοί και αισιόδοξοι, για να έχουμε την δύναμη να κυνηγάμε τα όνειρά μας και να μην το βάζουμε κάτω...

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα της χρονιάς το οποίο και θα επηρεάσει τον τομέα των αισθηματικών των ζωδίων, είναι η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού! Η Αφροδίτη από μία θέση αδυναμίας, θα δημιουργεί την τάση για παρορμητική έκφραση των συναισθημάτων, δεν θα λείψουν όμως οι νέοι έρωτες, τα νέα ερωτικά ξεκινήματα και οι απρόσμενοι έρωτες... Φυσικά κατά την περίοδο της Άνοιξης θα έχουμε να συζητήσουμε και για αρκετές επανασυνδέσεις σχέσεων, αφού η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη, στο ζώδιο του Κριού αλλά και των Ιχθύων! Γενικότερα όμως, το 2017 θα δουν σημαντική δράση και εξέλιξη στις αισθηματικές τους σχέσεις τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού ως και τις 10 Οκτωβρίου χαρίζοντας απλόχερα την τύχη και την ευκαιρία για την δημιουργία νέων σχέσεων αλλά και για την ανανέωση της αισθηματικής ζωής των ζωδίων της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί Υδροχόοι)! Δεν θα λείψουν οι χωρισμοί, οι ανατροπές και τα κρυφά πάθη, αφού ο Δίας από τον Ζυγό θα σχηματίσει τον Μάρτιο αντίθεση με τον Ουρανό, ενώ Μάρτιο και Αύγουστο τετράγωνο και με τον Πλούτωνα!  Η τόλμη, το ρίσκο και η ξαφνική ανατροπή θα είναι αισθητά στο ξεκίνημα της Άνοιξης για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού(Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.  Το παρασκήνιο, η ίντριγκα και το πάθος δεν θα λείψουν την περίοδο του Μαρτίου και του Αυγούστου για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Στην συνέχεια, η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ευεργετήσει ως το τέλος του 2017 τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο.   Στο τέλος της χρονιάς το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, θα εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των παραπάνω ζωδίων ιδιαίτερα όσων έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο !

Ο Κρόνος συνεχίζει  και ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και αυτή τη φορά θα βρεθεί δύο φορές σε αρμονία με τον Ουρανό ...  Τον Μάιο και τον Νοέμβριο λοιπόν θα υπάρξουν οι λόγοι για να βρουν αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού λύσεις σε ερωτικά προβλήματα του χτες... Η εμπειρία του παρελθόντος, μαζί με την επιθυμία για μία αλλαγή θα φέρουν μία σημαντική ανανέωση που θα στηρίζεται πάνω σε γερές βάσεις, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς  (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου!

Οι Εκλείψεις του 2017 πραγματοποιούνται τον  Φεβρουάριο και τον Αύγουστο! Η μετακίνηση των δεσμών σελήνης στον Άξονα Λέοντα Υδροχόου δηλώνουν την έναρξη ενός νέου κύκλου εκλείψεων στον σταθερό σταυρό! Στις 11 Φεβρουαρίου η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, σε αρμονία με τον Δία, θα φέρει την ουσιαστική ερωτική εκπλήρωση, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα  του 2ου δεκαημέρου! Η  Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των ιχθύων στις 26 Φεβρουαρίου , θα θυμίσει στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του 1ου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες ) την εποχή του Μαρτίου  του 2ου δεκαημέρου! Αυτά ακριβώς θα είναι τα ζώδια που θα χρειαστεί σε αυτή την εποχή να κλείσουν μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος!

Συνοψίζοντας λοιπόν αναμένουμε μία φλογερή χρονιά για τον τομέα του έρωτα ... Σίγουρα μας προτρέπει για αλλαγή, για ανανέωση και για πολύ δράση ... όμως αν το καλοσκεφτείτε ο έρωτας με αυτό τον τρόπο έχει και την νοστιμιά του!

Δείτε τις αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας

Κριός Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Ταύρος Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Δίδυμος Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Καρκίνος Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Λέων Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Παρθένος Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Ζυγός Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Σκορπιός Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Τοξότης Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Αιγόκερως  Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Υδροχόος Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Ιχθύς Αισθηματικές Προβλέψεις 2017

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,51 βαθμολογία
287 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.