Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ταρώ Οκτωβρίου 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Ζωδίων

Τα ζώδια και οι μηνιαίες προβλέψεις τους με την μέθοδο των ταρώ, για τον Οκτώβριο 2019 από την αγαπημένη μας Άννα Μπελίτση

Τα Ταρώ Οκτωβρίου 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Ζωδίων
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου θα είναι διάχυτη η επιθυμία για ενάρξεις, ενώ σημαντικές είναι οι ανακατατάξεις αλλά και τα νέα ξεκινήματα που θα δούμε να  εξελίσσονται σε αρκετούς τομείς. Η κάρτα του Τρελού που εκφράζει  τις τάσεις του μήνα,  μας δίνει το μήνυμα ότι σε αυτό το μήνα της χρονιάς κυριαρχεί η διάθεση για ρίσκο, περιπέτεια, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η ανάγκη απελευθέρωσης από καταπιεστικά δεσμά.  Προσοχή αυτό το μήνα χρειάζεται να δείξουμε στην βιασύνη, στην επιπολαιότητα αποφεύγοντας εγωιστικές τάσεις.Κριός

Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου- Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Τον Οκτώβριο  θα επιφέρεται  την αρμονία στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Κάποιες σχέσεις σας θα αποκατασταθούν και θα ξεπεραστούν οι εντάσεις που βιώνατε την περασμένη περίοδο. Θα  κάνετε τους αναγκαίους  συμβιβασμούς προκειμένου η  καθημερινότητά σας να είναι πιο ομαλή.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετοί από εσάς θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση, αξιολογώντας κάποια λάθη που κάντε την περασμένη περίοδο και διορθώνοντας ότι έφταιξε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε την διπλωματία σας προκειμένου να βρείτε κάποιες ισορροπίες με άτομα που συνεργάζεστε!

Στα οικονομικά θα μπορέσετε να  βρίσκετε λύσεις.

 


Ταύρος

 Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου-  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

ΑΚΟΡΕΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος για εσάς  είναι ο μήνας γεμάτος πάθος αλλά και ένταση, στην πορεία του προσπαθείτε να επιβάλλεται τα θέλω σας και διεκδικείτε πιο στενά αυτό που θέλετε.

Είστε επίμονοι στην κατάκτηση των στόχων σας. Αγαπάτε περισσότερο  την ύλη αυτό το μήνα όμως τίποτα δεν σας είναι αρκετό, αποζητάτε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Στιγμές γεμάτες πάθος θα ζήσετε στα ερωτικά σας. Η ζήλεια  και η κτητική σας διάθεση θα προκαλεί αναβρασμό σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Οι ελεύθεροι μην ανοίγεστε πολύ, σε μία γνωριμία που ναι μεν σας κάνει να αισθάνεστε έντονα, όμως θα έχει μικρή διάρκεια.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δέχεστε μεγάλο ανταγωνισμό στα επαγγελματικά σας, όμως αυτό σας πεισμώνει και προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα για να επιβληθείτε και να κυριαρχήσετε, χαλαρώστε τους τόνους. Στα οικονομικά σας θα έχετε άνοδο, θα παρασυρθείτε όμως σε έξοδα.

 


Δίδυμος

 Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου- Ο ΠΥΡΓΟΣ

ΜΗΝΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΩΝ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος σας δίνει το μήνυμα ότι για να μπορέσετε να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή σας, πρώτα θα πρέπει να έχετε ξεριζώσει τα παλιά θεμέλια, τα οποία αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν στέρεα!  Ο μήνας φέρνει τις  αποκαλύψεις του  που  σας φέρουν ένα βήμα πιο  κοντά στην αλήθεια. Η εμπιστοσύνη σας για κάποιους ανθρώπους κλονίζεται.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Αυτό το μήνα γίνονται σπουδαίες αποκαλύψεις στα αισθηματικά σας, τα οποία και φέρνουν στην επιφάνεια μυστικά , ψέματα,αλλά και αλήθειες που ως τώρα αγνοούσατε. Διατηρήστε τις αποστάσεις σας από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κορυφώνονται κάποιες εξελίξεις που προκαλούν αναταραχή στα επαγγελματικά σας και σας επιβάλουν να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες.

Διαφυλάξτε τα οικονομικά σας από μικρές απώλειες.

 


Καρκίνος

Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου- ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Σε αυτόν τον φθινοπωρινό μήνα  αισθάνεστε ότι η τύχη είναι επιτέλους στο πλευρό σας και σας ευνοεί σε κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις. Μπορεί να μην συμβαίνουν τα μεγάλα γεγονότα στη ζωής ας, είναι βέβαιο όμως ότι η χαρά, η ευτυχία και η ολοκλήρωση είναι στοιχεία που δεν θα εκλείπουν. Η κοινωνική σας ζωή ανθίζει!

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Τα αισθηματικά σας παίρνουν μία πιο ευχάριστη τροπή αυτό το μήνα.  Οι αλλαγές που προκύπτουν ώρα,  σας κάνουν να βρίσκεται και πάλι την  ελπίδα σας για την πορεία μίας σχέσης / γνωριμίας. Χαρείτε την εύνοια που σας χαρίζει το σύμπαν.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βελτίωση των συνθηκών  θα παρουσιαστεί τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας. Εσείς θα πρέπει να αξιοποιήσετε άμεσα και με έξυπνο τρόπο τον παράγοντα της τύχης για να βρεθείτε ωφελημένοι και σε βάθος χρόνου!

 


Λέων

Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου- Η ΣΕΛΗΝΗ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Τον Οκτώβριο αφιερώνεστε περισσότερο σε πολύ προσωπικές και οικογενειακές σας υποθέσεις. Δεν λείπουν οι ανησυχίες και τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σας, ίσως αρκετές στιγμές μπορεί να λειτουργήσετε αρκετά πιο έκρυθμα, εξαιτίας της ευαισθησίας που θα είναι έκδηλη. Θα μπορέσετε εντέλει να έρθετε πιο κοντά σε ότι αγαπάτε περισσότερο.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Οκτώβριος  έχει τρυφερές και ρομαντικές στιγμές για εσάς, δεν παύει όμως να σας πιάνει ανησυχία και αστάθεια για το μέλλον και την πορεία μίας σχέσης σας. Συναισθηματική νοσταλγία και επαφές με το παρελθόν  έχετε όσοι είστε ελεύθεροι.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  Οι εμπνεύσεις σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε προοδευτικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν οι αστάθειες και τα έξοδα για το σπίτι.

 


Παρθένος

 Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου- Ο ΗΛΙΟΣ

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος είναι κοινωνικός, χαρούμενες  και τα γεγονότα που προχωρούν τώρα σας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία. Αρκετοί θα κάνετε μία  μετακίνηση ή  μία νέα  γνωριμία ενώ η εύνοιά σας αφορά και την εξέλιξη  μίας συμφωνία! Εκφραστείτε και αφεθείτε στις ομορφιές της ζωής!

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Μήνας έχει αρκετές ερωτικές επικοινωνίες και σκέψεις που σας κάνουν να πετάτε από χαρά. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για νέα φλερτ. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας μέσω των όμορφων διαλόγων που θα έχετε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πείτε ναι στις νέες γνωριμίες  που θα υπάρξουν αυτό το μήνα που θα σας  στηρίξουν στα βήματα που θέλετε να κάνετε για την  πορεία σας. Στα οικονομικά σας είστε αρκετά κερδισμένοι και ικανοποιημένοι !

 


Ζυγός

Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου- Η ΚΡΙΣΗ

«ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ»

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προβληματισμός δεν λείπει απο το μήνα των γενεθλίων σας, αφού τώρα βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου δοκιμάζονται βασικοί τομείς της ζωής σας και εσείς καλείστε να δείτε πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις και να πάρετε σκληρές αποφάσεις για την πορεία σημαντικών υποθέσεων της ζωής σας. 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Στα αισθηματικά σας αισθάνεστε ακάλυπτοι αυτό το μήνα και κυριαρχεί το συναισθηματικό κενό, το οποίο καλείστε τώρα να σκεφτείτε πώς θα το διαχειριστείτε και θα το καλύψετε. Η πορεία και η εξέλιξη μίας σχέσης, γίνεται η αιτία προβληματισμού, όμως αυτή την εποχή μπορείτε να δείτε πιο σφαιρικά τις καταστάσεις της αισθηματικής σας ζωής και να σκληρύνετε για το δικό σας καλό.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σας είναι αρκετά στενεμένα αυτό το μήνα, ενώ τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε στάσιμο επίπεδο.. Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πολύ καιρό στη ζωή σας και πλέον έχει φτάσει η στιγμή για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και να κινηθείτε πιο δραστικά και επίμονα!

 

 

Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου- Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας είναι ιδανικός για να κλείσετε  τις εκκρεμότητες σας , για να ολοκληρώσετε σημαντικά για εσάς έργα , αλλά να νιώσετε και πληρότητα και επιτυχία από την τελική έκβαση προσωπικών σας υποθέσεων. Η αγάπη που υπάρχει στη ζωή σας,  σας βοηθά να νιώσετε γαλήνιοι.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τον Οκτώβριο επιβεβαιώνεστε ηθικά και συναισθηματικά και αντιλαμβάνεστε ότι σας συνδέει αμοιβαία αγάπη με το άτομο που έχετε στην καρδιά σας.

 Οι ελεύθεροι αντιλαμβάνεστε καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι είναι σημαντικό και ουσιώδες για να κρατήσετε κοντά σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νιώθετε ανακούφιση από την έκβαση κάποιων επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Φεύγουν από πάνω σας κάποια χρέη, ή κάποιες υποθέσεις που σας βάραιναν.

 


Τοξότης

 Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου-  Ο ΤΡΕΛΟΣ

ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό τον Οκτώβριο  κάνετε νέα σπουδαία  ξεκινήματα τα οποία σας γεμίζουν με ενθουσιασμό. Δεν παύει όμως να υπάρχει και η διάθεση σας για ρίσκο, περιπέτεια, ανεξαρτησία, ενώ οι νευρικές στιγμές δεν θα λείπουν. Αποφύγετε την επιπολαιότητα, τον εγωισμό και την βιασύνη που μπορούν αυτό το μήνα να δημιουργήσουν προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλετε να απελευθερωθείτε από κάθε τι που σας καταπιέζει, ενώ βάζετε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες λειτουργώντας επιθετικά ή και εγωιστικά απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή, το οποίο για την ώρα είναι αρκετά επιπόλαιο ή βιαστικό.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Συγκρατήστε την διάθεσή σας για ρίσκο και προσπαθήστε να μην δείτε επιπόλαια κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά σας. Ανοίγεται τώρα ένας νέος κύκλος όμως τα βήματα σας πρέπει να είναι προσεχτικά. Στα οικονομικά ο μήνας έχει έξοδα!

 


Αιγόκερως

Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου- Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ:  Αυτό το μήνα θα δεχθείτε την υποστήριξη αλλά και την καθοδήγηση από έναν άνθρωπο που ως μέντορας θα μπορέσει πραγματικά να σας στηρίξει σωστά στα βήματά σας. Οι ώριμες και σωστές επιλογές σας θα σας βοηθήσουν αυτό το μήνα να βάλετε γερά θεμέλια στη ζωή σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία σχέση σας μπαίνει τώρα σε μία πιο σοβαρή και σταθερή πορεία, ενώ πολλοί σκέφτεστε ακόμα και το γάμο! Οι ελεύθεροι έχετε τις προοπτικές για μία νέα γνωριμία με άνθρωπο μεγαλύτερο σε ηλικία από εσάς.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κερδίζετε την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία στη δουλειά σας και αυτό θα σας βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξή σας. Στα οικονομικά σας βρίσκεστε σε μία πιο ευνοϊκή θέση.

 


Υδροχόος

 Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου-  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος  είναι δημιουργικός, γεμάτος ευχάριστα γεγονότα που σας ωθούν να απολαύσετε της ομορφιές της ζωής. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της καθημερινότητάς σας, έστω και αν εσείς διατηρείτε τις αμφιβολίες σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ερωτική σας ζωή φουντώνει αυτό το διάστημα και είστε ευνοημένοι σε φλερτ, γνωριμίες, ενώ οι κατακτήσεις που υπάρχουν σαν αναπτερώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Πείτε ναι σε ένα νέο έρωτα που τώρα μπαίνει στη ζωή σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η φαντασία σας, είναι το δικό σας όπλο για να μπορέσετε να έχετε επιτυχία στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες.

 


Ιχθύς

Κάρτα Ταρώ Οκτωβρίου- ΤΟ ΑΡΜΑ

ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό και πετυχαίνετε στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Ο μήνας σας βοηθά να προοδεύσετε στις βασικές σας επιδιώξεις. Ένα ταξίδι θα έχει μία πολύ θετική έκβαση! Μία γνωριμία θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η επιτυχία στα αισθηματικά σας είναι δεδομένη αυτή τη περίοδο. Πετυχαίνετε έναν ερωτικό σας στόχο και βρίσκεστε ικανοποιημένοι και νιώθετε πλήρεις. Η σταθεροποίηση μίας σχέσης σας ικανοποιεί.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι προσπάθειες που έχετε κάνει ως τώρα πιάνουν τόπο και καταφέρνετε σε αυτό το μήνα του έτους, να κατακτήσετε κάτι που επιθυμούσατε πολύ στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά είστε πιο άνετοι και ευέλικτοι!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,73 βαθμολογία
15 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.