Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα όνειρα σου απαντούν στα ερωτήματα σου!Μάθε τον τρόπο

Απαντήσεις στα προσωπικά σου ερωτήματα με την μέθοδο της ονειρομαντείας! Δες στο άρθρο που ακολουθεί! 

Τα όνειρα σου απαντούν στα ερωτήματα σου!Μάθε τον τρόπο

Τα όνειρα είναι η φωνή του υποσυνειδήτου μας  και  μας δίνουν σημαντικά μηνύματα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον! Κατά την διάρκεια του ύπνου, το μυαλό αφήνεται ελεύθερο  χωρίς κανείς να το κατευθύνει.  Μέσω των ονείρων φανερώνονται πολλά στοιχεία τόσο για τον ψυχισμό μας,  ενώ παράλληλα μας δίνονται πληροφορίες που μπορείς να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους! Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μία περίοδο της ζωής σου που θέλεις κάποια συγκεκριμένη απάντηση σε ένα σοβαρό ερώτημα για σένα, ακολούθησε την παρακάτω εύκολη άσκηση, η οποία και θα σε βοηθήσει να «ρίξεις φώς»  στην υπόθεση που ψάχνεις απάντηση.

 

Βήμα 1ο : Πιες μισό ποτήρι νερό πριν ξαπλώσεις στο κρεβάτι για ύπνο. Το νερό θα βοηθήσει την ενέργεια να ρέει ελεύθερα.  Βάλε το μισό ποτήρι νερού δίπλα στο κομοδίνο σου!

Βήμα 2ο : Πριν σε πάρει ο ύπνος, αυτοσυγκεντρώσου και κάνε το ερώτημά σου όσο πιο ξεκάθαρα μπορείς.  Αν δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις το ερώτημά σου με λέξεις, τότε  γράψε σε ένα χαρτί ακριβώς αυτό που θέλεις να μάθεις.

Βήμα 3ο: Όταν ξυπνήσεις πιες το υπόλοιπο μισό ποτήρι του νερού που είχες αφήσει στο κομοδίνο σου από βραδύς. 

Βήμα 4ο: Γράψε στο τετράδιό σου το όνειρο / ή τα όνειρα που είδες το βράδυ! Περιέγραψε και τα συναισθήματα που σου προξένησαν.

Βήμα 5ο: Επανέλαβε για 21 ημέρες την παραπάνω διαδικασία και είναι βέβαιο ότι θα σου δοθεί η απάντηση στο ερώτημά σου!

Βήμα 6ο: Εφόσον ολοκληρωθούν οι 21 ημέρες, αν δεν μπορείς να κατανοήσεις το μήνυμα που σου δόθηκε από τα όνειρά σου, τότε μπορείς να ανατρέξεις στο τετράδιο που έκανες την καταγραφή των ονείρων ή ακόμα και των συναισθημάτων που σου προξένησαν τα όνειρα που είδες όλες αυτές τις μέρες.  Μελετώντας όσα έγραψες, η απάντηση θα σου δοθεί.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,85 βαθμολογία
52 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.