Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Καρκίνου

Ποια είναι τα δεκαήμερα του ζωδίου σου και σε ποιο δεκαήμερο του Καρκίνου ανήκεις; Δες στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά

Τα Δεκαήμερα του Καρκίνου


1ο Δεκαήμερο Καρκίνος:  22 Ιουνίου ως 1 Ιουλίου


Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού :
η Σελήνη


Είσαι ένας ευαίσθητος και απόλυτα συναισθηματικός άνθρωπος, με ισχυρή διαίσθηση αλλά και έντονη προσκόλληση στο παρελθόν, στην οικογένεια, στις ρίζες σου, σε κάθε τι που σου ανήκει ... Τα συναισθήματά σου αλλάζουν πολύ γρήγορα, γεγονός που αποσυντονίζει όχι μόνο τους ανθρώπους που είναι κοντά σου , αλλά πολλές φορές και εσένα τον ίδιο ...  Εκφράζεις έντονα όλα αυτά που αισθάνεσαι – την χαρά, την λύπη, το γέλιο , το δάκρυ- και διακρίνεσαι από συχνά σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές στην συμπεριφορά σου!  Η δημιουργικότητα, η έμπνευση αλλά και το ένστικτο, αποτελούν τα δικά σου όπλα για να μπορείς να βλέπεις πρόοδο και εξέλιξη στη ζωή σου!  Δεν αποχωρίζεσαι εύκολα από κοντά σου κάθε τι που αγαπάς (ανθρώπους, προσωπικά αντικείμενα, κειμήλια) και πληγώνεσαι πολύ εύκολα! Το παρελθόν παίζει πάντα ένα σπουδαίο ρόλο στο παρόν σου ....


2ο Δεκαήμερο Καρκίνος: 2- 12 Ιουλίου


Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού:
Η Σελήνη και ο Πλούτωνας


Είσαι Καρκίνος του δευτέρου δεκαημέρου; Είσαι ένα άτομο με πολλά ψυχικά αποθέματα, γερή κράση, ισχυρή προσωπικότητα, δεν ξεχνάς και δεν συγχωρείς εύκολα!  Είσαι ο άνθρωπος που θα τιμωρήσεις όποιον σε αδίκησε,  θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις  έντονα την ζήλεια και τον ανταγωνισμό και έχεις τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο να ξυπνάς στους ανθρώπους γύρω σου πολύ έντονα συναισθήματα – είτε θετικά, είτε και αρνητικά -!  Το βλέμμα σου είναι διεισδυτικό και μία ματιά σου είναι αρκετή για να καταλάβεις τι κρύβει μέσα του ένας άνθρωπος!  Δεν ανοίγεσαι εύκολα συναισθηματικά, δεν αγαπάς εύκολα, όταν όμως αγαπήσεις, θα είναι για πάντα .... Όσα προβλήματα και να βιώσεις στην πορεία της ζωής σου, είσαι ο άνθρωπος που θα αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου και θα βγεις πιο δυνατός μέσα από τις δυσκολίες που θα έχεις ζήσει. Δεν το βάζεις εύκολα κάτω, έχεις μεγάλη επιμονή και δυναμισμό. Πάντα υπάρχει μία κρυφή, μυστική πλευρά του εαυτού σου, την οποία δεν την μοιράζεσαι, δεν την αφήνεις να φανεί ... Με λίγα λόγια είσαι ο άνθρωπος που κρατάς καλά τα δικά σου «κρυφά χαρτιά»!


3ο Δεκαήμερο Καρκίνος : 13-22 Ιουλίου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας


Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν Καρκίνο ονειροπόλο, οραματιστή, απόλυτα διαισθητικό και εξαιρετικά χαρισματικό! Διαθέτεις έμπνευση, δημιουργικότητα, έχεις τον τρόπο να εκφράζεις τα συναισθήματά σου μέσα από την τέχνη ή με κάποιο χόμπι με το οποίο καταπιάνεσαι! Βλέπεις πολλά όνειρα, τα οποία πάντα κρύβουν κάποια μηνύματα ενώ οι ιδέες της στιγμής, μπορεί αρκετές στιγμές να φανούν προφητικές. Το συναίσθημα έχει πάντα τον πρώτο ρόλο στη ζωή σου και αδυνατείς να δεις λογικά και ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που μπορεί να εξαπατηθείς, να προδοθείς ή να μείνεις για πολύ καιρό προσκολλημένος σε λανθασμένες καταστάσεις, απλά και μόνο επειδή αδυνατείς να δεις κατάματα την αλήθεια!  Είσαι φιλεύσπλαχνος, ρομαντικός, ευαίσθητος  και δυστυχώς πολλές φορές οι άνθρωποι γύρω σου δεν μπορούν να κατανοήσουν τα συναισθήματά σου, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι μοναξιά! 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,47 βαθμολογία
145 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.