Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Διδύμου

Σε ποιο δεκαήμερο του Διδύμου ανήκεις και τι δηλώνει για την προσωπικότητά και την εξέλιξή σου; Μάθε για τα δεκαήμερα του Διδύμου από την Αθηνά Βαγενά! 

Τα Δεκαήμερα του Διδύμου


1ο Δεκαήμερο Διδύμου:  21 -31 Μαΐου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : ο Ερμής

Με τονισμένα τα στοιχεία του Ερμή, είσαι ο άνθρωπος που το α και το ω της ζωής σου είναι η επικοινωνία, η γνώση, η συναναστροφή! Έχεις ένα απίστευτο ταλέντο να μεταδίδεις τις σκέψεις, τις ιδέες και τις γνώσεις σου για αυτό και  μπορείς άνετα να διαπρέψεις στον χώρο της εκπαίδευσης ή ακόμα και των δημοσίων σχέσεων.  Σου αρέσει να ταξιδεύεις να αποκτάς διαρκώς νέες εμπειρίες ,γνώσεις, γνωριμίες ενώ  τα πας περίφημα με την τεχνολογία! Προσαρμόζεσαι πανεύκολα σε κάθε αλλαγή, όμως έχεις την τάση να βαριέσαι εύκολα και να αλλάζεις διαρκώς απόψεις.  Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη, είσαι ο άνθρωπος που κάνει πανεύκολα νέες γνωριμίες ενώ μπορείς άνετα να μιλήσεις στην γλώσσα κάθε ηλικίας. Στην ζωή σου καταπιάνεσαι με πολλά,  όμως πολλές φορές μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων γιατί επιθυμείς πάντα την ανανέωση, την αλλαγή και την εξέλιξη ...


2ο Δεκαήμερο Διδύμου: 1-10 Ιουνίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού: Ο Ερμής και η Αφροδίτη


Είσαι Δίδυμος του δευτέρου δεκαημέρου, αυτό σημαίνει ότι είσαι ο άνθρωπος που καταφέρνεις να συνδυάζεις την λογική με το συναίσθημα.  Διαθέτεις έμπνευση, δημιουργικότητα αλλά και ένα μοναδικό ταλέντο να ξυπνάς τα συναισθήματα μέσα από τα λόγια σου! Το φλερτ παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου και αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς σου ...  Η αισθηματική σου ζωή είναι αρκετά άστατη αλλά εμπειρική!  Στην προσωπική σου ζωή, είσαι ο άνθρωπος που θα καταφέρεις με τακτ και διπλωματία να φέρεις τα πράγματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου για να πετύχεις τους σκοπούς σου! Αρκετές στιγμές δεν θέλεις να απογοητεύεις τους ανθρώπους γύρω σου , για το λόγο αυτό και αμφιταλαντεύεσαι ή προσπαθείς μέσω της ευγένειας, των κομπλιμέντων ή των καλών σου τρόπων να ισορροπήσεις τις καταστάσεις! Διαθέτεις έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο και είσαι αρκετά αγαπητός!


3ο Δεκαήμερο Διδύμου: 11-21 Ιουνίου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : Ο Ερμής και ο Ουρανός


Είσαι ο Δίδυμος που δεν συμβιβάζεται αλλά και δεν δεσμεύεται εύκολα! Έχεις πρωτοποριακό και εφευρετικό μυαλό,  σου αρέσει η πρόοδος, η εξέλιξη, οι ιδέες σου είναι αρκετά εκκεντρικές και βρίσκεις έναν μοναδικό τρόπο να προκαλείς και να ξεχωρίζεις! Τα πας καλά με την τεχνολογία, με την ένταξη σε συλλόγους  και σε ομάδες, άνετα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είσαι το άτομο που θα μπορούσες να ακολουθήσεις και την πολιτική ή τουλάχιστον έχεις μία κλίση προς αυτήν!  Δύσκολα μπορεί κάποιος να κατανοήσει απόλυτα τις προοδευτικές και φιλελεύθερες σκέψεις σου, σίγουρα όμως θα θαυμάσει τον τρόπο έκφρασής σου αλλά και την ικανότητά σου να διαφέρεις!  Αρκετοί άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου, οι γνωριμίες είναι καθημερινές, ωστόσο  όλες οι σχέσεις σου (φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές) έχουν άστατο χαρακτήρα!  Στον επαγγελματικό τομέα,  είσαι το άτομο που δύσκολα μπορεί να περιοριστεί σε ένα γραφείο, σου ταιριάζει περισσότερο το ελεύθερο επάγγελμα, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με την έρευνα και την γνώση.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,31 βαθμολογία
120 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.