Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Ζυγού

Σε ποιο δεκαήμερο του Ζυγού ανήκεις και τι σημαίνει για την προσωπικότητα και την εξέλιξή σου! Μάθε στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά τα πάντα για τα τα  δεκαήμερα των ζωδίων! 

Τα Δεκαήμερα του Ζυγού

1ο Δεκαήμερο Ζυγού: 23  Σεπτεμβρίου ως 3 Οκτωβρίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : Η Αφροδίτη


Είσαι το άτομο που θα ξεχωρίσεις με την γοητεία, το χαμόγελο, την ηρεμία που εκπέμπεις αλλά και τους καλούς σου τρόπους! Η γλυκύτητα της φωνής σου,  ο διπλωματικός και άκρως ευγενικός τρόπος έκφρασής σου σε βοηθούν πάντα να κερδίζεις τις συμπάθειες αλλά και να φέρνεις τις καταστάσεις ακριβώς στα μέτρα σου!  Είσαι ένα άτομο με καλλιτεχνικές τάσεις, σου αρέσει πολύ η μουσική, ο χορός το θέαμα, η διασκέδαση αλλά και ... ο έρωτας! Εξαιρετικά σημαντικό για σένα είναι να υπάρχει ισορροπία και αρμονία στα οικονομικά και στα ερωτικά σου! Δεν σου αρέσει η μοναξιά, δεν μπορείς να εργάζεσαι μοναχικά και λειτουργείς πάντα ομαδικά! Αποφεύγεις τον πόνο, τον χωρισμό, τις δύσκολες καταστάσεις αλλά και τις σοβαρές αποφάσεις είτε από δειλία, είτε από το φόβο να μην παρεξηγηθείς ή να μην απογοητεύσεις ....  Θέλεις να υπάρχει πάντα ένα αποκούμπι, στο οποίο θα μπορείς να στηριχτείς και να νιώσεις ηρεμία, ασφάλεια, σιγουριά!


2ο Δεκαήμερο Ζυγού: 4-14 Οκτωβρίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού: Η Αφροδίτη και ο Ουρανός


Ο Ζυγός του δευτέρου δεκαημέρου διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους εκπρόσωπους του ζωδίου του, γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο πιο εκκεντρικό, πρωτοπόρο και εφευρετικό, που ακολουθεί πολύ περισσότερο την λογική του, παρά το συναίσθημά του! Έτσι λοιπόν, αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του Ζυγού είσαι ο άνθρωπος που λειτουργείς παρορμητικά και βιαστικά στις αλλαγές και στους πειραματισμούς, δεν διστάζεις να κάνεις νέα ξεκινήματα ή ακόμα και να προκαλέσεις, βρίσκεις πρωτότυπους τρόπους για να κερδίσεις χρήματα, ενώ στα ερωτικά σου ερωτεύεσαι γρήγορα και εύκολα, δεσμεύεσαι όμως πιο αργά και δύσκολα! Η βασική ανάγκη σου είναι η ελευθερία ... Στην δουλειά σου, στον έρωτα, στην οικογένεια, στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις, θέλεις να νιώθεις έντονο το αίσθημα της ανεξαρτησίας γιατί μόνο τότε μπορείς να αφεθείς και να δημιουργήσεις κάτι πραγματικά όμορφο!  Χαρακτηριστικό σου γνώρισμα; Δεν υπακούς εύκολα σε κανόνες,  ενώ τα προσωπικά σου «θέλω» ή αλλιώς οι προσδοκίες της ζωής σου είναι υπερβολικές αλλά και εκκεντρικές!


3ο Δεκαήμερο Ζυγού: 14-22 Οκτωβρίου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : Η Αφροδίτη και ο Ερμής


Είσαι ο πιο διαλλακτικός αλλά και κοινωνικός  εκπρόσωπος του Ζωδίου σου! Με τον Ήλιο σου στον τρίτο δεκανό του Ζυγού, είσαι το άτομο που μόνιμα βρίσκεσαι ενταγμένος σε μία ομάδα ανθρώπων, πάντα έχεις μεγάλες παρέες, δικτύωση αλλά και την ανάγκη να μοιραστείς και να εκφραστείς  στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν! Έχεις το ταλέντο να πείθεις, να μεταδίδεις σκέψεις και ιδέες, να κερδίζεις θαυμαστές μέσα από τα λόγια σου... Η κλίση σου είναι σαφώς προς τις δημόσιες σχέσεις, τον γραπτό και προφορικό λόγο, όπου εκεί πράγματι μπορούμε να πούμε ότι έχεις ταλέντο. Στον ερωτικό τομέα έλκεσαι πάντα από συντρόφους που εκτός από μία καλή εξωτερική εμφάνιση, θα έχουν και κοφτερό μυαλό...  Είναι πολύ σημαντικό για σένα να μπορείς να έχεις μία ποιοτική επικοινωνία με τους ανθρώπους που παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου! Το αρνητικό σου χαρακτηριστικό;  Δεν έχεις επιμονή στους στόχους σου, βαριέσαι εύκολα, αλλάζεις π ολύ συχνά σκέψεις και συναισθήματα! 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,25 βαθμολογία
113 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.