Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Υδροχόου

Σε ποιο δεκαήμερο του Υδροχόου  ανήκεις και τι σημαίνει για την προσωπικότητα και την εξέλιξή σου; Μάθε στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά τα πάντα για τα δεκαήμερα των ζωδίων

Τα Δεκαήμερα του Υδροχόου
1ο Δεκαήμερο Υδροχόου: 20-29 Ιανουαρίου 

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : Ο Ουρανός


Εφευρετικός, πρωτοπόρος, γεμάτος εκπλήξεις και δύσκολα κατανοητός από τους γύρω σου, είσαι το άτομο που θέλεις μόνιμα στην ζωή σου να υπάρχει αλλαγή, εξέλιξη και πρόοδος. Είσαι  Υδροχόος του πρώτου δεκαημέρου και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο που δίνεις μεγάλη σημασία και προτεραιότητα στην συλλογικότητα και στην φιλία ...  Ο Ουρανός – ο κυβερνήτης του ζωδίου αλλά και του δεκανού σου- αφενός σε κάνει να είσαι ένα άτομο εκκεντρικό, φιλελεύθερο, ανεξάρτητο, κοινωνικό και απρόβλεπτο, αφετέρου όμως σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να λειτουργείς προσγειωμένα  και σταθερά... Είσαι ο επαναστάτης, ο άνθρωπος που θα αντιδράσει και θα προκαλέσει εκφράζοντας με έντονο τρόπο τις ιδέες του, ο άνθρωπος που δεν θα συμβιβαστεί ακολουθώντας τους κανόνες και τα πρέπει αλλά θα έχει μόνιμα έναν αντίλογο, που θα τον κάνει να διαφέρει ... Στην ουσία αυτό που επιδιώκεις είναι : Να κάνεις την διαφορά, να σπάσεις τα δεσμά των πρέπει, να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο που μπορεί οι γύρω σου να μην τον κατανοούν αλλά εσύ θεωρείς ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις άνετα, ελεύθερα και ο εαυτός σου! Σαν Υδροχόος του α΄δεκαημέρου, συνηθίζεις και επιδιώκεις πολλές φορές τις αλλαγές και τις ανατροπές στη ζωή σου, ξεχωρίζεις με τις πρωτοπόρες ιδέες σου και είσαι το άτομο που θα τολμήσεις να δοκιμάσεις οτιδήποτε καινούργιο / νεόφερτο κάνοντας το να γίνει μόδα! Στον επαγγελματικό τομέα,  μπορείς πραγματικά να διαπρέψεις στον  ερευνητικό και τεχνολογικό κλάδο, ενώ αδυνατείς να προσαρμοστείς σε μία σταθερή υπαλληλική θέση!


2ο Δεκαήμερο Υδροχόου: 30 Ιανουαρίου ως 8 Φεβρουαρίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού: Ο Ουρανός και ο Ερμής


Είσαι Υδροχόος του δευτέρου δεκαημέρου, ένα άτομο γεμάτο γνώσεις, ιδέες, ιδανικά, πρωτότυπο τρόπο έκφρασης αλλά και μεγάλη κοινωνικό κύκλο! Είσαι το άτομο που παντού και πάντα θα βρεις έναν γνωστό, θα κάνεις μία νέα γνωριμία, θα βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και θα πιάσεις αμέσως φιλίες.  Είσαι ο άνθρωπος που θέλεις συνεχώς να αποκτάς μία νέα γνώση, μία νέα εμπειρία ... Είσαι ο αιώνιος φοιτητής και είσαι ο πρεσβευτής της άποψης πως ο άνθρωπος είναι μόνιμα μαθητής ....  Ενημερώνεσαι, διαβάζεις, σε έλκει το διαδίκτυο, η εκπαίδευση, η τεχνολογία, η έρευνα  ακόμα και η αστρολογία  και καταφέρνεις να ξεχωρίζεις χρησιμοποιώντας την λογική με την πρωτοπορία.... Είσαι ο άνθρωπος που θα εκφράσεις πάντα μία διαφορετική άποψη από τους υπόλοιπους γύρω σου, που θα έχεις την φαεινή ιδέα που μπορεί πραγματικά να αποτελέσει την ιδανική λύση... Διψάς για πληροφορία και ενημέρωση, το αρνητικό σου στοιχείο είναι ότι αλλάζεις συνεχώς απόψεις και δεν επικεντρώνεσαι με σταθερότητα στις ιδέες και στους στόχους σου και είσαι μόνιμα ο «αντιρρησίας»  του κοινωνικού σου κύκλου, για το λόγο ότι θεωρείς μόνιμα ότι εσύ έχεις δίκιο!


3ο Δεκαήμερο Υδροχόου: 9-19 Φεβρουαρίου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού :  Ο Ουρανός και η Αφροδίτη


Ο Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου διαμορφώνει μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα από τους Υδροχόους των υπόλοιπων δεκαημέρων.  Αν λοιπόν έχεις γεννηθεί σε αυτό το δεκαήμερο του ζωδίου σου, τότε σίγουρα διαθέτεις πολύ περισσότερη υπομονή, σταθερότητα, ζεστασιά και ανάγκη για  ουσιαστική συντροφικότητα!  Καταφέρνεις πάντα να συνδυάζεις την πρωτοτυπία και την ευστροφία, με το τακτ και την διπλωματία, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις μόνιμα θαυμαστές, οπαδούς και μόνιμους φίλους που πραγματικά σε αγαπούν και στέκονται στο πλάι σου! Είσαι ο άνθρωπος που θα ξεχωρίσεις επαγγελματικά,  λειτουργώντας πρωτότυπα και εφευρετικά σε έναν κλάδο που αγαπάς, που μπορείς πραγματικά να δημιουργήσεις και να εκφράσεις τα ταλέντα σου ... Λειτουργείς πάντα ομαδικά και αγαπάς πολύ την συνεργασία με άλλους ανθρώπους....Παράλληλα στον ερωτικό τομέα, είσαι ο Υδροχόος που έχεις τις περισσότερες κατακτήσεις και που κατά την διάρκεια των νεανικών σου χρόνων συχνά θα προκαλέσεις με τις επιλογές  και τους πειραματισμούς σου γιατί θα έχεις την δίψα για εμπειρία. 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,31 βαθμολογία
118 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.