Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Τοξότη

Σε ποιο δεκαήμερο του Τοξότη  ανήκεις και τι σημαίνει για την προσωπικότητα και την εξέλιξή σου; Μάθε στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά τα πάντα για τα δεκαήμερα των ζωδίων

Τα Δεκαήμερα του Τοξότη

1ο Δεκαήμερο Τοξότη: 23  Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου 

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : Ο Δίας


Ως γνήσιο «παιδί του Δία» είσαι ένα άτομο κεφάτο, αισιόδοξο, αρκετά τυχερό και πολύ φιλοσοφημένο! Βάζεις στόχους, βαριέσαι γρήγορα αν δεν μπορέσεις με την πρώτη να τους πετύχεις,  όμως δεν το βάζεις κάτω ...συνεχίζεις στα επόμενα σχέδια σου  που μπορούν να αποδειχθούν καλύτεροι! Είσαι η ψυχή της παρέας, αφού διακρίνεσαι από σπάνιο  χιούμορ, μεγάλη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό ... Άνετα θα μπορούσε κάποιος να σε χαρακτηρίσει ως «συλλέκτη εμπειριών» αφού πράγματι αυτό που στην ουσία λατρεύεις είναι να ζεις στιγμές έντονες, να ζεις πάντα κάτι διαφορετικό, να κάνεις στη ζωή σου αλλαγές οι οποίες σου χαρίζουν πάντα και νέες γνώσεις ... Θέλεις να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους, ακόμα και διαφορετικής κουλτούρας από εσένα και αδιαφορείς για κάθε μορφής χάσμα (πχ ηλικιακό, χιλιομετρικό)! Η έννοια της επέκτασης είναι πολύ εμφανής σε εσένα ... Αυτό σημαίνει ότι αφενός όσο ζεις μαθαίνεις πάντα κάτι νέο και εξελίσσεσαι πνευματικά, αφετέρου βαριέσαι πολύ όταν δεν υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος ....Το αρνητικό σου στοιχείο; Η επιπολαιότητα που σίγουρα πολλές φορές θα την μετανιώσεις!


2ο Δεκαήμερο Τοξότη: 3-12 Δεκεμβρίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού: Ο Δίας και ο Άρης

Είσαι ένας ατρόμητος Τοξότης που ο φόβος, ο κίνδυνος και η ανασφάλεια είναι στοιχεία που δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην δική σου προσωπικότητα! Ως Τοξότης του δευτέρου δεκαημέρου λειτουργείς πάντα παρορμητικά, κυνηγάς το κέρδος,τον έρωτα, την αλλαγή, την πρόοδο, την πρωτιά  και δεν λες όχι στον κίνδυνο και στο ρίσκο γιατί πράγματι σε εξιτάρουν! Είσαι ο πρωτοστάτης που θα παρακινήσει τους άλλους ανθρώπους για το λόγο αυτό στην πορεία της ζωής σου καταφέρνεις να κατακτήσεις μία ισχυρή επαγγελματική θέση, κυρίως στον επιχειρηματικό κλάδο!  Διαθέτεις αστείρευτη ενέργεια, η οποία όταν δεν εκτονώνεται με κάποιο τρόπο (πχ μέσα από αθλητικές δραστηριότητες) τότε εκφράζεται με νευρικότητα. Καταπιάνεσαι με πολλές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα αρκετές στιγμές να μην μπορείς να διαχειριστείς με συνέπεια τους χρόνους σου! Το χιούμορ σου γίνεται  αρκετές στιγμές σαρκαστικό, γεγονός που σε κάνει άθελά σου να δημιουργείς αντιπάθειες, αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις... Το σίγουρο όμως είναι  ότι είσαι ένα άτομο με κοφτερό μυαλό, με άνεση στην λήψη πρωτοβουλιών, ευπροσάρμοστος σε κάθε συνθήκη και αλλαγή γεγονός που σε κάνει να διακρίνεσαι!


3ο Δεκαήμερο Τοξότη: 13-21 Δεκεμβρίου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού :  Ο Δίας και ο Ήλιος


Είσαι Τοξότης του τρίτου δεκαημέρου και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο φιλόδοξο, αισιόδοξο, κεφάτο και κοινωνικό! Στόχος σου η διάκριση, η κατάκτηση, η απόκτηση μίας πολύ καλής θέσης που θα σου δώσει φήμη, δόξα ακόμα και αναγνωρισιμότητα... Βάζεις ψηλά τον πήχη και επιμένεις πολύ για μπορέσεις να κατακτήσεις τους προσωπικούς σου στόχους! Είσαι όμως από τους Τοξότες, που διακρίνεσαι από περισσότερη σταθερότητα και επιμονή στους προσωπικούς σου στόχους! Τα σχέδιά σου είναι μεγαλόπνοα και δημιουργικά και εσύ δεν συμβιβάζεσαι εύκολα με κάτι λιγότερο από αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό! Είσαι άτομο αγαπητό, με ευρύ κοινωνικό κύκλο, καταφέρνεις να κερδίζεις εύκολα τις εντυπώσεις...Διαθέτεις γοητεία, λάμψη, πειθώ, γενναιοδωρία και πληθωρικότητα... Ποιο είναι όμως το μειονέκτημά σου;  Πολλές φορές χαρακτηρίζεσαι από έπαρση και δεν υποχωρείς σε κάτι που πιστεύεις εσύ ότι είναι σωστό! Το γεγονός αυτό μπορεί σε κάνει πολλές φορές να εκφράζεσαι με αυθάδεια και εγωισμό. Παράλληλα η ανάγκη σου για πλούτο σε παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες,  με εσένα να επικεντρώνεσαι στα πολλά και όχι στα λίγα και ποιοτικά!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,41 βαθμολογία
109 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.