Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Ταύρου

Σε ποιο δεκαήμερο του Ταύρου ανήκεις και τι ακριβώς σημαίνει για την προσωπικότητα και την εξέλιξή σου; Δες στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά

Τα Δεκαήμερα του Ταύρου


1ο Δεκαήμερο Ταύρου:  21 Απριλίου ως 1 Μαΐου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : η Αφροδίτη


Είσαι Ταύρος του πρώτου δεκαημέρου αυτό σημαίνει ότι είσαι  ο γνήσιος εκπρόσωπος του ζωδίου σου, με τον πλανήτη Αφροδίτη να σου προσδίδει όλα του τα χαρακτηριστικά ... Είσαι ένα άτομο  με εξαιρετικό γούστο και φινέτσα, ζεστασιά, γοητεία και στυλ... Έχεις καλούς τρόπους και επιζητάς στην ζωή σου να υπάρχει η γαλήνη, η αρμονία, η ομορφιά αλλά προπάντων η σταθερότητα! Προτεραιότητα της ζωής σου είναι το χρήμα και ο έρωτας, σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θέλεις να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά!  Είσαι το άτομο που αργείς αρκετά  να πάρεις αποφάσεις γιατί θέλεις κάθε επιλογή σου να είναι και η σωστή.  Μπορεί λοιπόν να έχεις τους δικούς σου αργούς «ταυρίσιους» ρυθμούς, ο λόγος σου όμως είναι συμβόλαιο και όταν πάρεις μία απόφαση, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αλλάξεις. Το πείσμα, η επιμονή και η προσήλωση σου στα υλικά αγαθά είναι τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σου!


2ο Δεκαήμερο Ταύρου: 2-10 Μαΐου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : η Αφροδίτη και ο Ερμής


Αν είσαι Ταύρος του δευτέρου δεκαημέρου, είσαι ένα άτομο αρκετά πιο κοινωνικό αλλά και ευέλικτο σε γνωριμίες, επικοινωνίες και επαφές...  Είσαι ο άνθρωπος που με τις σκέψεις, τις ιδέες και τα λόγια σου μπορείς εύκολα να γοητεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου! Ξεφεύγεις από τις υλιστικές τάσεις του Ταύρου και επιθυμείς στη ζωή σου να έχεις τα κατάλληλα εφόδια -τα οποία για σένα είναι οι γνώσεις – προκειμένου να χτίσεις μία ζωή πάνω σε γερές βάσεις.  Είσαι αρκετά πρακτικός άνθρωπος, έχεις ταλέντο στον προφορικό ή και στον γραπτό λόγο, συνδυάζεις με επιτυχία την λογική με το συναίσθημα και δεν θέλεις να αδικείς κανέναν!  Αργείς να νιώσεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, ενώ πολλές φορές η άμυνα αλλά και το ελάττωμά σου είναι η κτητικότητά σου!


3ο Δεκαήμερο Ταύρου : 11-20 Μαΐου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : η Αφροδίτη και ο Κρόνος


Είσαι Ταύρος του τρίτου δεκαημέρου; Είσαι ένα άτομο σοβαρό, συγκροτημένο, απόλυτα πειθαρχημένο αλλά και αρκετά σκληρό  με όποιον δεν φανεί αντάξιος των προσδοκιών σου! Είναι πολύ σημαντικό για σένα να βάλεις γερές βάσεις στη ζωή σου, να δημιουργήσεις οικογένεια, μία ισχυρή καριέρα, ένα καλό κοινωνικό προφίλ...  Επιθυμείς  να έχεις μία σταθερή αισθηματική ζωή και μία καλή οικονομική επιφάνεια ώστε να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια.  Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες, δεν εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους και προτιμάς να έχεις λίγες, καλές και μακρόχρονες φιλίες με άτομα που σου έχουν αποδείξει ότι εκτός από φίλοι είναι και ...οικογένεια! Οι εξελίξεις στη ζωή σου είναι αργές, αυτό συμβαίνει γιατί και εσύ ο ίδιος δεν τολμάς, δεν ρισκάρεις και δεν τα πας καλά με τις αλλαγές. Το σίγουρο όμως είναι ότι είσαι ο άνθρωπος που αργά και σταθερά στη ζωή σου μπορείς και κατακτάς στόχους ζωής και να κερδίζεις αυτό που τόσο προσδοκάς την σταθερότητα! Αρνητικό σου στοιχείο; Το τονισμένο πείσμα σου, η αδιαλλαξία σου και η δυσκολία σου να αποδεχτείς και να προσαρμοστείς σε νέες ιδέες , απόψεις και αλλαγές!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,29 βαθμολογία
181 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.