Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Σκορπιού

Σε ποιο δεκαήμερο του Σκορπιού  ανήκεις και τι σημαίνει για την προσωπικότητα και την εξέλιξή σου; Μάθε στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά τα πάντα για τα δεκαήμερα των ζωδίων

Τα Δεκαήμερα του Σκορπιού1ο Δεκαήμερο Σκορπιού: 23  Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : Ο Πλούτωνας

Είσαι Σκορπιός του πρώτου δεκαημέρου και ξεχωρίζεις για τον έντονο μαγνητισμό σου, το διεισδυτικό και σαγηνευτικό  σου βλέμμα, την αστείρευτη επιμονή αλλά και για το ανεξάντλητο πείσμα σου! Η ζωή για σένα είναι μία συνεχόμενη μάχη, όπου πρέπει πάση θυσία να είσαι ο νικητής ... Η διαίσθησή σου αποτελεί το βασικό σου όπλο, τα ψυχικά σου αποθέματα  σε βοηθούν να μην το βάζεις κάτω... Δεν είσαι εύκολος άνθρωπος, απεναντίας δεν μπορείς εύκολα να εμπιστεύεσαι, καταβάλλεσαι συχνά από καχυποψίες και αρνητικές σκέψεις, ενώ σχεδόν ποτέ δεν ανοίγεις όλα τα «χαρτιά» σου στους ανθρώπους που γνωρίζεις. Προστατεύεις πολύ την προσωπική σου ζωή, αυτό που θεωρείς δικό σου, τους ανθρώπους που αγαπάς και γίνεσαι αρκετά απόλυτος και κτητικός όταν κάτι είναι δικό σου και σου ανήκει! Το πάθος, η ζήλεια, η ένταση,  ο ερωτισμός και το παρασκήνιο, είναι στοιχεία που σε ιντριγκάρουν και δεν μπορείς ούτε στιγμή να ζήσεις χωρίς αυτά.


2ο Δεκαήμερο Σκορπιού: 2-11 Νοεμβρίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού: Ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας


Είσαι Σκορπιός του δευτέρου δεκαημέρου;  Είσαι ένα άτομο που συνδέεις  τον στόχο με τα όραμα, το πάθος με τον ρομαντισμό,  τον αγώνα με την εκπλήρωση, το σεξ με το άγγιγμα της ψυχής ...   Δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ερμηνεύσει και να σε κατανοήσει, το σίγουρο είναι ότι  και εσύ πολλές φορές από την πλευρά σου δεν μπορείς να καταλάβεις τον ίδιο σου τον εαυτό, γεγονός που σε κάνει να εκφράζεσαι έντονα αλλά και να απομονώνεσαι συναισθηματικά. Το ένστικτό σου είναι αρκετά τονισμένο και σου δίνει σημαντικά μηνύματα σε όλη την πορεία της ζωής σου, γεγονός που κάποιες φορές σε φοβίζει!  Διαθέτεις ισχυρή πίστη, σε έλκει το άγνωστο, ο αποκρυφισμός, η εσωτερική αναζήτηση και η θρησκεία!  Καταφέρνεις και κατευνάζεις τα αρνητικά πάθη του Σκορπιού,  και λειτουργείς περισσότερο θυσιαστικά απέναντι σε ότι αγαπάς. Η πλούσια φαντασία σου καθώς και η ανάγκη σου να δοθείς ολοκληρωτικά σε έναν άνθρωπο, ή ακόμα και σε μία ιδέα, σε κάνουν να προσκολλάσαι σε καταστάσεις που μπορεί να σε φθείρουν και ψυχολογικά!


3ο Δεκαήμερο Σκορπιού: 12-22 Νοεμβρίου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού :  Ο Πλούτωνας και η Σελήνη


Με Πλούτωνα και Σελήνη ως κυβερνήτες πλανήτες του δικού σου δεκανού, δηλαδή του δικού σου δεκαημέρου αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι ένα άτομο που αγαπάς απόλυτα και αναπτύσσεις ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Οι σχέσεις σου όμως, γίνονται πολλές φορές σχέσεις εξάρτησης,  αφού τις περισσότερες φορές επιζητάς και επιβάλεις το συνεχές ενδιαφέρον και την αποκλειστικότητα, παράλληλα είσαι και ο άνθρωπος που είσαι μόνιμα στο πλευρό αυτών που αγαπάς. Λειτουργείς πολύ προστατευτικά και υπερασπίζεσαι με κάθε τρόπο την οικογένεια , τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς και τα κεκτημένα σου...!  Η ζήλια, ο ανταγωνισμός, οι εκδικητικές τάσεις,  οι διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου αλλά και ο υπερβολικός ή αλλιώς δραματικός  τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων σου είναι μερικά από τα αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου!  Το δυνατό σου σημείο;  Παρόλες τις ευαισθησίες σου, είσαι το άτομο που θα αναγεννηθείς μέσα από τις δυσκολίες και θα βρεις τα ψυχικά κουράγια να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή .... 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,28 βαθμολογία
134 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.