Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Κριού

Σε ποιο δεκαήμερο του Κριού ανήκεις και τι σημαίνει για την προσωπικότητα και την εξέλιξή σου; Δες στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά! 

Τα Δεκαήμερα του Κριού

1οΔεκαήμερο Κριού:  21-31 Μαρτίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : ο Άρης


Είσαι ένα καθαρόαιμο παρορμητικό Κριάρι, που έχεις δίψα για εξέλιξη, δράση και δημιουργία! Βιάζεσαι να τα ζήσεις όλα εδώ και τώρα ....Με τονισμένα τα στοιχεία του Άρη στο ωροσκόπιο σου,  βάζεις στόχους και κινείσαι γρήγορα, τολμηρά, αποφασιστικά και άκρως δυναμικά για να τους κατακτήσεις. Δεν σε τρομάζουν τα εμπόδια,  αλλά ούτε και το ρίσκο ... Αυτό που δεν  θέλεις είναι την ήττα, αλλά και το περιορισμό της ελευθερίας σου! Θέλεις τα πάντα να γίνονται στους δικούς σου γρήγορους ρυθμούς,  δεν συμβιβάζεσαι, βαριέσαι πολύ εύκολα και επιδιώκεις στη ζωή σου να την αλλαγή και το νέο ξεκίνημα. Έχεις αρχηγικές τάσεις, είσαι ακούραστος αλλά ο εγωκεντρισμός σου αλλά και τα ξαφνικά  ξεσπάσματά σου καθώς και η έλλειψη υπομονής είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τα οποία σε φέρνουν σε συχνές αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου!


2ο Δεκαήμερο: 1-10 Απριλίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : ο Άρης και ο Ήλιος


Ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του Κριού, αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που επιθυμείς να κατακτάς τον σεβασμό και την εκτίμηση μέσα από τα έργα σου, ενώ παράλληλα είσαι  αρκετά δημιουργικός αλλά και δοτικός σε αυτούς που αγαπάς.   Είσαι ένα Κριάρι περισσότερο φιλόδοξο, παρά κυριαρχικό,  έχεις λαμπρές ιδέες τις οποίες δεν διστάζεις να τις εφαρμόσεις άμεσα. Είσαι ο Κριός που θα επιμείνεις με περισσότερη σταθερότητα στους προσωπικούς σου στόχους, επιδιώκεις την διάκριση, την προβολή  και την πρωτιά , αλλά με έναν τρόπο όχι τόσο εγωιστικό και εκκεντρικό, αλλά περισσότερο δημιουργικό.  Όσο εύκολα μπορεί να κερδίσεις στη ζωή σου την αγάπη, τον θαυμασμό και την συμπάθεια, τόσο εύκολα μπορεί να αντιληφθείς ότι έχεις και τις αντιπάθειές σου...

3ο Δεκαήμερο : 11-20 Απριλίου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : ο Άρης και ο Δίας


Αν είσαι Κριός του τρίτου δεκαημέρου, είσαι ο  άνθρωπος που διψά για γνώση και εμπειρίες.  Το χαμόγελο είναι πάντα στα χείλη σου και δεν το βάζεις εύκολα κάτω στις δυσκολίες ... Θεωρείς ότι κάθε εμπόδιο στη ζωή μας εμφανίζεται για να μας δώσει ένα μάθημα, με αυτό τον τρόπο τολμάς και αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία σου! Έχεις καλή μόρφωση, εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου και διαθέτεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Είσαι το άτομο που κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις, ξεχωρίζεις για την πρωτοτυπία σου και αδυνατείς να υποχωρήσεις και να συμβιβαστείς με κάθε τι που σου στερεί την ελευθερία έκφρασης και δράσης.  Στη ζωή σου επιδιώκεις να υπάρχει πάντα δράση, εξέλιξη, περιπέτεια και αλλαγή και είσαι από τους ανθρώπους που μπορείς πανεύκολα να προσαρμοστείς σε κάθε νέα συνθήκη!Ανακάλυψε όλα τα μυστικά του αστρολογικού σου χάρτη! 

Στείλε ΧΑΡΤΗΣ1 (ΚΕΝΟ) ημερομηνία και ώρα γέννησης στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,06 βαθμολογία
48 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.