Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Ιχθύ

Σε ποιο δεκαήμερο του Ιχθύ  ανήκεις και τι σημαίνει για την προσωπικότητα και την εξέλιξή σου; Μάθε στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά τα πάντα για τα δεκαήμερα των ζωδίων

Τα Δεκαήμερα του Ιχθύ


1ο Δεκαήμερο Ιχθύ: 20-29 Φεβρουαρίου 

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : Ο Ποσειδώνας


Είσαι ένας ιδιαίτερος και ξεχωριστός άνθρωπος γεμάτος ευαισθησίες, φιλευσπλαχνία, συμπόνια, ζεστασιά αλλά και με μία ισχυρή, αλάνθαστη διαίσθηση η οποία αποτελεί την μόνιμη φίλη που σου δίνει μηνύματα και πληροφορίες για κάθε τι που συμβαίνει γύρω σου!  Είσαι Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου και αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο και το δεκαήμερό σου είναι ο Ποσειδώνας.  Έχεις καλλιτεχνικές τάσεις, είσαι καλόγουστος, διαθέτεις κάποιο ταλέντο ή μεράκι και η φαντασία σου είναι αρκετά ισχυρή ... Ονειρεύεσαι έναν κόσμο διαφορετικό από αυτόν που ζεις,  εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, παρασύρεσαι από τις σκέψεις και τα ιδεώδη σου και αδυνατείς να ακολουθήσεις τα μονοπάτια της λογικής.  Δύσκολα μπορεί κάποιος να διεισδύσει στα συναισθήματά σου και αυτό είναι και το μόνιμο παράπονο σου,  ότι κανείς δεν μπορεί να σε νιώσει .... Είσαι ο άνθρωπος που θα γίνεις θυσία για τους ανθρώπους γύρω σου,  όμως πολλές φορές γίνεσαι και το θύμα των καταστάσεων... Η πλάνη, οι ψευδαισθήσεις και η ουτοπία, σε κάνουν πολύ συχνά να ξυπνάς από το «όνειρο» και να αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις την ψυχρή αλήθεια, γεγονός που σε πληγώνει και σε θλίβει.


2ο Δεκαήμερο Ιχθύ: 1-9 Μαρτίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού: Ο Ποσειδώνας και η Σελήνη


Είσαι ένα άτομο με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, με πολλές ευαισθησίες αλλά και με συχνά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου! Είσαι Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο  τρυφερό, ρομαντικό,  ιδιαίτερα συμπονετικό με τους ανθρώπους γύρω σου  και είσαι ο άνθρωπος που πραγματικά μπορείς να δώσεις και την ψυχή σου για κάποιον που αγαπάς!  Είσαι ένα άτομο που μόνιμα έχεις μία έμπνευση, μία ιδέα, μία αναλαμπή  και πράγματι μπορείς να ξεχωρίσεις για τις δημιουργικές ιδέες σου ... Δραματοποιείς τα συναισθήματά σου,  εξαρτάσαι συναισθηματικά από τους άλλους,  δεν μπορείς εύκολα να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε πλήγωσαν  και αρκετές στιγμές μπλέκεσαι σε μία συναισθηματική σύγχυση που σε μπερδεύει και δεν σε αφήνει να πας ένα βήμα παρακάτω. Θα υπάρξουν στιγμές της ζωής σου που θα γίνεις  το θύμα καταστάσεων, θα υπάρξουν όμως και οι στιγμές που θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που αγαπούσες, ή αυτό το οποίο πίστευες, δεν ήταν αληθινό και πραγματικό έτσι όπως θεωρούσες! Διατηρείς μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο με την μητέρα και γενικότερα με την οικογένεια και φημίζεσαι για την παρατηρητικότητα σου αλλά και την ικανότητά σου να «αφουγκράζεσαι» τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σου!

 

3ο Δεκαήμερο Ιχθύ: 10-20 Μαρτίου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού :  Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας


Ο Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου, είναι ο πιο δυνατός από τα υπόλοιπα δεκαήμερα, διαθέτει πολλά ψυχικά αποθέματα, είναι αρκετά πιο ισχυρός,  παράλληλα όμως είναι αρκετά δυσνόητος και κρυφός για τους ανθρώπους γύρω του! Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτό το δεκαήμερο του Ιχθύ, σαφώς έχεις τις ευαισθησίες, την δημιουργικότητα, την έμπνευση αλλά και την φαντασία που είναι στοιχεία που στα προσδίδει ο Ποσειδώνας που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου, από την άλλη πλευρά όμως  διαθέτεις επιμονή, πείσμα, δύναμη, αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα που σε βοηθούν να ξεχωρίζεις, να προοδεύεις κα να αναστηλώνεσαι μετά από κάθε δυσκολία.  Στη ζωή σου λειτουργείς πάντα με όραμα, με στόχους, με όνειρα και προσδοκίες τα οποία δεν τα εγκαταλείπεις αλλά πολεμάς για να τα κάνεις πραγματικότητα.  Είσαι ο Ιχθύς που διψάς για εξουσία και διαθέτεις όλα τα εφόδια για να μπορέσεις να κατακτήσεις μία πολύ ισχυρή θέση στον επιχειρηματικό κλάδο. Αφουγκράζεσαι τις επιθυμίες του κόσμου, λειτουργείς πάντα με ένστικτο,  έχεις ανταγωνιστικές διαθέσεις,  προλαβαίνεις πάντα το «κακό» αλλά ακόμα και αν σου τύχει κάτι το δυσάρεστο ... όχι δεν το βάζεις κάτω!  Υπάρχει πάντα μία μυστική, κρυφή πλευρά σου, την οποία δεν την ομολογείς πουθενά ... ίσως ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί φοβάσαι τις συνέπειες...  Αυτή η κρυφή πλευρά σου, σε κάνει πολλές φορές να έχεις την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου,τότε  είναι που επιδιώκεις κάποιες στιγμές μοναξιάς για να ανασυγκροτηθείς!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,42 βαθμολογία
128 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.