Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Δεκαήμερα του Αιγόκερου

Σε ποιο δεκαήμερο του Αιγόκερου  ανήκεις και τι σημαίνει για την προσωπικότητα και την εξέλιξή σου; Μάθε στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά τα πάντα για τα δεκαήμερα των ζωδίων

Τα Δεκαήμερα του Αιγόκερου1ο Δεκαήμερο Αιγόκερου: 22-31 Δεκεμβρίου 

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού : Ο Κρόνος


Έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω, με τον Κρόνο να είναι κυβερνήτης του ζωδίου αλλά και του δεκανού σου, είσαι αναμφίβολα ένα άτομο αρκετά πειθαρχημένο, οργανωτικό ιδιαίτερα προσηλωμένο στον τομέα της καριέρας σου! Στόχος σου είναι η ανοδική επαγγελματική πορεία και καταξίωση και η δημιουργία ενός άριστου κοινωνικού προφίλ, αυτό είναι κάτι που σίγουρα το κατακτάς στην πορεία της ζωής σου! Λειτουργείς πάντα με πρόγραμμα και τάξη, θέλεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και σε οδηγεί πάντα ένα «πρέπει» το οποίο ποτέ δεν παραβλέπεις, αλλά μόνιμα το ακολουθείς! Είσαι στενά δεμένος με τις παραδόσεις, την οικογένεια και προσπαθείς πολύ να διατηρείς άριστη την δημόσια εικόνα σου, γιατί δεν θέλεις ποτέ να πει κάτι αρνητικό ο κόσμος για σένα ... Το συναίσθημα μέσα σε όλα αυτά περιορίζεται, εγκλωβίζεται ή αλλιώς ... πνίγεται με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις και αισθάνεσαι ...  Σαφώς είσαι το άτομο που πάντα θα προσπαθήσεις με ωριμότητα και σοβαρότητα να λύσεις κάθε δύσκολη κατάσταση, όμως αρκετές στιγμές λειτουργείς πολύ αυστηρά απέναντι στον εαυτό σου αλλά και στους ανθρώπους γύρω σου με αποτέλεσμα να σε χαρακτηρίζουν σκληρό και απρόσιτο!


2ο Δεκαήμερο Αιγόκερου: 1-10 Ιανουαρίου

Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού: Ο Κρόνος και η Αφροδίτη


Ο Αιγόκερως του δευτέρου  δεκαημέρου κυβερνάται από τον Κρόνο και την Αφροδίτη,  για το λόγο αυτό είναι ο εκπρόσωπος του ζωδίου ο οποίος είναι πιο εκφραστικός, συναισθηματικός και ανοιχτός προς του ανθρώπους γύρω του! Αν είσαι λοιπόν Αιγόκερως του δευτέρου  δεκαημέρου είσαι ένας άνθρωπος που δίνεις μεγάλη αξία στο χρήμα αλλά και στο συναίσθημα. Σκοπός σου είναι να δημιουργήσεις σταθερές δομές που θα σου εξασφαλίσουν μία καλή οικονομική πορεία, αλλά και μία σωστή υγιή εξέλιξη στην αισθηματική σου ζωή! Είσαι ο Αιγόκερως που θέλεις να κάνεις οικογένεια γιατί θεωρείς ότι η πορεία και η εξέλιξη του ανθρώπου είναι να βρει το σύντροφό του με τον οποίο θα χτίσει την δική του οικογένεια.  Λειτουργείς με τιμιότητα και σοβαρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, προτιμάς τις σταθερές δεσμεύσεις και σπάνια παρασύρεσαι από ερωτικά παιχνίδια και επιπολαιότητες γιατί ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι κάτι που θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Είσαι ο Αιγόκερως που αναζητάς την ποιότητα στην καθημερινότητά σου, έλκεσαι από το ακριβό, από το όμορφο και φροντίζεις με επιμέλεια την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, η εργασία για σένα είναι το χόμπι, το μεράκι σου και μέσω αυτής εκφράζεσαι δημιουργικά... Μπορεί ο στόχος να είναι το χρήμα, αλλά είσαι από τους ανθρώπους που ακολουθείς επαγγελματικά αυτό που αγαπάς και το οποίο βεβαίως θα σου παρέχει οικονομική αποκατάσταση.  Το μειονέκτημά σου ποιο είναι ; Αρκετές στιγμές θα λειτουργήσεις βάζοντας μπροστά το προσωπικό σου συμφέρον....


3ο Δεκαήμερο Αιγόκερου: 11-19 Ιανουαρίου

 Κυβερνήτης Πλανήτης Ζωδίου και Δεκανού :  Ο Κρόνος και ο Ερμής


Είσαι Αιγόκερως του τρίτου δεκαημέρου; Είσαι ο πρακτικός σκεπτικιστής, που λειτουργείς πάντα με βάση τη λογική, έχεις πάντα τα επιχειρήματά σου, καταφέρνεις μόνιμα να έχεις δίκιο σε όλα και ναι , γίνεσαι πού αυστηρός κριτής, πληγώνοντας άθελά σου με τα λόγια σου τους ανθρώπους γύρω σου!  Ως Αιγόκερως του τρίτου δεκαημέρου, έχεις άριστη αναλυτική σκέψη, διαθέτεις εργατικότητα, μεθοδικότητα, είσαι πάντα ακούραστος και τα πας πολύ καλά με τις λεπτομέρειες... Πίσω από κάθε πράξη σου, υπάρχει πάντα και ένας βαθύτερος σκοπός, τον οποίο τον έχεις σκεφτεί καλά και έχεις ερμηνεύσει όλες τις παραμέτρους του. Είσαι το άτομο που θα μπορέσεις ανεπηρέαστα να εκφράσεις μία σωστή και εμπεριστατωμένη άποψη, βασιζόμενος σε ρεαλιστικά στοιχεία, για το λόγο αυτό συχνά παίρνεις και το ρόλο του συμβουλάτορα στις σχέσεις σου!  Το μυαλό σου παίρνει πολύ γρήγορες στροφές, άσχετα αν κάποιες στιγμές συγκρατείσαι και δεν εκφράζεις γύρω σου τις απόψεις και τις ιδέες σου ... Γνωρίζεις πολύ καλά ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη μίας ιστορίας, γιατί η ευστροφία και η αναλυτικότητα του νου  σε βοηθούν πάντα να βλέπεις μία κατάσταση σαν αυστηρός εξωτερικός παρατηρητής γεγονός που σε βοηθά να έχεις μία εμπεριστατωμένη εικόνα! Δεν ξεχνάς το παρελθόν,  δεν ανοίγεις εύκολα τα χαρτιά σου, δεν εκφράζεσαι με τις λέξεις, αλλά με τις πράξεις σου ...  Ίσως όμως, αυτό που οι υπόλοιποι θα ομολογήσουν για σένα είναι ότι είσαι πιο αυστηρός και σκληρός από όσο θα έπρεπε!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,43 βαθμολογία
144 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.