Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα αστρολογικά Blogs του Oroskopos.gr!

Τώρα μπορείς να διαβάζεις ακόμα περισσότερα άρθρα από τους αστρολόγους του Oroskopos.gr! 

Τα αστρολογικά Blogs του Oroskopos.gr!

To Oroskopos.gr για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και σου προσφέρει ακόμα περισσότερη αστρολογική ενημέρωση από τους αγαπημένους σου αστρολόγους!

Τα αστρολογικά blogsτου Oroskopos.grθα γίνουν η αγαπημένη σου καθημερινή αστρολογική συνήθεια, αφού θα μπορείς πλέον καθημερινά, να ενημερώνεσαι για όλα τα αστρολογικά νέα, από μία μεγάλη ομάδα αστρολόγων, που θα μοιράζεται μαζί σου σκέψεις, απόψεις, γνώσεις, προβλέψεις , προπάντων όμως πολύ γνώση!

Για την ώρα μπορείς να πλοηγηθείς και να ακολουθήσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα τρία πρώτα αστρολογικά Blogsτα οποία και σου παρουσιάζουμε παρακάτω:

Astro Team Blog

Η αγαπημένη σου αστρολόγος Βάσια Κόντη, με όλο το teamτου (ΚΔΒΜ) Εναλλακτική Παιδεία, έχει πλέον τον δικό της προσωπικό αστρολογικό χώρο στο Oroskopos.gr απ’ όπου μπορείς να ενημερώνεσαι για όλα τα αστρολογικά θέματα.    Στο Astro Team Blog μπορείς να ενημερώνεσαι  για τα εξής:

Astro Gate Blog

To Astro Gate Blog είναι μία ολοκληρωμένη πύλη αστρολογίας, από τον αγαπημένο μας αστρολόγο Χρήστο Άρχο, όπου μαζί με την αστρολογική του ομάδα, θα μας ενημερώνει από εδώ και στο εξής καθημερινά, με πολύ ενδιαφέρουσες θεματολογίες αλλά και εκπλήξεις για όλους! Στο Astro Gate Blog θα μπορείς να δεις :


Astro Κους Κους Blog


To Αστρολογικό Blog της Αθηνάς Βαγενά αλλά και της Εκπομπής Astro Κους Κους, θα γίνει η καθημερινή σου πιστή παρέα, μέσα από την οποία θα ενημερώνεσαι αστρολογικά, θα διαβάζεις τις προσωπικές σου προβλέψεις αλλά θα προβληματίζεσαι θετικά, για θέματα που αφορούν την αστρολογία και την αυτοβελτίωση! Σταδιακά θα γίνει το Blog μέσα από το οποίο θα γίνεται καθημερινά κους κους σκέψεων και συναισθημάτων!  Στο Astro κους κους Blog μπορείς να δεις:

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,89 βαθμολογία
18 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.