Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα άστρα προβλέπουν: Η τύχη έρχεται πλέον στα χέρια σου

Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει αστρολογικά τις "τυχερές όψεις" που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό και η Αφροδίτη με τον Δία...
Τα άστρα προβλέπουν: Η τύχη έρχεται πλέον στα χέρια σου
Η τύχη έρχεται πραγματικά στα χέρια σου και μπορούν μέσα στις επόμενες μέρες να σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες! Από τις 4-7 Δεκεμβρίου ο Ήλιος θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Ουρανό και η Αφροδίτη με τον Δία! Μάθε από την Χριστίνα Τανταλίδου, πώς θα σε επηρεάσουν αυτές οι τυχερές όψεις ....

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την ταυτότητα σου και όταν περνάει στο ζώδιο του Τοξότη  χαρίζει το πιο φωτεινό, αισιόδοξο χαμόγελο του. Aκολουθείς την τολμηρή και πολλές φορές «απερίσκεπτη» φύση του Τοξότη, και επιχειρείς να γίνεις Μεγάλος , γιατί ξέρεις πως ότι και αν συμβεί θα έχεις τον πατέρα Δία δίπλα σου.. Ο Ήλιος στον Τοξότη προκαλεί το εγώ σου να βγει από τις δικλείδες ασφαλείας του και  με καλή πρόθεση να σε βοηθήσει να γνωρίσεις την ζωή και από την καλή και γιατί όχι ..και από την ανάποδη! Τίποτα δεν φαίνεται να είναι ακατόρθωτο και γίνεσαι ταξιδευτής μέσα στην καθημερινότητά σου , διαλύοντας σιγά-σιγά την πεποίθηση των γνωστών αυστηρών ορίων που «παραπλανούν» λέγοντας.. πως και ό,τι και αν κάνεις, δεν μπορείς να υπερβείς την ανθρώπινη φύση σου. 

Ο Ουρανός είναι o εκρηκτικός πλανήτης που όταν «χτυπάει» , φέρνει ξαφνικά , απροειδοποίητα γεγονότα που ξεβολεύουν τη ζωή σου, και σε αναγκάζουν να φερθείς σαν ενήλικας,  αναλαμβάνοντας την Ευθύνη! Με τον Ουρανό στον Κριό η κρίση που βιώνεις είναι κυρίως προσωπική , καθώς έχασες το «σπίτι» σου,  δηλαδή  συνήθειες, την εργασία σου, τον τρόπο ζωής σου , και ξεκίνησες πάλι από το μηδέν .. Αδύνατον να κατανοήσεις το λόγο που βγήκες έξω για κυνήγι ιδεών, και με καχυποψία ακούς  την «άγνωστη φωνή» μέσα σου να μιλάει για  τα ταλέντα  ή τις κρυφές ικανότητές σου.. Συνεχίζεις να κάνεις τον «σταυρό» σου , γιατί δεν ξέρεις τι φταίει και πραγματικά αναρωτιέσαι τι μέλλει γενέσθαι;

Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού : Πίστεψε σε μία νέα αρχή

Το Σύμπαν όμως που αφουγκράζεται τις αγωνίες σου, ανοίγει το «στόμα» του και φέρνει την απάντηση στα «χείλια» σου.  Ο Ήλιος από τον Τοξότη επιδιώκει να υπερβείς τα όρια και ο φαινομενικά ανάδρομος Ουρανός από τον Κριό προετοιμάζει τον δρόμο , έχοντας τα «σκυλιά» δεμένα. Με το τρίγωνο που θα σχηματιστεί στις 4, 5 Δεκεμβρίου συμφιλιώνεσαι με τον «καθρέπτη» σου, και αρχίζεις και αγαπάς όλες τις πλευρές του εαυτού σου . Ψυχολογικά νιώθεις ικανοποιημένος που μπορείς και χειρίζεσαι τις ικανότητες σου με σοφία και επιτέλους κάνεις κουμάντο και στις αδυναμίες σου. Πρακτικά θα εισπράξεις χειροκρότημα από τον περίγυρο που συνήθιζε να στέκεται απέναντι σου, κερδίζοντας την συμπαράσταση που χρειάζεσαι , ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Πίστεψε σε μια νέα επαγγελματική πρόταση που συνεργάζεται με τον «ανώτερο» εαυτό σου και  περπάτα χέρι με χέρι με την Επιτυχία! Επηρεάζεσαι θετικά αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης),  ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)  του β΄δεκαημέρου  ή αν έχεις  προσωπικούς πλανήτες στο ωροσκόπιο σου  στην 12η   των αντίστοιχων ζωδίων .

Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία θα φέρει άνθιση στα αισθηματικά σου

Για την ερωτική σου ζωή θα προσκαλέσω την θεά Αφροδίτη από τον Τοξότη να κάνει τα μαγικά της,  με σκοπό να δεις την ερωτική σου ζωή να ανθίζει. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη παίρνει εύκολα φωτιά και είναι αμαζόνα που θα ήθελες να της μοιάσεις.. Ψάχνει το θήραμα που θα ικανοποιήσει τις «ορέξεις» της, και χωρίς να φαίνεται επικίνδυνη, πλησιάζει με τις δήθεν φιλικές διαθέσεις της. Η Θεά σε αυτήν την θέση είναι εγκάρδια και ενθουσιάζεται γρήγορα , αρκεί να αποδείξεις ότι είσαι παιδί «ελευθέρων ηθών» και δεν δένεις την αγάπη με χειροπέδες που δηλώνουν «δέσμευση» !

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη απομακρύνεσαι από τη «σχέση» σου γιατί πια κατάλαβες ότι δεν σε καλύπτει, και παίρνεις άδεια για να σκεφτείς τι θέλεις και αν τελικά ..θέλεις.

Ο Δίας είναι στο ζώδιο του Λέοντα και μαθαίνεις να εμπιστεύεσαι το παιδί που κρύβεις μέσα σου , παίζοντας ξέγνοιαστα και χωρίς τον κηδεμόνα σου. Με τον Δία στον Λέοντα δεν μπορώ να σφίξω τα λουριά και σε αφήνω ανεξέλεγκτο, και στη μοίρα σου , να δοκιμάσεις, να παιδευτείς , να χαρείς και γιατί όχι .. να απογοητευτείς-τραυματιστείς. 

Η συνάντηση του Δία από τον Λέοντα με την Αφροδίτη από τον Τοξότη στην ευνοϊκή όψη του τριγώνου στις 4, 5 Δεκεμβρίου αυξάνει την δημοτικότητά σου και τις κατακτήσεις σου και πίστεψε με θα το κάνεις το ατόπημα.. και «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω»!
Επηρεάζεσαι εσύ που είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και έχεις προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σου στην 22η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων)


Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου 


Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού χαλαρώνει  τους ηθικούς  σου φραγμούς και  τις παλαιομοδίτικες ιδέες σου  και σκέφτεσαι να φύγεις σε άλλη γη και  σε άλλα μέρη. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης συμμετέχει στην επανάσταση σου και ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου παρέα με το πρόσωπο που υποσχέθηκε να σε ακολουθεί στα πιο τρελά σου σχέδια. Για Πάντα;

 Ταύρος 

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού διευκολύνει τις δοσοληψίες σου με Τράπεζες και άχαρους δανειολήπτες και διορθώνεις την προηγούμενη ζωή σου. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης προσφέρει χείρα βοηθείας μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον , γονείς, σύζυγος , παιδιά και ξαφνικά δεν νιώθεις μόνος. Υπάρχει Θεός!

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού  σου βάζει τα «δυο» πόδια σε ένα παπούτσι και κλείνει η  εργένικη ζωή σου, χωρίς να το συνειδητοποιήσεις. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης υποστηρίζει την επιστροφή σου στο παρελθόν και σε παλιές γνωριμίες , φιλίες , που δίνουν χωρίς να ζητάνε ανταλλάγματα. Χαλαρώνεις..

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μιλάει για επαγγελματική άνοδο, χωρίς παρασκήνια και πισώπλατα μαχαιρώματα. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης βελτιώνει το εργασιακό σου περιβάλλον και ο συνάδελφος που μπλόκαρε τις προσπάθειες σου, ζητά να γίνει φίλος σου και να ξεχάσατε το παρελθόν. Σύμφωνοι;

Λέων

 Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού προκαλεί να επανασυνδεθείς με τον έρωτα που είχε φύγει στα «ξένα» για να σε ξεχάσει, και νιώθεις ότι δεν θα είσαι μόνος..Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης στολίζει την ψυχολογία σου και αφήνεσαι τελικά στις κρυφές επιθυμίες σου για να απολαύσεις τη ζωή . Ότι ..βρέξει , ας κατεβάσει!


Παρθένος 

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού διώχνει την καχύποπτη φύση σου και αρχίζεις να μιλάς για τα συναισθήματα σου , αποκαλύπτοντας ότι τελικά πληγώθηκες.. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης χαλαρώνει το αντίπαλο «στρατόπεδο» και θα ζήσεις τη συμφιλίωση . Χαμογελάς..

Ζυγός 

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού αναγνωρίζει το νέο σου πρόσωπο και τις δυνατότητες σου να φτιάξεις τη ζωή σου , χωρίς συμβιβασμούς και πισωγυρίσματα. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης οδηγεί σε θετικές ενασχολήσεις και ομαδικές κινητοποιήσεις και συνειδητοποιείς ότι κάνεις για ..αρχηγός. Τολμάς!

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού ασχολείται με το σώμα σου και τις συνήθειες σου και αρχίζεις να ασχολείσαι με την λεπτομέρεια , βάζοντας την καθημερινότητα σου σε.. πρόγραμμα. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης στοχεύει να σε ανταμείψει και ανακουφισμένος περιμένεις να λάβεις τα..δώρα σου. Τα κατάφερες;

Τοξότης

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού θυμίζει ότι η τύχη είναι με το μέρος σου και καλά θα κάνεις να αγνοήσεις τις αρνητικές σκέψεις που καταλαμβάνουν το μυαλό σου. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης επιμένει να σου κλείνει το μάτι και μετράς στα δάχτυλα τους λόγους που έχεις για να αμαρτήσεις. Πρώτη φορά , το ορκίζεσαι..

Αιγόκερως 

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού διώχνει τους λογικούς-παράλογους συμβουλάτορες και αρχίζεις να σκέφτεσαι καθαρά και χωρίς παρεμβάσεις. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης δυναμώνει την ψυχολογία σου και ζητάς το μερίδιο σου ,χωρίς να νιώθεις ανασφάλεια  και τύψεις. Ξέρεις τι θέλεις;

Υδροχόος 

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς αυθόρμητα , αρπάζοντας την ευκαιρία να φύγεις από το αδιέξοδο. Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης μειώνει τις αντιθέσεις που είχες με συνεργάτες , συντρόφους και άτομα που έτρωγαν κυριολεκτικά το χρόνο σου  και αισθάνεσαι ελεύθερος. Αποδεσμεύεσαι!

Ιχθύες 

 Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις την  δύναμη σου με εποικοδομητικό τρόπο και να ασχοληθείς με μια δεύτερη πηγή εσόδων που θα καλύψει τα αυξανόμενα έξοδα σου.  Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης  εστιάζει στον εργασιακό χώρο και παραχωρεί το δικαίωμα να σκέφτεσαι «μόνο» τον εαυτό σου , σταματώντας τις αγαθοεργίες. Σίγουρα;

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.