Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 6 Ζώδια που λένε ΝΑΙ στην επανασύνδεση

Με ποια ζώδια έχεις περισσότερες πιθανότητες να έχεις μία επανασύνδεση σχέσης; Δες στο άρθρο που ακολουθεί! 

Τα 6  Ζώδια που λένε ΝΑΙ στην επανασύνδεση

Όλοι  μας έχουμε περάσει το δύσκολο κεφάλαιο του χωρισμού, το οποίο μας έριξε την ψυχολογία και μας έβαλε σε μία διαδικασία πόνου μέχρι να ξεπεράσουμε την κατάσταση που βιώσαμε... Είναι γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς και να δεχτείς ότι η σχέση σου με τον άνθρωπο που έζησες τόσο δυνατές στιγμές έχει φτάσει στο τέλος ... Τι γίνεται όμως όταν παίζεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η «επανασύνδεση»; Σίγουρα μετά από έναν χωρισμό, υπάρχει η προοπτική να μπορέσεις να τα ξαναβρείς με τον σύντροφό σου!


Πώς μπορούμε να προβλέψουμε την επανασύνδεση μίας σχέσης;

 Στην αστρολογία, η επανασύνδεση μπορεί να προβλεφθεί, μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη τον δικό σου, του συντρόφου σου, την μεταξύ ας συναστρία  και μπορεί πραγματικά να φανεί αν υπάρχουν οι προοπτικές για να γίνει μία επανασύνδεση, το πότε μπορεί να συμβεί αλλά και αν έχει τις προοπτικές  για να κρατήσει σε βάθος χρόνου!  Αν βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που θέλεις πραγματικά να γνωρίζεις το αν θα καταφέρεις να τα ξαναβρείς με το ταίρι σου και πότε , τότε αξίζει να καλέσεις στο 14724 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους του siteμας που θα απαντήσουν έγκυρα στα ερωτήματά σου! Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις τα AstroCoinsσου για να μιλήσεις χωρίς χρέωση κινητού η σταθερού. ΔΕΣ ΕΔΩ<<


Ποια ζώδια λένε ΝΑΙ σε μία επανασύνδεση

Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες υπάρχουν κάποια ζώδια που παρατηρούνται πιο συχνά οι ερωτικές επανασυνδέσεις από ότι σε άλλα ... Εμείς συγκεντρώσαμε τα 6 Ζώδια που λένε πιο εύκολα «ναι» στην προοπτική μίας επανασύνδεσης καις τα εναφέρουμε!(1)

Κριός: Ο Κριός είναι η περίπτωση του ανθρώπου που ισχύει η παροιμία «σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει» ! Χωρίζει πανεύκολα στο πι και φι, γρήγορα όμως ξεχνά τις διαφορές που έχει με το σύντροφό του, τα νεύρα του περνούν γρήγορα, δεν περνά κακίες, για το λόγο αυτό είναι πρώτος στη λίστα των επανασυνδέσεων!

(2)

Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που διατηρεί έναν πολύ στενό σύνδεσμο με το παρελθόν του!  Δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα έναν χωρισμό,  ζει με τις αναμνήσεις του , έτσι λοιπόν είναι συναισθηματικά αρκετά επιρρεπής στην προοπτική μίας επανασύνδεσης!  Πολλές φορές μπαίνει στην διαδικασία μίας επανασύνδεσης για το λόγο ότι θέλει να πάρει την ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση ότι τον αγαπά ακόμα το ταίρι του!

(3)

Λέων: Ο Λέοντας θα πει ΝΑΙ σε μία επανασύνδεση, αρκεί να είναι ακόμα ερωτευμένος! Βασική προϋπόθεση είναι το ταίρι του να τον ξέρει τόσο καλά και να έχει βρει τα κουμπιά του για να μπορέσει να τον φέρει πίσω... Ποια είναι αυτά τα κουμπιά;;; Μα φυσικά να τον διεκδικήσει το ταίρι του από την αρχή δείχνοντας θαυμασμό!

(4)

Ζυγός: Ο σχεσάκιας του ζωδιακού είναι ο Ζυγός, ο οποίος απεχθάνεται την μοναξιά και μόνιμα είναι δεσμευμένος! Είναι από τα ζώδια που κάνει επανασυνδέσεις, ο βασικός λόγος όμως που επιστρέφει στην πρώην σχέση του, είναι  επειδή φοβάται να μην μείνει μόνος του!

(5)

Υδροχόος: Εδώ σας κάνουμε την μεγάλη έκπληξη ... Ο επαναστάτης και αντιδραστικός Υδροχόος δεν θα το πιστεύατε ποτέ ότι επιστρέφει εύκολα σε μία σχέση του παρελθόντος. Κι όμως, μπορεί να είναι προοδευτικός και να θέλει να πηγαίνει μόνο μπροστά, θα φροντίσει όμως να πάει πίσω και να κάνει μία επανασύνδεση, στην περίπτωση που έχει κατανοήσει ότι ο χωρισμός έχει επέλθει από δική του απερισκεψία!

(6)

Ιχθύς: Η ερωτική ζωή ενός Ιχθύ είναι μία ερωτική επανασύνδεση ...  Ο Ιχθύς όταν περνά έναν χωρισμό εξιδανικεύει αυτό που έζησε στο παρελθόν αλλά και το σύντροφό του, το αποτέλεσμα είναι να κάνει εύκολα και γρήγορα πισωγυρίσματα (αν δεν έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη)!

 

Πότε θα έχεις μία ερωτική επανασύνδεση;

Οι αστρολόγοι του Oroskopos.grσου δίνουν τις προσωπικές σου προβλέψεις, μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη!

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,45 βαθμολογία
40 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.