Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 5 Ζώδια που λειτουργούν με βάση το συμφέρον τους

Πάμε να αποκαλύψουμε τους συμφεροντολόγους του ζωδιακού, αυτούς που για να σε επιλέξουν θα μετρήσουν το κοινωνικό ή και οικονομικό σου στάτους! 

Τα 5 Ζώδια που λειτουργούν με βάση το συμφέρον τους

Αγαπούν λίγο παραπάνω το χρήμα, τα λούσα, την καλοπέραση, θέλουν να έχουν καλό κοινωνικό στάτους και ναι πολλές φορές θα κοιτάξουν το συμφέρον τους... Υπάρχουν άνθρωποι που θα λειτουργήσουν πάντα με γνώμονα το τερπόν μετά του οφελίμου, είτε για να σε κάνουν παρέα, είτε για να δημιουργήσουν μία σχέση, είτε ακόμα και για να παντρευτούν ... Ο λόγος λοιπόν στο συγκεκριμένο άρθρο, αφορά τους “συμφεροντολόγους” του ζωδιακού, αυτούς που θα κοιτάξουν όλους τους παράγοντες εκείνους που θα τους κάνουν να νιώσουν πραγματικά κερδισμένοι από από μία σχέση ή επαφή και θα κοιτάξουν πρωτίστος πώς να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες.

 

Εμείς συγκεκτρώσαμε για εσάς της λίστα των ζωδίων που λειτουργούν κατά κύριο λόγο βάση συμφέροντος, να τονίσουμε όμως εδώ, ότι μιλάμε πάντα γενικά και στην αστρολογία πάντα οι διαθέσεις αυτές φανερώνονται από την μελέτη όλου του αστρολογικού χάρτη! Έτσι λοιπόν μπορεί να δείτε ένα ζώδιο που να μην είναι στη λίστα, αλλά να έχει αυτά τα στοιχεία, γιατί δείκτες του ωροσκόπιου του, δημιουργούν αυτή την τάση. Μπορεί να δείτε και ένα ζώδιο στη λίστα, που εντέλει να μην είναι άτομο που λειτουργεί βάση συμφέροντος, γιατί η τάση αυτή καταρρίπτεται από άλλες πλανητικές όψεις του αστρολογικού του χάρτη..

 

Πάμε όμως σε ένα γενικό πλαίσιο να αποκαλύψουμε τους ....”συμφεροντολόγους” του ζωδιακού!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι γνωστό ότι ο Ταύρος θέλει τις ανέσεις του , την εξασφάλισή του, την σταθερότητά του, και την αρμονία στη ζωή του! Αγαπά το χρήμα και την εύκολη, άνετη ζωή και είναι βέβαιο ότι ιδιαίτερα στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου θα μετρήσει πολύ και την οικονομική του κατάσταση! Η έλλειψη χρήματος φέρνει γκρίνια και προβλήματα πιστεύει, έτσι λοιπόν θα τον γοήτευε πολύ περισσότερο ένα άτομο που έχει τα κριτήρια που αναζητά, αλλά διαθέτει και γεμάτο πορτοφόλι! Την προσωπική / κοινωνική του ζωή μπορεί να μην επιλέξει ευκατάστατους φίλους, σίγουρα όμως παινεύεται για τα φιλικά πρόσωπα που έχουν ένα καλό κοινωνικό στάτους ή του κάνουν ακριβά δώρα!

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί να ακούγεται σκληρή η λέξη “συμφεροντολόγος” γιατί ο Λέοντας είναι αρκετά περήφανος για να ξέρει να στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις, δεν παύει όμως να έλκεται από ανθρώπους που έχουν στάτους, καλή οικονομική επιφάνεια και που βρίσκονται σε ένα αντίστοιχο επίπεδο όπως ο ίδιος! Υπάρχουν ωστόσο και οι περιπτώσεις Λεόντων που θα κοιτάξουν πώς να επωφεληθούν επιλέγοντας ανθρώπους που εκτιμούν, νιώθουν περήφανοι για αυτούς και που η σχέση τους μαζί τους θα ανεβάσει και το δικό τους στάτους!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ποτέ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει στο έπακρο τα κίνητρα ενός Σκορπιού ο οποίος κινείται με μυστικότητα και δεν αφήνει ποτέ ανοιχτά τα χαρτιά του! Είναι από τους ανθρώπους που θα κοιτάξει το συμφέρον του και θα λειτουργήσει και αρκετά υποχθόνια προκειμένου να βρεθεί κερδισμένος!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην περίπτωση του Αιγόκερω έχουμε να κάνουμε με μία περίπτωση ανθρώπου που έλκεται πρώτα από το κοινωνικό στάτους και το χρήμα και κατά δεύτερον από την προσωπικότητα ή την εμφάνιση ενός ανθρώπου! Ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που έχει ερωτευτεί, το οποίο όμως δεν ταιριάζει στο κοινωνικό του προφίλ και δεν έχει χρήμα, και σε ένα άλλο πρόσωπο που απλά έχει συμπάθεια, καλή δουλειά καλό κοινωνικό στάτους και χρήμα, είναι βέβαιο ότι θα διάλεγε το δεύτερο πρόσωπο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να σε εκπλήσσω διαβάζοντας ότι ο Υδροχόος είναι συμφεροντολόγος, κι όμως η αλήθεια είναι ότι αυτό το ζώδιο λειτουργεί πάντα απρόβλεπτα, καταφέρνοντας να παγώνει και να απομονώνει τα συναισθήματα.... Στην σκέψη ότι ένα άτομο μπορεί να του αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή και να του προσφέρει αυτά που ο ίδιος πάντα σχεδίαζε και ονειρευόταν, τότε ναι, θα κοιτάξει το συμφέρον του! Επιπλέον η κοινωνική του ανέλιξη είναι πολύ σημαντική για τον Υδροχόο επομένως ένα κριτήριο επιλογής φίλων ή και συντρόφου είναι φυσικά η “θέση” που κατέχει στην κοινωνία, σε συλλόγους, ομάδες ή στον κύκλο του!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,97 βαθμολογία
37 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.