Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις την καρδιά του Ζυγού

Κέρδισε την καρδιά του Ζυγού, ακολουθώντας τα 5 αστρολογικά κλειδιά κατάκτησης της καρδιάς του!

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις  την καρδιά του Ζυγού

Συντροφικότητα: Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της σχέσης, της συντροφικότητας, του «μοιράσματος» ! Για να κερδίσεις την καρδιά του θα πρέπει να γεμίσεις τις ώρες του με πολύ αγάπη, να μην τον αφήνεις μόνο, να μην μένει στην αμφιβολία ... Πρέπει να είσαι η ζεστή αγκαλιά στην οποία και θα κουρνιάσει!


Αποφασιστικότητα
:  Ο Ζυγός δεν φημίζεται για την αποφασιστικότητα του και συχνά μπερδεύεται και δεν ξέρει τι να αποφασίσει, αν τον πιέσεις τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα! Έτσι λοιπόν η αποφασιστικότητά σου και οι πρωτοβουλίες σου θα τον κάνουν να ανοιχτεί συναισθηματικά και να σου παραδοθεί!


Αρμονία
: Οι φασαρίες, οι εντάσεις και τα καβγαδάκια δεν ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεση ενός Ζυγού! Όταν ζει μέσα στις φωνές και στις κόντρες τότε απομονώνεται συναισθηματικά και σιγά – σιγά απομακρύνεται!  Η αρμονία λοιπόν είναι απαραίτητη για να κερδίσεις την καρδιά του!


Υποχώρηση
: Ο Ζυγός δεν τα πάει πολύ καλά με την πίεση αλλά ούτε και με την καταπίεση ... Μπορεί να σκύβει το κεφάλι και να κάνει αυτό που θα του ζητήσεις, όμως αυτό που πραγματικά πιστεύει και θέλει είναι να υπάρχει αμοιβαία υποχώρηση σε μία σχέση! Η διατήρηση των ισορροπιών και της δικαιοσύνης σε μία σχέση, είναι πολύ σημαντική για να αφεθεί συναισθηματικά!


Όμορφες Στιγμές:
Ο Ζυγός θέλει γέλιο, χαρά, διασκέδαση, δώρα, εκπλήξεις και όμορφη ζωή! Δεν μπορεί να μείνει κλεισμένος σε ένα σπίτι, δεν μπορεί να βλέπει μούτρα και να ακούει γκρίνιες!  Οι όμορφες στιγμές τον βοηθούν να ανοίγεται συναισθηματικά! 

Ερωτική Συναστρία Σχέσης! 

Θα είστε μαζί; Υπάρχει μέλλον μεταξύ σας; Μάθε τα πάντα για την εξέλιξη της σχέσης με το άτομο που σε ενδιαφέρει...

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Δες τα 5 κλειδιά της καρδιάς των υπόλοιπων ζωδίων>

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,46 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.