Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις την καρδιά του Υδροχόου

Κέρδισε την καρδιά του Υδροχόου, ακολουθώντας τα 5 αστρολογικά κλειδιά κατάκτησης της καρδιάς του!

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις  την καρδιά του Υδροχόου

Φιλία: Ο Υδροχόος ανοίγεται συναισθηματικά στους φίλους του και ακόμα και όταν έχει μία σχέση, είναι σημαντικό να αισθάνεται ότι το ταίρι του είναι και το καλύτερό του φιλαράκι, όπου μπορεί να του πει όλα όσα του περνούν από το μυαλό ή τη καρδιά! Ένα σημαντικό βήμα λοιπόν για να ανοίξεις την καρδιά του, είναι να κερδίσεις την φιλία του!


Φιλελευθερισμός
: Δεν έχει ταμπού, πιστεύει στην ελευθερία της σκέψης, δεν υπακούει σε κανόνες και δεν ακολουθεί τα «πρέπει».... Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό και το ίδιο θέλει και από τον άνθρωπο που είναι δίπλα του ... να μπορεί ανοιχτά να του εκφράσει τα πάντα, χωρίς να δέχεται κριτική!


Αλλαγή
: Χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και βαριέται, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αγαπά ή δεν έχει αισθήματα ... Αυτό λοιπόν είναι κάτι που θα πρέπει να το αποδεχτείς χωρίς να γκρινιάζεις! Φρόντισε η σχέση σας να έχει συχνές αλλαγές και ο Υδροχόος θα νιώσει ότι


Τόλμη:
Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι κάθε κινήσου σου, να αναλύει κάθε λεπτομέρεια και να προγραμματίζεις το κάθε τι .... Φέρσου τολμηρά σε έναν Υδροχόο, ακριβώς όπως αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή και σίγουρα θα νιώσει ότι έχει να κάνει με έναν άνθρωπο αυθεντικό, που δεν έχει λόγο να του κρυφτεί.


Προτίμηση
: Δείξε του ότι τον ξεχωρίζεις και ότι τον έχεις επιλέξει γιατί προτιμάς τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του, αυτό που πραγματικά είναι! Ο Υδροχόος κατά βάση θέλει να αισθάνεται ιδιαίτερος και ξεχωριστός, χωρίς όμως αυτός ο θαυμασμός να τον κάνει να νιώσει ότι ασφυκτιά.

 

Ερωτική Συναστρία Σχέσης! 

Θα είστε μαζί; Υπάρχει μέλλον μεταξύ σας; Μάθε τα πάντα για την εξέλιξη της σχέσης με το άτομο που σε ενδιαφέρει...

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Δες τα 5 κλειδιά της καρδιάς των υπόλοιπων ζωδίων>

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,82 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.