Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις την καρδιά του Τοξότη

Κέρδισε την καρδιά του Τοξότη, ακολουθώντας τα 5 αστρολογικά κλειδιά κατάκτησης της καρδιάς του!

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις  την καρδιά του Τοξότη

Γνώση:  Ένας Τοξότης ανοίγεται συναισθηματικά στον άνθρωπο που θα μπορέσει να κατανοήσει τον ίδιο ...Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι εύκολο, θέλει χρόνο, προσπάθεια αλλά και να μπορέσεις να αναπτύξεις μαζί του μία σχέση που θα στηρίζεται στον διάλογο και στην επικοινωνία!  Ο Τοξότης αφήνεται συναισθηματικά στο άτομο που θα θαυμάσει για τις γνώσεις και το πνευματικό του επίπεδο!


Εμπειρία
: Τι ζητά ένας Τοξότης για να νιώθει την άνεση να ανοίξει την καρδιά του; Εμπειρία ... ακριβώς αυτό ζητά! Αν λοιπόν νιώσει ότι μαζί σου οι μέρες του θα είναι μια συνεχή περιπέτεια που θα του προσφέρει νέες εμπειρίες, όχι μόνο δεν θα βαρεθεί αλλά θα σου παραδοθεί εν καιρώ και συναισθηματικά!


Παιχνίδι
: Ο κεφάτος και αισιόδοξος Τοξότης, θέλει το παιχνίδι του, το γέλιο, την χαρά και την αισιοδοξία! Είναι έτοιμος να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά της καρδιάς του, αρκεί να τον κάνεις να περνά καλά μαζί σου ...


Ανεξαρτησία
:   Ο Τοξότης δεν μπαίνει σε καλούπια και θέλει να λειτουργεί ελεύθερα δίχως πιέσεις ... Αποδέξου το γεγονός ότι δεν βάζει πάντα ως προτεραιότητά της καθημερινότητάς του μία σχέση και άφησε τον ελεύθερο να σου παραδοθεί  συναισθηματικά όταν ο ίδιος το επιλέξει!


Διαφορετικότητα
:  Δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν πρέπει, όλοι είμαστε διαφορετικοί και αυτό είναι που κάνει κάθε άνθρωπο ξεχωριστό ... Δείξε στον Τοξότη ότι αποδέχεσαι τον δικό του τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και άφησε τη σχέση σας να αναπτυχθεί χωρίς να επιβάλεις νόμους στη σχέση σας!

Ερωτική Συναστρία Σχέσης! 

Θα είστε μαζί; Υπάρχει μέλλον μεταξύ σας; Μάθε τα πάντα για την εξέλιξη της σχέσης με το άτομο που σε ενδιαφέρει...

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Δες τα 5 κλειδιά της καρδιάς των υπόλοιπων ζωδίων>

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.