Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις την καρδιά του Ταύρου

Κέρδισε την καρδιά του Ταύρου, ακολουθώντας τα 5 αστρολογικά κλειδιά κατάκτησης της καρδιάς του!

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις  την καρδιά του Ταύρου

Εμπιστοσύνη: Το πρώτο κλειδί για να ανοίξεις την καρδιά ενός Ταύρου είναι η εμπιστοσύνη.  Προσπάθησε σε βάθος χρόνο να κάνεις το Ταυράκι να νιώσει άνετα ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου και ότι του λες την αλήθεια.


Σταθερότητα
: Ο Ταύρος δεν θέλει αλλαγές στη συμπεριφορά και στα λόγια! Από τη στιγμή που θέλεις να τον κερδίσεις θα πρέπει σταθερά να επιμείνεις στο στόχο σου, με μία συμπεριφορά η οποία θα είναι μόνιμη, χωρίς διακυμάνσεις.


Αισθησιασμός
: Είναι γεγονός ότι ο Ταύρος είναι λάτρης του ωραίου! Μία προσεγμένη εμφάνιση και ζεστά χάδια βοηθούν πάντα τον Ταύρο να αισθάνεται ότι βρήκε αυτό που πάντα αναζητούσε.


Ηρεμία
: Ο καβγάς δεν ανάβει τα αίματα ενός Ταύρου αλλά τον ... ξενερώνει! Ένα Ταυράκι θέλει ηρεμία, ασφάλεια , δεν του αρέσουν οι κόντρες και οι εντάσεις... Πρόσφερέ του ηρεμία και αρμονία και τον κέρδισες.


Πίστη & Αφοσίωση:
 Οι ζήλειες δεν πιάνουν στον Ταύρο ... ίσα ίσα που τον απομακρύνουν! Δείξε πίστη και αφοσίωση και μην φοβάσαι ότι θα πνιγεί από το συναίσθημα, ίσα – ίσα που θα το απολαύσει! 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
30 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.