Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις την καρδιά του Σκορπιού

Κέρδισε την καρδιά του Σκορπιού, ακολουθώντας τα 5 αστρολογικά κλειδιά κατάκτησης της καρδιάς του!

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις  την καρδιά του Σκορπιού

Αλήθεια: Ο Σκορπιός απαιτεί την αλήθεια και την θέλει μάλιστα να του την αποδείξεις ... Τον αγαπάς; Βρες έναν τρόπο για να τον πείσεις – είναι και καχύποπτος- Το θέλεις για πάντα στη ζωή σου; Απόδειξε το με τις πράξεις σου.... Θέλεις να σου ανοίξει την καρδιά του; Πρέπει να έχεις αληθινές προθέσεις που θα τον κάνουν να νιώσει σιγουριά και εμπιστοσύνη για να μπορέσει να σου ανοιχτεί!


Δοτικότητα
: Αυτό που αισθάνεσαι θα πρέπει να το εκφράζεις χωρίς δισταγμούς! Ο Σκορπιός θέλει τα χάδια του, τις αγκαλιές του, τις ερωτικές εξομολογήσεις και την πλήρη αφοσίωση σε ότι και να κάνεις! Αρκετά smsμέσα στην ημέρα, συνεχόμενα τηλεφωνήματα και πλήρη ανάλυση τι έκανες όσο δεν ήσουν μαζί του, θα τον πείσουν ότι είναι για σένα κάτι πολύ σημαντικό!


Δέσμευση
: Η δέσμευση για έναν Σκορπιό είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι η πλήρη αφοσίωση! Αυτό σημαίνει ότι αν θέλεις να σου παραδώσει άνευ όρων την καρδιά του, θα πρέπει να τον βεβαιώσεις ότι αυτό που θέλεις είναι η πλήρη και ουσιαστική δέσμευση! Πριν του αφοσιωθείς, βεβαιώσου ότι δεν πνίγεσαι από τις απαιτήσεις του!


Αποδείξεις:
 Είναι αλήθεια ότι το πιο σημαντικό για να κερδίσεις την καρδιά ενός Σκορπιού είναι να τον πείσεις για τα πραγματικά σου αισθήματα. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να του αποδεικνύεις με κάθε τρόπο ότι τα συναισθήματά , οι πράξεις και τα λόγια σου είναι αληθινά. Αυτό, είναι μία διαδικασία δύσκολη, αλλά όχι ανέφικτη, αρκεί να δείξεις υπομονή.


Αντοχή και Επιμονή:
Ο Σκορπιός δεν θα σου παραδώσει εύκολα και άνευ όρων την καρδιά του, θα σε περάσει πρώτα από δοκιμασίες. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις με άριστα όλα τα τεστ που θα σε υποβάλει έστω και αν κάποιες στιγμές οι απαιτήσεις του σου φαίνονται εξωφρενικές ή και παράλογες. Ναι, θέλει αντοχή, επιμονή και προσπάθεια η κατάκτηση της καρδιάς ενός σκορπιού! 

Ερωτική Συναστρία Σχέσης! 

Θα είστε μαζί; Υπάρχει μέλλον μεταξύ σας; Μάθε τα πάντα για την εξέλιξη της σχέσης με το άτομο που σε ενδιαφέρει...

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Δες τα 5 κλειδιά της καρδιάς των υπόλοιπων ζωδίων>

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,11 βαθμολογία
18 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.