Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις την καρδιά του Παρθένου

Κέρδισε την καρδιά του Παρθένου, ακολουθώντας τα 5 αστρολογικά κλειδιά κατάκτησης της καρδιάς του!

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις  την καρδιά του Παρθένου

Συνέπεια: Ένας Παρθένος νιώθει συναισθηματικά ασφαλής με τον άνθρωπο που είναι συνεπής στα λόγια και στις πράξεις του! Ότι του τάξεις, θα πρέπει αν το τηρήσεις και πράγματι η συνέπεια αποτελεί ένα πολύ βασικό κριτήριο, για να νιώσει ο Παρθένος άνετο να ανοίξει την καρδιά του!


Φιλία
: Δεν είναι αρκετό μόνο να περνάτε καλά, να ταιριάζετε στον έρωτα, να βγαίνετε και να διασκεδάζετε ... Σημαντικό είναι να είσαστε και οι φίλοι, που θα μοιράζεστε τις σκέψεις, τις ανησυχίες, τα σημαντικά αλλά και τα ασήμαντα γεγονότα της ζωής! Για να κερδίσεις τη καρδιά ενός Παρθένου, θα πρέπει να σε νιώσει και φιλαράκι του!


Αγάπη
: Μπορεί ο παρθένος να μην είναι και το πιο εκφραστικό ζώδιο και να δείχνει λίγο στεγνός συναισθηματικά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει ανάγκη από αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα! Για να σου ανοίξει την καρδιά του θα πρέπει να νιώσει ότι τον αγαπάς, ότι είσαι εκεί, ότι του προσφέρεις το χάδι και την υποστήριξη που έχει ανάγκη! Προσοχή όμως στην συναισθηματική υπερβολή, την οποία και θα πρέπει να αποφύγεις!


Θυσία
:  Θα μπορούσες να κάνεις θυσίες για το άτομο που αγαπάς; Αν ναι τότε είναι δεδομένο ότι ο Παρθένος θα σου χαρίσει άνευ όρων την καρδιά του! Είναι της άποψης πως οι άνθρωποι στα δύσκολα φαίνονται και οι σχέσεις δοκιμάζονται και διατηρούνται όταν γίνονται θυσίες και από τις πλευρές!


Ανάγκη
:  Δείξε του ότι τον έχεις ανάγκη, ότι είναι σημαντικός και απαραίτητος στη ζωή σου ... Γίνε όμως και εσύ από την πλευρά σου η δική του ανάγκη, η οποία μόνιμα ικανοποιείται με κάθε τρόπο! Ο Παρθένος σε μία σχέση θέλει να αισθάνεται ότι είναι αναγκαίο και απαραίτητο δύο άτομα να είναι μαζί!


Ερωτική Συναστρία Σχέσης! 

Θα είστε μαζί; Υπάρχει μέλλον μεταξύ σας; Μάθε τα πάντα για την εξέλιξη της σχέσης με το άτομο που σε ενδιαφέρει...

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Δες τα 5 κλειδιά της καρδιάς των υπόλοιπων ζωδίων>

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,86 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.