Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις την καρδιά του Διδύμου

Κέρδισε την καρδιά του Διδύμου, ακολουθώντας τα 5 αστρολογικά κλειδιά κατάκτησης της καρδιάς του!

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις  την καρδιά του Διδύμου

Επικοινωνία:  Το πρώτο και βασικό κλειδί για την κατάκτηση της καρδιάς ενός Διδύμου, είναι η επικοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όταν κουβεντιάζεις μαζί του να συμφωνείς σε όλα... Τα λεκτικά παιχνίδια, οι πολύωρες συζητήσεις για διάφορες θεματολογίες, οι νέες γνώσεις και εμπειρίες, αποτελούν το σήμα κατατεθέν για να τον γοητεύσεις αλλά και να τον κερδίσεις!


Φιλία
:  Ο Δίδυμος θέλει να σε αισθάνεται εκτός από το ερωτικό του ταίρι και το καλύτερο του φιλαράκι, όπου μπορεί να μιλήσει άνετα, να φερθεί αυθόρμητα, να πει ότι του περάσει από το μυαλό χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις! Προσπάθησε να κερδίσεις την φιλία του και δεν θα χάσεις!


Φλερτ
: Το φλερτ είναι το αγαπημένος σπορ ενός Διδύμου και όταν δεν το έχει βαριέται ... Παίξε μαζί του, φλέρταρε τον όπως τον πρώτο καιρό για να διεγείρεις το ενδιαφέρον του!


Εναλλαγές
: Ένας Δίδυμος χάνει πολύ εύκολα το ενδιαφέρον του ακόμα και όταν αγαπάει έναν άνθρωπο ...Αυτό που θέλει πολύ είναι να έχει στο πλάι του ένα άτομο που κάθε μέρα μαζί του θα είναι και διαφορετική, που η σχέση τους θα στηρίζεται στις εναλλαγές...


Αποδοχή
: Αποδέξου τον Δίδυμο όπως είναι, με τις κυκλοθυμίες του, τα διλήμματά του , τις εναλλαγές του και την τάση του να βαριέται πολύ εύκολα , χωρίς να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις! Κάθε προσπάθειά σου να τον φέρεις στον σημείο που εσύ θέλεις, δεν είναι μόνο ότι θα πέφτει στο βρόντο, αλλά θα γίνεται και η αιτία να κρατά πάντα καλά κλειδωμένη την καρδιά του σε εσένα.

Ερωτική Συναστρία Σχέσης! 

Θα είστε μαζί; Υπάρχει μέλλον μεταξύ σας; Μάθε τα πάντα για την εξέλιξη της σχέσης με το άτομο που σε ενδιαφέρει...

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Δες τα 5 κλειδιά της καρδιάς των υπόλοιπων ζωδίων>

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,93 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.