Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις την καρδιά του Αιγόκερου

Κέρδισε την καρδιά του Αιγόκερου, ακολουθώντας τα 5 αστρολογικά κλειδιά κατάκτησης της καρδιάς του!

Τα 5 κλειδιά για να κερδίσεις  την καρδιά του Αιγόκερου

Αξιοπιστία: Ο Αιγόκερως δεν ανοίγει την καρδιά του εύκολα, θέλει τον χρόνο του και φυσικά πράξεις που να αποδεικνύουν ότι δεν θα είναι λάθος του να ανοιχτεί συναισθηματικά! Ο χρόνος, η υπομονή και η αξιοπιστία, βοηθούν τον Αιγόκερω να κρίνει σωστά ότι έχει έρθει η ώρα να περιορίσει τις συναισθηματικές του άμυνες.


Σοβαρότητα
:  Η έννοια της σοβαρότητας δεν αφορά μονάχα τον τρόπο που λειτουργείς στη σχέση σου με τον Αιγόκερω αλλά και τον τρόπο που λειτουργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου, για παράδειγμα στη δουλειά σου, στην οικογένειά σου, στο σώμα σου,  κλπ Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι ένας αυστηρός κριτής, όμως επιζητά την σοβαρότητα ενός ανθρώπου για να νιώσει την άνεση να αφεθεί συναισθηματικά!


Προσαρμογή
:  Μπορείς να προσαρμοστείς στις συνθήκες της καθημερινότητας ενός Αιγόκερου; Μπορείς να «δέσεις» με την οικογένεια, τους φίλους και τον κοινωνικό του κύκλο; Έχεις την ικανότητα να ενταχθείς στο πρόγραμμά του, χωρίς να προσπαθήσεις να του το αλλάξεις; Η προσαρμογή  σου στις συνθήκες ζωής ενός Αιγόκερου,  του δίνουν το «πράσινο» φώς, ότι είσαι το σωστό άτομο με το οποίο μπορεί να έχει μία υγιή σχέση ... αυτό θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί συναισθηματικά!


Συναίσθημα
: Είναι αλήθεια ότι ο Αιγόκερως δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά ... Το γεγονός ότι δεν αφήνει ελεύθερη τη καρδιά του και τα συναισθήματά του, δεν σημαίνει ότι πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να κάνεις το ίδιο ... Δείχνοντας τα πραγματικά σου συναισθήματα, θα τον φέρεις πιο κοντά σου!


Μέλλον
: Εφόσον καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις κατάλληλα τα παραπάνω 4 κλειδιά τότε σου μένει ένα ακόμα για να σου παραδοθεί ο Αιγόκερως άνευ όρων ... Το τελευταίο κλειδί είναι το «μέλλον»  τι σημαίνει όμως αυτό;  Ο Αιγόκερως πρέπει να νιώσει την σιγουριά και την ασφάλεια ότι αξίζει και θα πετύχει να χτίσετε μαζί ένα κοινό μέλλον ... Ότι μπορείτε να θέσετε στόχους και να δουλέψετε μαζί για αυτούς! 

Ερωτική Συναστρία Σχέσης! 

Θα είστε μαζί; Υπάρχει μέλλον μεταξύ σας; Μάθε τα πάντα για την εξέλιξη της σχέσης με το άτομο που σε ενδιαφέρει...

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Δες τα 5 κλειδιά της καρδιάς των υπόλοιπων ζωδίων>

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,69 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.