Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σύνοδος Ήλιου με Δία 29/1: Τύχη Μεγαλειώδης

Η Μεγαλειώδης Σύνοδος Ήλιου-Δία στις 26/1, μας προσφέρει άπλετη τύχη, ευημερία και εύνοια! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Σύνοδος Ήλιου με Δία 29/1: Τύχη Μεγαλειώδης

Ο Ήλιος και ο Δίας στον Υδροχόο, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, μας δίνει την μεγάλη ευκαιρία για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων μας. 


Η Μεγαλειώδης Σύνοδος αυτή, μας ωθεί να αρπάξουμε σημαντικές ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν, να εκμεταλλευτούμε τυχερές συγκυρίες και να υλοποιήσουμε επιτέλους τα σχέδια μας!

Απολαμβάνουμε τύχη!

Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαήμερου!  


Πώς θα επηρεάσει η Σύνοδος Ήλιου-Δία τα ερωτικά σου;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3(ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14724
Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ: Έρχονται θετικές αλλαγές και εξελίξεις, όσον αφορά τους στόχους, τις επιθυμίες και κυρίως το φιλικό σου περιβάλλον. Οι φίλοι τώρα μπορεί να σε βοηθήσουν σημαντικά και οι σχέσεις σας ενδυναμώνονται. 


ΤΑΥΡΟΣ: Θετικές εξελίξεις και αναγνώριση να περιμένεις, στον τομέα της καριέρας! Είσαι ουσιαστικά γοητευτικός, ικανός και βελτιώνεις την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα!  


ΔΙΔΥΜΟΣ: Η τύχη σε βοηθάει να επεκταθείς σε ό,τι επιθυμείς και να πετύχεις στόχους! Εύνοια έχεις σε επαφές, γνωριμίες και επικοινωνίες. Αισιοδοξείς και πάλι!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
: Εύνοια σε οικονομικό τομέα αλλά και στην ερωτική σου ζωή! Πάθος, ερωτισμός και εκπλήρωση επιθυμιών! Καταφέρνεις να διευθετήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες.


ΛΕΩΝ
:  Αν είσαι ελεύθερος ίσως βρεις τώρα, το άλλο σου μισό! Μεγάλη ευκαιρία να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις μαζί με τον σύντροφό σου για να βελτιώσετε την σχέση σας, αν είσαι δεσμευμένος!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Δραστηριοποιήσου εποικοδομητικά στην εργασία σου και η τύχη θα σε βοηθήσει, φέρνοντας θετικές εξελίξεις και επιτυχία! Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και εσύ ομορφαίνεις!


ΖΥΓΟΣ
: Ετοιμάσου για λάμψη, τύχη, κατακτήσεις, απολαύσεις, έρωτα και δημιουργικότητα. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. θα έχεις πολλές ευκαιρίες για βελτίωση, στον ερωτικό τομέα!  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
: Υλοποιείς  με επιτυχία σχέδια που σχετίζονται με σπίτι και οικογένεια! Επιπλέον ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν, ευνοούνται και διορθώνονται, ακόμα κι αν πρόκειται για έναν έρωτα του παρελθόντος!


ΤΟΞΟΤΗΣ
: Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, συζητήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες. Πολλές οι ευκαιρίες για νέες συναρπαστικές γνωριμίες και φλερτ!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
 Θετικές αλλαγές να περιμένεις στα οικονομικά σου, αλλά και τύχη στα αισθηματικά σου! Νιώθεις σιγουριά, ηρεμία και η χαμένη σου αυτοεκτίμηση, επιστρέφει!  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλεύσου στο έπακρο την τύχη σου, αναγνωρίζοντας γεγονότα και καταστάσεις που θα σου ανοίξουν νέους σημαντικούς δρόμους σε κάθε τομέα της ζωής σου! Μόνο θετικές εξελίξεις και επιτυχία, σε κάθε σου επιθυμία και στόχο, θα έχεις!  


ΙΧΘΥΣ:  Απαλλάσσεσαι από αρνητικές σκέψεις και κακή διάθεση και μπορείς να νιώσεις και πάλι, ικανοποιημένος από την ζωή σου! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και ίσως μία παρασκηνιακή ερωτική ιστορία, να σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.