Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή 11/6: Επιστροφές από το Παρελθόν

Ο Ήλιος έρχεται σε Σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους και πρέπει να αναμένουμε επικοινωνία με το παρελθόν! Δες πως σε επηρεάζει!

Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή 11/6: Επιστροφές από το Παρελθόν

Ο Ήλιος στους Διδύμους, συναντά τον Ανάδρομο Ερμή στις 11 Ιουνίου 2021, δίνοντας μας την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουμε για κάτι που χειριστήκαμε λάθος στο παρελθόν ή να βρούμε λύσεις, για παλαιά προβλήματα!

Αν φροντίσουμε να έχουμε ορθή σκέψη και έκφραση, μόνο θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες μπορούν να συμβούν, ειδικά με άτομα που ανήκουν στο παρελθόν! 

Ευνοείστε, κυρίως αν ανήκετε στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, των αρχών του 3ου δεκαημέρου!Οι ερωτικές επιστροφές είναι δεδομένες! 
Θα έρθει το μήνυμα που περιμένεις;

Για την προσωπική σου πρόβλεψη

Στείλε ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς τώρα να πετύχεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου, ώστε να διορθώσεις κάποια παλαιά προβλήματα και να διορθώσεις σχέσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μηνύματα από το παρελθόν, έρχονται!


ΤΑΥΡΟΣ: 
Ο οικονομικός, αλλά και ο ερωτικός τομέας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα καταφέρεις να δραστηριοποιηθείς και να διορθώσεις εκκρεμότητες που είχες! Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει!


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Μπορείς να εκπληρώσεις πολλές επιθυμίες σου, που αφορούν κυρίως το παρελθόν. Κάποια επαφή, μήνυμα, τηλεφώνημα, θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθωθούν παρελθοντικές άσχημες καταστάσεις ή/και σχέσεις!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Ίσως και να απομονωθείς λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά για λόγους που θα σε ανανεώσουν. Κάποιες κρυφές συναντήσεις ή επαφές με παρελθόν θα επαναφέρουν το χαμόγελο σου! 


ΛΕΩΝ: 
Φιλικές, όπως και ερωτικές επανασυνδέσεις έρχονται, αλλά και η εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου, που είχε μείνει στα αζήτητα! 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Θα κινηθείς αποτελεσματικά σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, που είχες χάσει ευκαιρίες και τώρα ήρθε η ώρα να τις εκμεταλλευτείς!


ΖΥΓΟΣ: 
Έντονη κοινωνικότητα, πολλές μετακινήσεις και μεγάλη δραστηριότητα σε επαφές και επικοινωνίες θα έχεις, ιδίως με πρόσωπα από το παρελθόν!  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Έντονος ερωτισμός και βαθιά συναισθήματα θα σε διακρίνουν αυτές τις μέρες. Θα θελήσεις πιθανόν, να αναζωπυρώσεις μία υπάρχουσα ή παλιά ερωτική σχέση σου και να διορθώσεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Θα πετύχεις πολλά σήμερα όσον αφορά τη σχέση σου, αφού θα καταφέρεις να λύσεις  προβλήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος, επικοινωνία με το ερωτικό σου παρελθόν, είναι πιθανή.  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Επαγγελματικές ευκαιρίες που παλαιότερα έχασες, επανέρχονται και σου δίνουν την ευκαιρία να τις εκμεταλλευτείς και να βελτιώσεις την απόδοση σου! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία, φλερτ και επικοινωνίες, ένας παλιός έρωτας ξαναζωντανεύει! 


ΙΧΘΥΣ: 
Κάποια οικογενειακά θέματα ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο και θα έχεις την ευκαιρία να τα βελτιώσεις. Ένα άτομο από το παρελθόν, επιδιώκει επαφή με σένα! 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,67 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.