Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 8/5: Το απρόσμενο μήνυμα!

H Σύνοδος Ερμή-Ουρανού την Τετάρτη 8/5, φέρνει χαρμόσυνες ξαφνικές ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα! Δες πως ευνοείσαι…

Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 8/5: Το απρόσμενο μήνυμα!

 Ο Ερμής και ο Ουρανός στον Ταύρο, φέρνει ξαφνικές χαρές, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και μηνύματα, με τη Σύνοδο που σχηματίζουν!


Απρόσμενα νέα έρχονται, χαρμόσυνες ξαφνικές επαφές αλλά και συναντήσεις, αλλά και οξυδερκείς εποικοδομητικές συζητήσεις, αφού το μυαλό… «τρέχει» και ξέρει να εκφράζει ακριβώς αυτό που σκέφτεται!  

Τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου κυρίωςθα διαπιστώσουν πως τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα!

Τι ξαφνικά μηνύματα θα σου έρθουν με την Σύνοδο Ερμή-Ουρανού; Μελετάμε αναλυτικά τον χάρτη σου! Στείλε ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ:  Έρχονται ξαφνικές ευκαιρίες και καλά νέα, για την βελτίωση  των οικονομικών σου στα ξαφνικά αλλά και των συναισθηματικών θεμάτων!


ΤΑΥΡΟΣ:
Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και νέα μέσα από επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις! Οι εκπλήξεις θα είναι αμέτρητες και χαρμόσυνες!


ΔΙΔΥΜΟΣ:
Κάποια απρόσμενα γεγονότα και σε ανανεώνουν ψυχικά και σου φτιάχνουν την διάθεση! Ένας παρασκηνιακός έρωτας σε αναστατώνει με ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Έρχονται ευχάριστες συζητήσεις και ξαφνικά μηνύματα, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους που θα σε χαροποιήσουν και θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις στόχους και να κάνεις την αλλαγή που θες!

ΛΕΩΝ: Έρχονται νέα και χαρμόσυνες ειδήσεις στον τομέα της καριέρας και θα ευνοήσουν την πρόοδο σου αλλά και την κοινωνική σου υπόσταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, αλλά και θετικές ευχάριστες μετακινήσεις και συναντήσεις, που θα σου δώσουν χαρά!

ΖΥΓΟΣ: Κάποια ξαφνικά γεγονότα και νέα, θα βελτιώσουν τον συναισθηματικό, τον σεξουαλικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα στη ζωή σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αν είσαι δεσμευμένος θα υπάρξουν χαρούμενες αλλαγές και αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να αναμένεις μία συναρπαστική νέα γνωριμία ή έναρξη μίας νέας σχέσης!


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Θετικές και μάλιστα εκεί που δεν το περίμενες θα είναι εξελίξεις στην δουλειά και αυτό χάρη στις αποδοτικές σου ιδέες. Ανανεώνεσαι σωματικά, ψυχικά και εμφανισιακά!  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Έρχονται απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις, μηνύματα και επαφές, που σου δίνουν χαρά! Χορταίνεις κατακτήσεις όπως και στιγμές διασκέδασης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικογενειακά θέματα βρίσκουν λύσεις στα ξαφνικά και ένα ξαφνικό μήνυμα από το ερωτικό παρελθόν, θα σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις!


ΙΧΘΥΣ:
Ευνοούνται μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και ταξίδια και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,62 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.