Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα 13/12: Έρωτας και Χρήμα στο Προσκήνιο

Πάθη, συναίσθημα, αλλά και σκάνδαλα ερωτικά και οικονομικά, θα φέρει η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, την Παρασκευή… Δες την πρόβλεψή σου…

Σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα 13/12: Έρωτας και Χρήμα στο Προσκήνιο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, συναντιέται την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, με τον Πλούτωνα και το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στον έρωτα και το χρήμα!


Αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τα ζητήματα καρδιάς, το σεξ, την αγάπη και τα ερωτικά μας «θέλω»! Θα υπάρξει ωστόσο, αυξημένη ζήλια, ερωτικά λάθη και παιχνίδια εξουσίας!

Επιπλέον, ψάχνουμε τρόπους να αυξήσουμε το εισόδημα μας, μερικές φορές όμως, με υπερβολή και ρίσκο!

Προσοχή στα λάθη και τις υπερβολικές απαιτήσεις, οφείλουν να δείξουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, του 3ου δεκαημέρου, ενώ ευνοημένοι από την όψη αυτή,  θα είναι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

 

Θα κερδίσεις το άτομο που επιθυμείς;

Κάλεσε τώρα στο 14724 ή στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 

 

 

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός
Μπορείς τώρα και ενδυναμώνεις την κοινωνική σου εικόνα, όπως και να πετύχεις στην καριέρα, χωρίς ωστόσο, να κάνεις παρορμητικά λάθη!


Ταύρος
Πετυχαίνεις στόχους, γοητεύεις, έχεις ουσιαστική τύχη και κερδίζεις μέσα από επαφές και συναντήσεις!


Δίδυμος
Πιθανόν να υποκύψεις σε ένα απαγορευμένο έρωτα λόγω πάθους ή να διεκδικήσεις εξουσία στην σχέση σου, λόγω κτητικότητας! Εκμεταλλεύσου ωστόσο, την οικονομική εύνοια!


Καρκίνος
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου και αν είσαι ελεύθερος, να κάνεις μία νέα παθιασμένη σχέση! Μην καυγαδίζεις χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Λέων
Παίρνεις ικανοποίηση μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου και την φυσική σου κατάσταση!

Παρθένος
Άσε ελεύθερα τα συναισθήματα σου και την γοητεία σου και θα έχεις μόνο κατακτήσεις και επιτυχίες στον έρωτα! Μην επιλέξεις ωστόσο και πάλι, το λάθος άτομο!

Ζυγός
Απέφυγε ερωτικά πισωγυρίσματα λόγω παρορμητικού πάθους, διότι πιθανόν να απογοητευτείς! Φρόντισε να εξομαλύνεις έγκαιρα οικογενειακές σχέσεις!

Σκορπιός
Πετυχαίνεις σημαντικούς στόχους μέσα από επικοινωνίες και πείθεις εύκολα για αυτά που θες! Μετακινήσεις και ερωτικές επαφές, ευνοούνται!

Τοξότης
Μπορείς ξανά να αποκτήσεις την σιγουριά και την αυτοεκτίμηση σου στον ερωτικό τομέα, όπως και στον οικονομικό! Μην ζηλεύεις, χωρίς λόγο το ταίρι σου!

Αιγόκερως
Είσαι πιο δυνατός και γοητευτικός από ποτέ και μπορείς εύκολα πλέον να εκπληρώσεις όλες τις βαθιές επιθυμίες σου, σε έρωτα και χρήμα, αρκεί να μην πέσεις σε λάθη και υπερβολές!
 

Υδροχόος
Ξεπερνάς παρελθοντικές δυσκολίες και ενδυναμώνεσαι ψυχικά! Μην παρασύρεσαι σε απαγορευμένους έρωτες!


Ιχθύς
Ο φιλικός τομέας ενδυναμώνεται και ένα μεγαλεπήβολο όνειρο, πραγματοποιείται! Να αναμένεις θετικές αλλαγές κάθε είδους!  

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,22 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.