Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Συναστρία σχέσης: Τα ερωτικά αστρολογικά μυστικά

Η Χριστίνα Τανταλίδου σου αποκαλύπτει τα ερωτικά αστρολογικά μυστικά στην συναστρία σχέσης.....

Συναστρία σχέσης: Τα ερωτικά αστρολογικά μυστικά
Αναζητάς την ερωτική σχέση που θα μπορεί να σε καλύψει τόσο ερωτικά όσο και επικοινωνιακά; Η Χριστίνα Τανταλίδου σου αποκαλύπτει τα ερωτικά αστρολογικά μυστικά στην συναστρία σχέσης.....
Με την γέννηση μας λαμβάνουμε ως δώρο το γενέθλιο αποτύπωμα , που είναι ο αστρολογικός μας χάρτης, δηλαδή το ωροσκόπιο μας.  Σύμφωνα με την θέση των πλανητών και τις όψεις που σχηματίζουν στον γενέθλιο  χάρτη μας, φτιάχνουμε το «πεπρωμένο» μας,  και περπατάμε το μονοπάτι της εξέλιξης.
 Έτσι συναναστρεφόμαστε με τους «άλλους» , τους απέναντι , τα άτομα δηλαδή που αποτελούν το περιβάλλον μας,  και δημιουργούμε κάθε είδους σχέσεις, οικογενειακές, φιλικές, συντροφικές, ερωτικές, εχθρικές, κλπ. Η σχέση που μονοπωλεί όμως το ενδιαφέρον μας είναι η ερωτική , και κάθε φορά που χτυπάει τρελά και επικίνδυνα η καρδιά μας, τρέχουμε στον αστρολόγο  μας για να  μας ανοίξει τα μάτια,  και να λύσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το μυστήριο των συναισθημάτων μας. 
                                        Τι είναι η συναστρία;
Η αστρολογική τεχνική της σύγκρισης των δυο ωροσκόπιων ενός ζευγαριού, ονομάζεται συναστρία,  και απεικονίζει τον τρόπο που οι πλανήτες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα οι όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες όταν συσχετίζονται , χρωματίζουν κατά ένα μεγάλο βαθμό τη σχέση και τη διάρκεια της , που είναι και το ζητούμενο . 
Ποιες είναι όμως οι βασικές όψεις που ανάβουν το πράσινο φως που θα οδηγήσει το όχημα , δηλαδή τη σχέση , σε σταθερό προορισμό που είναι η επιθυμητή δέσμευση.....
                    Οι θετικές αστρολογικές όψεις στη συναστρία
Σε γενικές γραμμές τα εξάγωνα και τα τρίγωνα θεωρούνται αρμονικές όψεις καθώς αναπτύσσονται συναισθήματα κατανόησης και αποδοχής μέσα στο ζευγάρι. Η επικοινωνία είναι εύκολη , υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα,  το κλίμα παραμένει ειρηνικό , χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις. 
Η σύνοδος είναι επικίνδυνη αλλά και απαραίτητη όψη , και τη συναντάμε αρκετά συχνά όταν συγκρίνουμε τους χάρτες των ενδιαφερομένων.  Η σύνοδος των πλανητών , σημαίνει ότι υπάρχουν κοινοί πλανήτες , άρα κοινά ενδιαφέροντα, κοινές προσδοκίες , δηλαδή ταύτιση. Η ταύτιση-ομοιότητα φέρνει τους ανθρώπους κοντά , αλλά και τους απωθεί , καθώς η έλλειψη διαφορετικότητας προκαλεί μονοτονία και δυσαρέσκεια. 
Η αντίθεση , αν και θεωρείται δυσαρμονική όψη των πλανητών,  γεφυρώνει τις αντιθέσεις, καλύπτει κενά και ελλείψεις , και καλεί το ζευγάρι να ανακαλύψει τη χρυσή τομή, ώστε να ισορροπήσει. 
           Οι αστρολογικές όψεις για συναισθηματική ολοκλήρωση 
Αν στην συναστρία της σχέσης σου ο Ήλιος και η Σελήνη πραγματοποιούν θετικές όψεις, δηλαδή τρίγωνο, εξάγωνο ή ακόμα και σύνοδο, τότε υπάρχουν οι προοπτικές της συναισθηματικής ολοκλήρωσης. Πιο συγκεκριμένα: 
Ο Ήλιος σε θετική όψη με τη Σελήνη φέρνει ενότητα, προστασία , και ουσιαστικά η αρσενική ενέργεια ενώνεται με τη θηλυκή. Ισορροπία, γαλήνη , και συναισθήματα θαυμασμού δένουν το ζευγάρι σε σάρκα ..μια.!
Η Σελήνη σε θετική όψη με τη Σελήνη , σημαίνει συναισθηματική πληρότητα , κοινές δικλείδες ασφαλείας , κοινό παρελθόν, εμπειρίες, οικειότητα, αποδοχή , τρυφερότητα.
Ο Ήλιος σε επαφή με τον Ήλιο , σημαίνει ότι σε αποδέχομαι, ταυτίζομαι με το πρόσωπο που βγάζεις προς τα έξω , θέλω τα ίδια πράγματα με σένα. 
          Οι αστρολογικές όψεις για ρομαντισμό, κοινά ενδιαφέροντα 
Ο Ήλιος σε θετική όψη με την Αφροδίτη μιλάει για ρομαντισμό , τρυφερότητα, για το τέλειο ζευγάρι , και αυτό που ακούμε συχνά, είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον!
Η Σελήνη σε θετική όψη με την Αφροδίτη απαλείφει τα εμπόδια, τις δυσκολίες και το ζευγάρι εκφράζει με ευκολία ανάγκες , επιθυμίες , χωρίς δεύτερες σκέψεις και παρασκήνιο.
 Ο Ήλιος σε θετική όψη με τον Ερμή , σημαίνει ότι σκέφτομαι πρώτα εσένα, θέλω δηλαδή  να μπω στο μυαλό σου, και να βρω την χρυσή τομή , για να συνεννοηθούμε. 
 Η Σελήνη σε θετική όψη με τον Ερμή διώχνει τυχόν δυσκολίες για να εκφράσω τα συναισθήματα  μου,  και χωρίς ενδοιασμό ανοίγω την καρδιά μου και εκδηλώνω τον έρωτα μου , αλλά και τις ανησυχίες μου .   
      Οι αστρολογικές όψεις  για επικοινωνία , έκφραση , τρόπος σκέψης 
Ο Ερμής σε θετική όψη με τον Ερμή απεικονίζει το ζευγάρι που δουλεύει με κοινούς στόχους , προσανατολίζεται σε ίδια μονοπάτια, και συμπίπτουν και οι επαγγελματικές ανησυχίες, αποφάσεις. 
Ο Ερμής σε θετική όψη με τον Άρη φέρνει ευχάριστες συζητήσεις , ατέλειωτους διάλογους, και διώχνει το φόβο της ρουτίνας. Δύσκολα να βαρεθεί ο ένας τον άλλο. 
                Οι αστρολογικές όψεις  της Σεξουαλικής χημείας
Η Αφροδίτη σε θετική όψη με την Αφροδίτη καλλιεργεί το ρομαντισμό , μεγεθύνει τα συναισθήματα , μιλάμε για εξιδανίκευση , και οπωσδήποτε το ζευγάρι περνάει καλά , διασκεδάζει και αφήνει τα προβλήματα έξω από την σχέση. 
Η Αφροδίτη σε θετική όψη με τον Άρη είναι η πνοή ζωής της σχέσης, καθώς προκαλεί την   φυσική έλξη , την χημεία και την σεξουαλική ικανοποίηση. 
     Οι αστρολογικές όψεις για κοινά πιστεύω , ιδανικά , υπευθυνότητα ,                                                            δέσμευση
Ο Δίας σε θετική όψη με τον Ήλιο φέρνει δώρα , καλοτυχία,  καλή διάθεση και το ζευγάρι ξέρει να συζητά και να αναζητά δίκαιες λύσεις για τις διαφωνίες που μπορεί να προκύπτουν. 
Ο Κρόνος σε θετική όψη με τον ΄Ηλιο επιβάλλει το σεβασμό , την εκτίμηση, και αμέσως το ζευγάρι βλέπει σοβαρά τη σχέση , καλλιεργεί την υπευθυνότητα. 
Ο Κρόνος σε θετική όψη με την Αφροδίτη  είναι η λεγόμενη κόλλα , και οικειότητα, συναισθήματα φιλίας, κατανόησης, αποδοχής φέρνουν τη δέσμευση. Όμως το άτομο που εκπροσωπεί τον Κρόνο κουβαλά περισσότερο τη σχέση στην πλάτη του,  και αναγκάζεται να δέχεται τα καπρίτσια της άλλης πλευράς.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,67 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.