Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σχέση με Ταύρο: 10 ερωτικά μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις!

Ερωτεύτηκες Ταύρο; Μάθε τώρα 10 σημαντικά ερωτικά μυστικά για την προσωπικότητά του από την Ανδριάννα Σαρρή! 

Σχέση με Ταύρο: 10 ερωτικά μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις!

Θες σύντροφο πιστό, ερωτικά… ταλαντούχο, υπεύθυνο, με καλό σκοπό και είσαι με Ταύρο; Βρήκες το 10 το καλό!
Θες σύντροφο συναρπαστικό, να σου προσφέρει ελευθερία, να είναι γενναιόδωρος,  να σε εκπλήσσει συνεχώς με ευχάριστες εκπλήξεις και το ταίρι σου είναι Ταύρος; Τότε περαστικά…

Όπως και να έχει πρόκειται για ένα γοητευτικό παιδί της Αφροδίτης που η γοητεία του στην κυριολεξία «σκλαβώνει» ή σκοτώνει… Οι λόγοι; Είναι 10 και καίνε!


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Δεν το εκφράζει αμέσως και ούτε συχνά, αλλά πρόκειται για έναν σύντροφο με βαθιά συναισθήματα τα οποίαπολύ δύσκολα εξαλείφονται. Αν μπήκες στην καρδιά του, μπήκες για να μείνεις!


ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

Ακόμα κι αν διαφωνείτε για τον πιο ανόητο λόγο δεν θα σταματήσει να επιμένει και δεν θα σταματήσει την συζήτηση, αν δεν γίνει το δικό του! Δεν κάνει πίσω σε αυτό που υποστηρίζει ακόμα κι αν όλος ο κόσμος του λέει το αντίθετο!


ΜΟΝΟΤΟΝΟΣ

Έχει κατηγορηθεί ως τον πιο βαρετό σύντροφο! Αλλά έχει «βραβευτεί» και ως τον πιο σταθερό ταίρι που προσφέρει σίγουρη ασφάλεια, ταυτόχρονα. Εξαρτάται από την… οπτική γωνία! Εσύ, διαλέγεις και παίρνεις!


ΖΗΛΙΑΡΗΣ

Στην αρχή είναι γοητευτικό! Σε θέλει δικό του και μόνο! Με τον καιρό όμως γίνεται πνίξιμο, μουρμούρα και τσακωμοί χωρίς λόγο! Ζηλεύει μέχρι και το «Γεια» που θα πεις στον γείτονα!


ΠΙΣΤΟΣ

Και πώς να μην ζηλεύει; Είναι ο μέγας υποστηρικτής της μονογαμίας και όπως το προσφέρει, θέλει να του το προσφέρουν! Μην επαναπαύεσαι όμως! Ο Ταύρος αν δεν αγαπάει πραγματικά ή αν του έχεις δώσει δικαιωματάκια, αφήνεται εύκολα στις παράνομες σαρκικές απολαύσεις…


ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΣ

Και έρχεται η ώρα της κρεβατοκάμαρας… Συναγωνίζεται τον Σκορπιό για την πρωτιά και ίσως την χάνει, λόγω των αργών ρυθμών του. Τεχνική, πάθος και ταλέντο σαν του Ταύρου όμως δεν θα βρεις πουθενά. Η απόλυτη απόλαυση…


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ
Λατρεύει τις παραδόσεις και φυσικά τηρεί-και απαιτεί να τηρήσεις-τους άγραφους νόμους των σχέσεων. Ο άντρας κουβαλητής και προστάτης και η γυναίκα δούλα και κυρά! Τι κι αν είμαστε στον 21ο αιώνα, αυτός εκεί, στάσιμος!


ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ

Μπορεί να φαίνεται δογματικός, απαιτητικός και πιεστικός αλλά αυτό το επιτακτικό πλάσμα, πρόκειται για τον πιο υπομονετικό άνθρωπο που υπάρχει! Αν σ’ αγαπάει αληθινά, η υπομονή του αντέχει τα πάντα! Φρόντισε μόνο να μην την εξαντλήσεις…


ΚΤΗΤΙΚΟΣ

Είστε μαζί; Είσαι κτήμα του κυριολεκτικά! Θέλει να είναι η προτεραιότητα σου, πάει και τελείωσε! Δεν ανέχεται βλέμμα ανταγωνιστή πάνω σου και δείχνει παντού ότι του ανήκεις με κάθε τρόπο! Κολακευτικό ή πιεστικό, εσύ αποφασίζεις!


ΔΙΚΑΙΟΣ

Ο απόλυτος υποστηρικτής του «δούναι και λαβείν»! Όσα του δώσεις, τόσα θα πάρεις! Όπως του φερθείς, έτσι θα σου φέρεται! Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει, έτσι δεν είναι;

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,41 βαθμολογία
64 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.