Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Σκορπιού για τον Μάιο 2018. Δες τι προβλέπει για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο μηνιαίο ωροσκόπιο

Σκορπιός Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Oμήνας ξεκινά δυναμικά απέναντί σας και πρέπει να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας, είτε αυτά είναι αντικείμενα και περιουσιακά στοιχεία, είτε είναι η εργασία και οι θέσεις σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Επιφυλαχτείτε για τα έξοδα που προκύπτουν και καλύψτε τις ανάγκες σας με τους άλλους τρόπους που μπορείτε. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο αποδοτικό για τους κόπους και την αξία σας. Συνεννοείστε καλύτερα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και κάποιοι θα νιώσετε έντονα συναισθήματα για κάποιον εν δυνάμει ερωτικό σύντροφο. Μην γίνεστε υπερβολικοί στις διεκδικήσεις σας όμως και μην δίνετε λάθος εντυπώσεις, σε εκείνους οι οποίοι σας υπολογίζουν.Μηνιαίες Προβλέψεις για άλλο ζώδιο Δες εδώ<<Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει άμεσα τις προβλέψεις σου εδώ και τώρα!

Μάθε τα πάντα για τον Μάιο 2018 από το πιο διάσημο αστρολόγο της Ελλάδας

Κάλεσε στο 14994  ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.