Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Σκορπιού από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Σκορπιός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εκλείψεις του Ιουλίου γίνονται αιτία να αναστατωθεί το όλο πρόγραμμα που έχετε γι αυτόν τον μήνα. Κυρίως θα επηρεάσουν μετακινήσεις, αποφάσεις, έκφραση και επικοινωνία. Ο Άρης στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα σας επιστρατεύσει υποχρεωτικά στον επαγγελματικό χώρο. Εμπόδια θα παρουσιαστούν για λίγο στην εξέλιξη συμφωνιών και συζητήσεων, οικονομικού, ή επαγγελματικού χαρακτήρα. Σύντομα όμως, οι δυσκολίες θα περάσουν και όλα θα μπουν σε ένα κανονικό ρυθμό. Σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη που θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες αργότερα. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε αισθηματικές εκκρεμότητες, να αποδεχτείτε μια πικρή αλήθεια προκειμένου η συνέχεια της πορείας σας να είναι απαλλαγμένη από χρεωστικές εκκρεμότητες.O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,57 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.