Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του Σκορπιού ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Σκορπιός Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Είστε από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που έχετε ένα φλογερό σε ερωτικές εξελίξεις δίμηνο μπροστά σας. 


Ο Νοέμβριος ξεκινά με μία Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο (7/11) η οποία κρίνεται εξαιρετικά θετική για το Β ‘ Δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου θα καταφέρετε ως τις 23/11 να δείτε μία επιθυμία σας να γίνεται πραγματικότητα. Ωστόσο η ερωτική εύνοια του Β’ Δεκαημέρου του Σκορπιού συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο, ιδιαίτερα όμως την περίοδο 17-28/12 όπου είναι πραγματικά το πιο θετικό ερωτικό διάστημα της χρονιάς για το δικό σας δεκαήμερο.


Το Α’ Δεκαήμερο του Σκορπιού, μετά τις αλλεπάλληλες αναταράξεις στον τομέα των σχέσεών σας, καταφέρνετε και ηρεμείτε, κατασταλάζετε στο τι θέλετε για την πορεία σας, νιώθετε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας και περνάτε ωραίες στιγμές στα αισθηματικά ας την περίοδο 2-17/12. Σε αυτό το διάστημα η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας δεκαήμερο και θα είστε αρκετά γοητευτικοί, με κατακτήσεις ενώ οι μέρες σας θα έχουν άρωμα, χρώμα, γεύση, μελωδία από έρωτα! 


Το Γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού,  μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι στα αισθηματικά σας στις πρώτες 8 ημέρες του Νοεμβρίου όπου νέες γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες θα σας συναρπάσουν και θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία. Την περίοδο όμως του Δεκεμβρίου (1-6 του μήνα) πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε και θα συζητήσετε ακόμα και μία επανασύνδεση ή θα δείτε να προχωρά ένα ερωτικό ειδύλλιο που είχε μείνει στο παρελθόν στην μέση. Στην δική σας περίπτωση μία επανασύνδεση θα μπορούσε να εξελιχθεί «άφοβα» χωρίς ανατροπές.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.