Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Μάθε τώρα την πρόβλεψη Σκορπιού για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Σκορπιός 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

 Της Χριστίνας Τανταλίδου << 

 

"Αγγίζοντας την ισορροπία"
Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά στην βελτίωση της ανθρωπιστικής σας πλευράς, σε νέους φίλους, παρέες που ξεσηκώνουν το μυαλό και μπορείτε να ονειρεύεστε τα πάντα!


Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Δίας ταξιδεύει στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι α) δεν «αντιμετωπίζετε» τον εαυτό σας σαν το κέντρο του κόσμου β) αναζητάτε την προσωπική σας τοποθέτηση μέσα στο σύνολο και γ) συμπεριφέρεστε με αλτρουισμό; Με τον Δία στην Παρθένο επιμένετε να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό οπότε βάζετε τα δυνατά σας ώστε να γεννηθεί η δική σας ομάδα με τους πιο ένθερμους οπαδούς.  

Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016  και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Ζυγού, είστε πανέτοιμος για να ολοκληρώσετε το στόχο σας με πράξεις και όχι μόνο λόγια. Συγχρόνως μπορείτε να θεραπεύσετε εσωτερικά αλλά και εξωτερικά τραύματα, εφόσον βέβαια αποφασίσετε ναασχοληθείτε σοβαρά με το σώμα αλλά και το νου, απορρίπτοντας μη υγιεινούς τρόπους διαβίωσης και τα γνωστά «τοξικά» άτομα.  


Με τον Κρόνο στον Τοξότη και για ολόκληρη τη χρονιά  η ζωή συνεχίζει να είναι απαιτητική και προσπαθεί να «χαλάσει» την ηρεμία σας, ώστε να επιστρέψετε στην γήινη ,  ψυχρή πραγματικότητα. Απόλυτοι από την φύση σας , δύσκολο είναι  να βρεθεί η χρυσή τομή και να κινηθείτε κάπου στη μέση, μακριά από τα άκρα; Ο Κρόνος στον Τοξότη γνωρίζει «όταν θέλει» να μιλάει σαν φίλος και να μην τον βλέπετε εχθρικά, καθώς διδάσκει τα απαραίτητα μαθήματα ισορροπίας, ώστε να γίνετε ένας άριστος ακροβάτης , αποφεύγοντας τις μοιραίες πτώσεις. Αναγκαίο να αντιμετωπίσετε την οικονομική σας κατάσταση  με ρεαλισμό και συγχρόνως να υποστηρίξετε τα όνειρά σας μέχρι τέλους. 


Ο Πλούτωνας επηρεάζει περισσότερο τους εκπροσώπους μέσα β΄ δεκαημέρου υποστηρίζοντας τη απόφαση σας να ξεχωρίσετε και να κάνετε ένα γενναίο άλμα που βγάζει από την αφάνεια και την μετριότητα. Η παρουσία σας δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα, τα λόγια σας πείθουν και φαίνεται ότι αυξάνει η αίγλη και επιρροή σας. 

 

Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Σκορπιό

• Στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας απομονώνεστε, κλείνετε πόρτες και παράθυρα για να φορτίσετε μπαταρίες και να λάβετε γενναίες αποφάσεις. Προκαλείτε αντιδράσεις. 


• Στις 30 Οκτωβρίου  με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας εκτιμάτε τις καταστάσεις αντικειμενικά, ξέρετε πια τι δώσατε αλλά και τι πήρατε και αρπάζετε την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τους απέναντι, φίλους , συντρόφους , συνεργάτες.  


Υπενθύμιση : από 17 Απριλίου έως τις 28 Ιουνίου ο πλανήτης Άρης φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Τοξότη θα εισβάλει στο χώρο σας, επιβραδύνοντας τα βήματά σας- χαλάει προσωρινά η διάθεση σας και δεν θέλετε με τίποτα να προσπαθήσετε.  Κατάλληλη όμως η περίοδος ώστε να ξεπεράσετε την εμμονή σας με το χρόνο , να δουλέψετε με την αρετή της υπομονής και να εμπιστευτείτε την θεϊκή συγχρονικότητα!


Καλή χρονιά

Χριστίνα Τανταλίδου

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.