Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο προοδευμένος ωροσκόπος και η εξέλιξη της προσωπικότητας σου!

Σε ποιο ζώδιο  έχεις προοδευμένο ωροσκόπο και τι σημαίνει για την πορεία και την εξέλιξη της ζωής σου;

Ο προοδευμένος ωροσκόπος και η εξέλιξη της προσωπικότητας σου!

Ο ωροσκόπος στον αστρολογικό χάρτη μας, φανερώνει  την εικόνα που εκφράζουμε στο έξω κόσμο, στους ανθρώπους που μας γνωρίζουν, με λίγα λόγια είναι η προσωπική μας ταυτότητα. Τα στοιχεία του φανερώνονται  στην εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά και στον τρόπο που προβάλουμε τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας στην καθημερινότητά μας , στα άτομα με τα οποία έχουμε καθημερινή συναναστροφή! 

Σύμφωνα με το προοδευμένο ωροσκόπιο , κατά την διάρκεια της ζωής μας τα παραπάνω χαρακτηριστικά μας, δηλαδή τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου μας,  αλλάζουν και είναι απόλυτα φυσιολογικά, αφού κάθε άνθρωπος εξελίσσεται βάση των επιρροών και των γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωή του!  

Στην πορεία της ζωής μας λοιπόν, υπάρχουν κάποιες ηλικίες «σταθμός» κατά τις οποίες  η προσωπικότητά μας, το «εγώ» μας αλλάζουν.... Σε αυτό, παίζει σπουδαίο ρόλο το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο προοδευμένος ωροσκόπος μας.

 

Τι είναι ο προοδευμένος ωροσκόπος;Σύμφωνα με την αστρολογία, στο προοδευμένο ωροσκόπιο, ο ωροσκόπος μας «προχωρά» περίπου 1-2 μοίρες το χρόνο. Ας σημειώσουμε εδώ, ότι κάθε ζώδιο έχει 30 μοίρες, αυτό σημαίνει ότι η αλλαγή ωροσκόπου στο προοδευτικό ωροσκόπιο πραγματοποιείται όταν ο ωροσκόπος της γέννησής μας ολοκληρώσει τις 30 μοίρες πορείας. Έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια της ζωής μας, ο ωροσκόπος  μας κάνει το πέρασμά στου περίπου σε 2 ως 3 ζώδια, φέρνοντας σπουδαίες αλλαγές στον εαυτό μας και στην προσωπική μας εξέλιξη και πορεία. Για να υπολογίσεις κατά προσέγγιση τον προοδευμένο ωροσκόπο σου αρκεί  να δεις το εξής: 1) Δες στον αστρολογικό σου χάρτη σε ποιο ζώδιο είναι ο ωροσκόπος σου, 2) Αν είσαι από 30 και άνω τότε ο ωροσκόπος σου έχει αλλάξει ζώδιο και έχει περάσει στο αμέσως επόμενο (ωστόσο η αλλαγή ζωδίου του ωροσκόπου μπορεί να συμβεί και πολύ πιο πριν, ανάλογα με τις μοίρες του ωροσκόπου στον αστρολογικό σου χάρτη)!  Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ανάλογα με τον ωροσκόπο που έχεις στον γενέθλιο χάρτη σου, θα ακολουθήσεις σίγουρα τα 3 στάδια που περιγράφουμε στην πορεία του αστρολογικού μας άρθρου....

 

Θέλεις να βρεις εύκολα και γρήγορα τον προοδευμένο ωροσκόπο σου;

Κάλεσε τώρα στο 14724

 
Μάθε τώρα λοιπόν την πορεία της ζωής σου και την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου, βάση του προοδευμένου σου ωροσκόπου! Διάβασε το ζώδιο στο οποίο είναι ο ωροσκόπος στον αστρολογικό σου χάρτη.

 


Ωροσκόπος Κριός

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στο ζώδιο του Κριού, γεννήθηκες με δίψα για ζωή, με την επιθυμία να γνωρίσεις τον κόσμο, να κάνεις αλλαγές και η βασικές σου επιθυμίες είναι η δράση, η εξέλιξη και η δημιουργία. Η παρορμητικότητα και η βιασύνη σου πολλές φορές σου στέκονται εμπόδιο, ενώ ο εγωισμός κάνει δύσκολες τις σχέσεις σου! Όταν στο προοδευτικό ωροσκόπιο σου ο ωροσκόπος περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, σοβαρεύεις, ωριμάζεις, αποκτάς περισσότερη σταθερότητα και επικεντρώνεσαι σε αυτό που έχει αξία σε εσένα, που αυτό είναι το χρήμα αλλά και το συναίσθημα. Βάζεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου, δημιουργείς οικογένεια και φωλιάζεις στο σταθερό σου λιμάνι. Στην πορεία της ζωής σου όταν ο ωροσκόπος σου περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, εσύ ζεις ξανά από την αρχή τις εφηβικές σου τρέλες, γίνεσαι ακόμα πιο εξωστρεφής και κοινωνικός, ταξιδεύεις, αποκτάς γνώσεις, δικτυώνεσαι και απολαμβάνεις στο έπακρο την επικοινωνία!

 

Ωροσκόπος Ταύρος

Αν γεννήθηκες με τον ωροσκόπο σου στο ζώδιο του Ταύρου, είναι γεγονός πως είσαι ένας άνθρωπος με όμορφη , γοητευτική εξωτερική εμφάνιση. Εκπέμπεις σταθερότητα, ζεστασιά και σιγουριά στους ανθρώπους γύρω σου! Από την πρώτη στιγμή της γέννησής σου,  ήσουν ένα άτομο υπεύθυνο, σοβαρό, μετρημένο με τους δικούς αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης και εξέλιξης.  Στην συνέχεια, όταν ο ωροσκόπος σου εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, αποκτάς την δίψα για γνώση, επικοινωνία και γίνεσαι πιο εξωστρεφής. Δικτυώνεσαι, εξελίσσεσαι, αποκτάς έντονη κοινωνική ζωή  και αποκτάς άποψη για όλα! Ταξιδεύεις, αποκτάς εμπειρίες όμως δεν προσδοκάς την δέσμευση, αλλά προτιμάς και διψάς για ελευθερία ...Στη συνέχεια όταν ο ωροσκόπος σου περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, νοικοκυρεύεσαι, μένεις πιο κοντά στην οικογένεια, προστατεύεις και τιμάς ότι έχεις χτίσει τα προηγούμενα χρόνια της ζωής σου και εξωτερικεύεις περισσότερο το τρυφερό κομμάτι της προσωπικότητάς σου!

Ωροσκόπος Δίδυμος

Γεννήθηκες με τον ωροσκόπο σου στο ζώδιο των Διδύμων, αυτό σημαίνει ότι  από τα πρώτα χρόνια της γέννησής σου ήσουν μόνιμα με μία απορία, με ένα ερώτημα, με την ανάγκη να μάθεις κάτι καινούργιο. Κοινωνικός, εξωστρεφής, εύστροφος, παιχνιδιάρης αλλά και άστατος, βιάζεσαι να τα κάνεις όλα γρήγορα προκειμένου να κερδίσεις στο ενεργητικό σου όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται! Στην συνέχεια, όταν ο ωροσκόπος σου αλλάξει ζώδιο και περάσει στον Καρκίνο, αναζητάς την θαλπωρή και την ζεστασιά της οικογένειας, μαζεύεσαι, δημιουργείς το δικό σου σπιτικό, την δική σου ζεστή φωλιά, παντρεύεσαι, γίνεσαι γονιός και λειτουργείς προστατευτικά σε ότι είναι δικό σου, σε ότι αγαπάς! Στην  πορεία, ο ωροσκόπος σου θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και τότε είναι που αναδεικνύονται στο έπακρο όλα τα βασικά σου χαρακτηριστικά ... Θέλεις να ερωτευτείς ξανά (σε ότι ηλικία και να είσαι), διασκεδάζεις, κάνεις τις τρέλες σου, ζεις έντονα τη ζωή σου, αφοσιώνεσαι σε ότι λατρεύεις και προβάλεις πολύ την εξωτερική σου εικόνα....

Ωροσκόπος Καρκίνος

Με τον ωροσκόπο σου στο ζώδιο του Καρκίνου, έχεις μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια, στην μητέρα και θέλεις πάντα να βρίσκεσαι σε ανθρώπους που σου προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά. Παρεξηγείσαι  και πληγώνεσαι εύκολα και ναι, έχεις τις ανασφάλειές σου ... Αυτό συμβαίνει μέχρι να περάσει ο ωροσκόπος σου στο ζώδιο του Λέοντα, όπου τότε βρίσκεις την χαρά και την απόλαυση της ζωής! Ερωτεύεσαι παράφορα, παντρεύεσαι από απόλυτο έρωτα, δημιουργείς οικογένεια και προσηλώνεσαι στα παιδιά σου που είναι πραγματικά η αδυναμία σου .... Ζεις την κάθε στιγμή έντονα σαν να είναι η τελευταία! Στην συνέχεια, το πέρασμα του ωροσκόπο σου στο ζώδιο της Παρθένου, δηλώνει ότι συγκροτείς τη ζωή σου και αποκτάς περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα, δείχνοντας πλήρη αφοσίωση στους ανθρώπους που αγαπάς, ενώ πολλές φορές γίνεσαι και «θυσία» για την οικογένεια και τα κοντινά σου πρόσωπα! Επιθυμείς περισσότερη γνώση, τάξη κα προγραμματισμό στη ζωή σου!

Ωροσκόπος Λέων

Το μόνιμα γελαστό παιδί, που ερωτεύεται από τα πρώτα παιδικά χρόνια, γελά συνέχεια, διασκεδάζει ακατάπαυστα, λάμπει από ομορφιά και μόνιμα αισιοδοξεί, έρχεται η στιγμή που αλλάζει ζώδιο στον ωροσκόπο του και εκεί αναλαμβάνει τις ευθύνες του! Αν ο ωροσκόπος σου είναι στο ζώδιο του Λέοντα, τότε αφενός είσαι ένα άτομο με λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση και δίψα για έρωτα, έρχεται η στιγμή  όμως που αντιλαμβάνεσαι ότι ζωή δεν είναι ένα πάρτι που μόνιμα διασκεδάζουμε και περνάμε καλά, αλλά έχει και υποχρεώσεις ...Αυτό συμβαίνει όταν ο ωροσκόπος σου περάσει στο ζώδιο της Παρθένου! Τότε είναι που αφοσιώνεσαι στην εργασία σου, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου αποκτάς περισσότερη σοβαρότητα αλλά και άποψη για τη ζωή ...  Αρχίζεις να στέκεσαι στην λεπτομέρεια προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου! Στη συνέχεια όταν ο ωροσκόπος σου κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού, τότε γίνεσαι και πάλι «τρελό παιδί χαρά γεμάτο» όπου ζεις ξανά από την αρχή την διασκέδαση, τον έρωτα, την καλοπέραση και τα λούσα , εκφράζοντας (έστω και σε πιο προχωρημένη ηλικία) την γοητεία σου και τον μαγνητισμό σου! Τότε είναι που λειτουργείς πιο υποχωρητικά και διαλλακτικά απέναντι στις σχέσεις σου ....

Ωροσκόπος Παρθένος

Γεννήθηκες με τον ωροσκόπο σου στο ζώδιο της Παρθένου και μπορούμε άνετα να πούμε ότι είσαι ένας άνθρωπος που δείχνεις σοβαρός, λεπτομερής, αναλυτικός, έξυπνος, αλλά δεν ανοίγεσαι εύκολα στις σχέσεις σου, αφοσιώνεσαι όμως στη δουλειά σου ... Επιζητάς την εξέλιξη της εργασίας σου, μέχρι να κάνει ο ωροσκόπος σου το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού όπου τότε χαλαρώνεις τους ρυθμούς σου, καταλαβαίνεις ότι το άγχος και η μόνιμη μάχη για ένα καλύτερο αύριο, δεν έχουν αξία αν δεν βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μοιράζεσαι όμορφες στιγμές. Με τον προοδευμένο ωροσκόπο σου στο ζώδιο του Ζυγού, ερωτεύεσαι, αναδεικνύεις την γοητευτική πλευρά του εαυτού σου, επιζητάς την συντροφικότητα και ... παντρεύεσαι, συζείς και μοιράζεσαι! Στη συνέχεια ο ωροσκόπος σου κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου τότε φιλοσοφείς στη ζωή. Καταλαβαίνεις ότι σε όλα υπάρχει αρχή και τέλος, επιδιώκεις περισσότερο προσωπικές στιγμές και έχεις την ανάγκη να αφουγκραστείς τις επιθυμίες σου, λειτουργείς πιο μοναχικά και το ένστικτό σου γίνεται πολύ ισχυρό!

Ωροσκόπος Ζυγός

Γεννήθηκες με τον ωροσκόπο στο ζώδιο του Ζυγού, αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο που  μόνιμα έχεις το γέλιο στα χείλη, διατηρείς μία γοητευτική εξωτερική εμφάνιση και δεν σου αρέσει η μοναξιά. Είσαι άτομο συντροφικό, ζεστό και σου αρέσει πολύ η ομάδα, η παρέα, αλλά και ο έρωτας... Αρκετές στιγμές όμως λειτουργείς αναποφάσιστα, δεν μπορείς άνετα να εκφράσεις την άποψή σου και μπλέκεσαι σε διλήμματα... Αυτό συμβαίνει μέχρι να περάσει ο ωροσκόπος σου στο ζώδιο του Σκορπιού! Τότε είναι που αποκτάς περισσότερο τσαγανό,  διακρίνεσαι για τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου και αφήνεσαι ολοκληρωτικά στα ένστικτά σου, στα πάθη σου, προκειμένου να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή της ζωής σου! Το πάθος παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου, ενώ το σεξ είναι πηγή ζωντάνιας και ενέργειας.... Καθώς ο ωροσκόπος σου θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, τότε είναι που αναζητάς νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες, ταξιδεύεις στο εξωτερικό ή μπορεί να επιστρέφεις και πάλι στα θρανία για να μάθεις κάτι νέο ... Ρισκάρεις, τολμάς, κάνεις αλλαγές στη ζωή σου γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτό που μετρά, αυτό που μένει, είναι εντέλει οι στιγμές και οι εμπειρίες που συγκεντρώνεις στη ζωή σου!

Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τον ωροσκόπο σου στο ζώδιο του Σκορπιού, είσαι ένα κλειστό και μοναχικό άτομο, με ισχυρό ένστικτο και εμπειρίες ζωής που έχουν αφήσει τα σημάδια τους! Έχεις αστείρευτη δύναμη μέσα σου, είσαι ένας μαχητής που δεν το βάζει εύκολα κάτω ... Ωστόσο δεν εμπιστεύεσαι εύκολα, δεν ανοίγεσαι εύκολα, δεν εκφράζεις την προσωπικότητά σου στους ανθρώπους που γνωρίζεις... Όταν ο ωροσκόπος σου κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Τοξότη, αρχίζεις να αισθάνεσαι ελευθερία... Απομακρύνεις από κοντά σου κάθε τι που δεν αξίζει και βάζεις προτεραιότητα της ζωής σου την χαρά, την εξέλιξη, την γνώση, την εμπειρία ... Αρχίζεις να μαθαίνεις νέα πράγματα, πηγαίνεις σε σεμινάρια, φιλοσοφείς τη ζωή, ασχολείσαι με νέους κλάδους γνώσης, βρίσκεις την πίστη στον εαυτό σου αλλά και σε κάποια ιδέα ή άποψη ... Παίρνεις τα ρίσκα σου, τολμάς αυτά που κάποτε φοβόσουν .... Αυτά συμβαίνουν μέχρι να περάσει ο ωροσκόπος σου στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου τότε έχεις αποκτήσεις τις εμπειρίες σου, έχεις μάθει από τα σφάλματά σου και αποκτάς μία ισχυρή, ακλόνητη προσωπικότητα  και μεταδίδεις στους ανθρώπους γύρω σου τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησες ως τώρα....

Ωροσκόπος Τοξότης

Δράση, αυθορμητισμός, κυνηγός εμπειριών και ταξιδευτής ... αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπο σου που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη! Η ζωή για σένα είναι ανεμελιά, είναι παιχνίδι, ρίσκο, αλλαγή, τόλμη και συνεχής νέες εμπειρίες... Θέλεις να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο να γνωρίσεις ανθρώπους από άλλες κουλτούρες... Τα πας καλά με  όλες τις ηλικίες όμως δεν παίρνεις πολύ στα σοβαρά τη ζωή, την πορεία ή και τους στόχους σου! Θεωρείς ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, μέχρι που τρως τα μούτρα σου γιατί δεν χειρίστηκες σωστά τις καταστάσεις ή φέρθηκες επιπόλαια ... Όλα αυτά αλλάζουν όταν ο ωροσκόπος σου περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου τότε αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεών σου και βάζεις την ζωή σου σε μία τάξη, ή σειρά. Τότε είναι που βάζεις ως προτεραιότητά σου την καριέρα σου, την οικογένειά σου, την δημιουργία περιουσίας ..... Στη συνέχεια όταν αποκτήσεις προοδευμένο ωροσκόπο στον Υδροχόο,  αναζητάς να απολαύσεις άνευ όρων και εμποδίων, όλα όσα σου έχουν λείψει. Τότε είναι που λειτουργείς πιο εκκεντρικά , κάνεις αλλαγές στον εαυτό σου,  μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις τόπο διαμονής ... Εκφράζεις την απρόβλεπτη πλευρά του χαρακτήρα σου και το απολαμβάνεις...

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Γεννήθηκες με τον ωροσκόπο σου στο ζώδιο του Αιγόκερω και μέχρι ο ωροσκόπος σου να περάσει στο αμέσως επόμενο ζώδιο, είσαι ένα άτομο συγκροτημένο, προσγειωμένο, εξαρτώμενο από την οικογένεια, πειθαρχημένο και αρκετά σοβαρό . Όταν ο προοδευτικός σου ωροσκόπος περάσει στον Υδροχόο, τότε αλλάζεις και λειτουργείς πιο τολμηρά ... Ξεφεύγεις από την στασιμότητα, λειτουργείς πιο απρόβλεπτα και εκκεντρικά και κοινωνικοποιείσαι... Δραστηριοποιείσαι σε συλλόγους, ομάδες, πρωτοστατείς σε εκδηλώσεις αλλά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι κοινωνικές σου ευαισθησίες αλλά και ανησυχίες. Στη συνέχεια το πέρασμα του ωροσκόπο σου στο ζώδιο των Ιχθύων, σου χαρίζει όραμα, δημιουργικότητα και έμπνευση ... Τότε είναι που κάνεις βουτιά στα άδυτα της ψυχής σου, αναγνωρίζεις περισσότερο τον εαυτό σου, τις επιθυμίες σου, το ένστικτό σου .... Μαλακώνεις, βλέπεις πιο τρυφερά, ζεστά και συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις και συνειδητοποιείς πλήρως το νόημα της ζωής....

Ωροσκόπος Υδροχόος

Με τον ωροσκόπο σου στο ζώδιο του Υδροχόου είσαι ένα πλάσμα ατίθασο, φιλελεύθερο με μοντέρνες απόψεις για τη ζωή και με την επιθυμία να κάνεις αλλαγές και να είσαι σε μόνιμη επαφή με ανθρώπους ... Λειτουργείς πρωτοπόρα, έχεις έντονη αλλά και εκκεντρική προσωπικότητα και πάντα κάτι γίνεται που άθελά σου προκαλείς, ή δημιουργείς «ντόρο» γύρω από το όνομά σου ! Στην πορεία της ζωής σου αλλάζεις και συνειδητοποιείς ότι έχεις όνειρα, σχέδια, οράματα για τη ζωή .... Ο προοδευμένος ωροσκόπος σου περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και εσύ τότε εκφράζεις περισσότερο τα ταλέντα σου... Τότε είναι που ζεις και έναν έρωτα που μοιάζει παραμυθένιος και απολαμβάνεις στο έπακρο συναισθήματα που σου είναι πρωτόγνωρα.... Στην πορεία της ζωής σου δεν το βάζεις κάτω, αλλά κάνεις νέα ξεκινήματα και λειτουργείς δραστήρια μέχρι και τα γηρατειά σου ...Ο προοδευμένος ωροσκόπος σου περνά στο ζώδιο του Κριού και εσύ βρίσκεις και πάλι την ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σου και τολμάς να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις στην ζωή σου τις αλλαγές που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι δραστήριος και ενεργητικός!

Ωροσκόπος Ιχθύς

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στο ζώδιο των Ιχθύων, τότε σίγουρα έχεις καλλιτεχνική φλέβα ή τουλάχιστον είσαι ένας άνθρωπος με δυνατή διαίσθηση αλλά και πλούσιο εσωτερικό κόσμο! Συχνά διχάζεσαι, μπερδεύεσαι, ξεχνάς και θέλεις να υπάρχει μόνιμα ένα «αποκούμπι» το οποίο θα σε σπρώχνει να πάρεις πρωτοβουλίες και θα είναι δίπλα σου για αν σε στηρίζει ... Αυτό συμβαίνει μέχρι να περάσει ο ωροσκόπος σου στο ζώδιο του Κριού, όπου τότε «ξεσπαθώνεις» βρίσκεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου, κυνηγάς τα όνειρα και τις προσδοκίες σου και δίνεις την δική σου μάχη για να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που θέλεις.  Η συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σου υποχωρεί και λειτουργείς περισσότερο εγωιστικά, βάζεις ως προτεραιότητά σου τα θέλω σου .... Με τον προοδευμένο ωροσκόπο στον Κριό, ο έρωτας μπορεί να κάνει απρόοπτα την εισβολή του στη ζωή σου και εσύ χωρίς δεύτερη σκέψη ή ενδοιασμό θα προχωρήσεις σε έναν γάμο .... Πιο σοβαρή και σταθερή θα είναι η πορεία σου με το πέρασμα του προοδευμένου ωροσκόπο σου στον Ταύρο όπου τότε θα απολαύσεις όλα όσα έχεις αποκτήσει: περιουσία και οικογένεια!

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,25 βαθμολογία
40 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.