Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Προβλέψεις Σμυρνέϊκης Χαρτομαντείας για το 2021

Ο Κωνσταντίνος Καρμίρης μας δίνει τις προβλέψεις του για το 2021 με την μέθοδο της Σμυρνέϊκης Χαρτομαντείας

Προβλέψεις  Σμυρνέϊκης Χαρτομαντείας για το 2021

2021 Φίλοι μου σας εύχομαι καλή χρονιά και ένα ευτυχισμένο 2021 με υγεία, ευτυχία, τύχη και ευημερία!!! Οπότε για να δούμε και πόσο καλή είναι αυτή η χρονιά, θα ανοίξουμε με τη Σμυρνεικη Χαρτομαντεια και θα δούμε τι βλέπουν για το 2021 ανάλογα με το στοιχείο του ζωδίου που ανήκετε (φωτιά, γη, αέρας, νερό). Και επειδή η ουσία είναι αυτό που μας ενδιαφέρει ας ξεκινήσουμε.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑ (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες)

Για εσάς που ανήκετετ στα ζώδια της Φωτιάς, το νέο έτος ξεκινάει έντονα και με μια δυναμική διάθεση να δουλέψετε να τρέξετε και να κυνηγησετε τα όνειρα σας αλλά ακόμα και να ξεπληρωσετε ότι υποχρεώσεις . Όσοι είστε σε ένα γάμο θα παρέχετε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε στην οικογένεια σας.

 

Τα αισθηματικά σας θα είναι σε μια κάπως αβέβαιη κατάσταση πιθανότατα γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα που χρειάζονται ένα σωστό χειρισμό μέσα σε ένα γάμο η μία σχέση, αλλά και οι ελεύθεροι δεν θα βρίσκετε ακόμα αυτό που αναζητάτε. Μετά το δεύτερο εξάμηνο όμως αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο και τι εννοώ; Σχέσεις και γάμοι βελτιώνονται, ενώ οι ελεύθεροι έχετε την άνεση για καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να σας τονίσω εδώ ότι έχετε και μεγάλες πιθανότητες για επανασυνδεσεις.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)

 

Για εσάς που ανήκετε στα Ζώδια της Γης το 2021 μπαίνει για εσάς με αναζητήσεις αισθηματικές αλλά και επαγγελματικές. Με ροπή στην απιστία αλλά και σε δουλειές που ίσως αναγκαστείτε να αναλάβετε χωρίς την απαραίτητη νόμιμη κάλυψη ίσως η ακόμα και δεύτερες δουλειές. Δείξτε προσοχή στις δεύτερες σχέσεις και δουλειές γιατί μπορεί να δημιουργηθούν και προβλήματα ιδιαίτερα στο δεύτερο εξάμηνο οπότε η διακριτικότητα και οι χαμηλοί τόνοι είναι πολύ βασικό διατηρηθούν.

 

Οι ελεύθεροι έρχεστε κοντά στο ιδανικό για εσάς ταίρι μετά το δεύτερο εξάμηνο αλλά προσοχή σε κοντινά σας άτομα που ίσως εσκεμμένα ή μη θα σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες)

 

Τα Ζώδια του Νερού που μπαίνετε στο 2021 με σκέψεις και αναμνήσεις από το 2020 και πριν ίσως από κάτι που σας έμεινε χαραγμένο.... ένας ανεκπλήρωτος έρωτας ή κάποιος χωρισμος καλό θα είναι να τα ξεχάσετε όλα αυτά και να συγκεντρωθείτε στο παρόν και στη νέα χρονιά αφού θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες αισθηματικές ή επαγγελματικές για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ειδικά τα ζευγάρια που είστε σοβαρά μαζί υπάρχουν υψηλές πιθανότητες να βαδίσετε τα σκαλιά της Εκκλησίας μετά το δεύτερο εξάμηνο αλλά και σε εσάς που είστε σε γάμο υψηλές πιθανότητες για κάτι καινούργιο στην οικογένεια όπως ένα παιδί ή ακόμα και μια αγορά που τόσο περιμένατε να κάνετε.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)

Για εσάς τα Ζώδια του Αέρα το 2021 μπαίνει με κάποιες αναταραχές αισθηματικές η επαγγελματικές αλλά και ισως με κάποιες νομικές υποθέσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσετε. Οι σχέσεις σας χρειάζονται αναζωογόνηση αλλά και κάποιου είδους επιδιόρθωση έτσι ώστε να προλάβετε ενός χωρισμού ή ακόμα ενός διαζυγίου Αλλά και οι ελεύθεροι πρέπει να είστε χαλαροί σε καινούργιες γνωριμίες και να το ψάξετε αρκετά πριν μπείτε σε μια σχέση γιατί είναι πολύ πιθανή η εξαπάτηση και η προδοσία, καλό θα ήταν να είστε σε επαγρύπνηση, το ίδιο ισχύει και στα άτομα που θα κάνουν προσπάθειες για κάποια επανασύνδεση. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αλλά όχι στην ίδια χρονική στιγμή σε όλους και ίσως για κάποιους να τραβήξουν έτσι ολόκληρη τη χρονιά.

 

 

Φίλοι μου ελπίζω να σας βοηθήσανε τα χαρτια έτσι ώστε να έχετε ένα πλάνο στο μυαλό σας για να ξέρετε πως να κινηθείτε. Από εσάς εξαρτάται τι κινήσεις θα κάνετε για να μπορέσετε να αποφύγετε άσχημες καταστάσεις, να βελτιώσετε πράγματα στη ζωή σας αλλά και να πετύχετε τους στόχους σας. Για εσάς που θέλετε κάτι παραπάνω από μια γενική προβλεψη μη διστάσετε να με καλέσετε στην προσωπική μου γραμμή όλο το 24ωρο και να ανοίξουμε για το πρόβλημα σας και να βρούμε τις λύσεις και τις απαντήσεις που ψάχνετε. Να στε όλοι καλά.

 

 

Για προβλέψεις Σμυρνέϊκης Χαρτομαντείας για το 2021 είμαι αποκλειστικά κοντά σου! 

Κάλεσε στο 901 100 4880 

Με εκτίμηση Κωνσταντίνος Καρμιρης

Μελλοντολόγος Μέντιουμ Χαρτομαντης.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,68 βαθμολογία
19 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.