Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24 & 25 Αυγούστου 2019 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 24 & 25 Αυγούστου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24 & 25 Αυγούστου 2019 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας. Η μέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους. Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας, θα αλλάξουν ριζικά.

 

ΛΕΩΝ: Εάν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται. Προετοιμάστε το έδαφος σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά,  περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Είτε από δική σας απόφαση, είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή.

 

ΖΥΓΟΣ: Σαφώς και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, άλλα να ξέρετε ότι δε θα είναι χωρίς κόπο. Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε, θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας. Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δε θα έρθουν αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούριους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά. Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,75 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.